Zlatkovo silovanje SDP-a
- valterbranisarajevo
Meni se sada namece jedno pitanje.
Koliko su Zeljko Komsic i Damir Hadzic samostalni, odnosno koliko su oni pod Lagumdzijinim uticajem.
S obzirom da Komsic ima jaku podrsku da bude eventualni novi predsjednik, nije lose malo porazgovarati i o ovom.
Koliko su Zeljko Komsic i Damir Hadzic samostalni, odnosno koliko su oni pod Lagumdzijinim uticajem.
S obzirom da Komsic ima jaku podrsku da bude eventualni novi predsjednik, nije lose malo porazgovarati i o ovom.
- taxi_driver
pazite sta pisete,objavit ce i ovo u avazu.

-
nesvrstan
Slazem se s ovim potpuno.valterbranisarajevo wrote:Meni se sada namece jedno pitanje.
To sto ova dvojica nisu naku*ceni je njihov plus, ali mi nisu jake persone da se mogu nositi sa ovim na*ionalistickim karinama.
Zeljko Komsic, umjesto da odbrusi ovim "pravim hrvatima" tako sto ce reci - Sta je supci, niste vi nista veci Hrvati od mene! - on samo sto ne kaze - pa i ja sam Hrvat, pi*ka mi materina!
Ma da je naci nekog da je jak a nije narcisoidan. Ima li takvog?
- taxi_driver
nesvrstan wrote:Slazem se s ovim potpuno.valterbranisarajevo wrote:Meni se sada namece jedno pitanje.
To sto ova dvojica nisu naku*ceni je njihov plus, ali mi nisu jake persone da se mogu nositi sa ovim na*ionalistickim karinama.
Zeljko Komsic, umjesto da odbrusi ovim "pravim hrvatima" tako sto ce reci - Sta je supci, niste vi nista veci Hrvati od mene! - on samo sto ne kaze - pa i ja sam Hrvat, pi*ka mi materina!
a lepi?on je jak a nije narcisoidan.
-
Pravi Bosanceros
I meni se namece jedno pitanje.
Napada li ovaj silni svijet na Zlatka i SDP iz hobija ili primaju pare za to?
Sutra kada bi Zeljko bio izabran ovi isti bi rekli kako je on Zlatkov poslusnik. Kada bi dosao Bogi, rekli bi da je Zlatko cekao da ovaj postane politicki sterilan pa da mu prepusti mjesto. Kada bi dosao Damir Hadzic onda bi mu genijalci sa ovog foruma kao i obicno nasli neko "kriminalno djelo" ili bi mu u najmanjem slucaju mana bila sto ne pljuje po sadasnjem Predsjedniku. I tako u krug.
Znam da smo svi puni frustracija i da nam treba izduvni ventil. Isto tako znam da se kod nas tezi da "pljunes" sto je moguce pametnijeg, veceg, bogatijeg, ljepseg i sl. od sebe kako bi bar za jedan trenutak bio sam sebi veci. Bar za trenutak.
Ja to razumijem, ali ne razumijem jednu drugu stvar. Zar ne mozete naci jos nekoga na kome cete lijeciti svoje frustracije, pravdati svoje zivotne promasaje, okriviti ga za svoje neuspjehe, a da to nije Zlatko? Pa zar nema veceg od njega? Hajde, malo se potrudite, nadjite jos nekoga da nije ovako monotono. Pa makar i taj novi/a bio iz SDP-a.
Sutra kada bi Zeljko bio izabran ovi isti bi rekli kako je on Zlatkov poslusnik. Kada bi dosao Bogi, rekli bi da je Zlatko cekao da ovaj postane politicki sterilan pa da mu prepusti mjesto. Kada bi dosao Damir Hadzic onda bi mu genijalci sa ovog foruma kao i obicno nasli neko "kriminalno djelo" ili bi mu u najmanjem slucaju mana bila sto ne pljuje po sadasnjem Predsjedniku. I tako u krug.
Znam da smo svi puni frustracija i da nam treba izduvni ventil. Isto tako znam da se kod nas tezi da "pljunes" sto je moguce pametnijeg, veceg, bogatijeg, ljepseg i sl. od sebe kako bi bar za jedan trenutak bio sam sebi veci. Bar za trenutak.
Ja to razumijem, ali ne razumijem jednu drugu stvar. Zar ne mozete naci jos nekoga na kome cete lijeciti svoje frustracije, pravdati svoje zivotne promasaje, okriviti ga za svoje neuspjehe, a da to nije Zlatko? Pa zar nema veceg od njega? Hajde, malo se potrudite, nadjite jos nekoga da nije ovako monotono. Pa makar i taj novi/a bio iz SDP-a.
-
Vingo
Lepi?nesvrstan wrote:Slazem se s ovim potpuno.valterbranisarajevo wrote:Meni se sada namece jedno pitanje.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Puno trazis.Pravi Bosanceros wrote:I meni se namece jedno pitanje.
- taxi_driver
Vingo wrote:Lepi?nesvrstan wrote:Slazem se s ovim potpuno.valterbranisarajevo wrote:Meni se sada namece jedno pitanje.
ja sam se prvi sjetio
- Jimmy_The_Saint
Možda jedna kadrovska rokada sa Rvatima da se napravi pa da Dr. Božo Ljubić povede SDP? 
- valterbranisarajevo
Mnoge stvari koje su ovdje napisane u prvo vrijeme nailiazile na osudu pa se onda pokazale kao istinitim.
Ako ostavimo po strani pozitivne ljudske osobine ova dva covjeka, kao i njihove dobre rezultate u obavljanju funkcija koje su im povjerene, a gledamo ih kroz prizmu clanova SDP-a, onda ja mislim da su njih dvojica clanovi Lagumdzijine raje koji bespogovorno izvrsavaju njegove naloge.
Komsic je sigurno bio aktivan sudionik, ako ne i desna ruka Lagumdziji u pravljenju koalicije sa SDA, onaj ko zeli to ce viditi i sa Marsa, a ko ne zeli nece ni sa 2 metra.
Tako da bi njihovo postavljanje na mjesto Predsjednika SDP-a omogucilo Lagumdziji nastavak vladanja iz sjene..
Sada se moram spremiti za "atomski s fronta" ali mislim da je OK da svako iznese ono sto misli, jer to i jeste sustina diskusija na forumima i nadam se da ce u osporavanju ove tvrdnje biti koristeni argumenti a ne uvrede..
Odoh u atomsko skloniste..
Ako ostavimo po strani pozitivne ljudske osobine ova dva covjeka, kao i njihove dobre rezultate u obavljanju funkcija koje su im povjerene, a gledamo ih kroz prizmu clanova SDP-a, onda ja mislim da su njih dvojica clanovi Lagumdzijine raje koji bespogovorno izvrsavaju njegove naloge.
Komsic je sigurno bio aktivan sudionik, ako ne i desna ruka Lagumdziji u pravljenju koalicije sa SDA, onaj ko zeli to ce viditi i sa Marsa, a ko ne zeli nece ni sa 2 metra.
Tako da bi njihovo postavljanje na mjesto Predsjednika SDP-a omogucilo Lagumdziji nastavak vladanja iz sjene..
Sada se moram spremiti za "atomski s fronta" ali mislim da je OK da svako iznese ono sto misli, jer to i jeste sustina diskusija na forumima i nadam se da ce u osporavanju ove tvrdnje biti koristeni argumenti a ne uvrede..
Odoh u atomsko skloniste..
- Jimmy_The_Saint
Ma sjedi mirno, Valtere. Mislim da si u pravu.
Nego daj da ovo pitanje rješimo: ko je nadležan za rješavanje kadrovskih pitanja SDP:
a) Forum SA-X na čelu sa anonimnim socijaldemokratama u duši?
b) Članstvo SDP-a kroz nadležna stranačka tijela, organe, kurce i palce?
c) Adi Hadžiarapović i Fahrudin Radončić?
d) Momo i Uzeir
Tip: samo je jedan odgovor tačan
Nego daj da ovo pitanje rješimo: ko je nadležan za rješavanje kadrovskih pitanja SDP:
a) Forum SA-X na čelu sa anonimnim socijaldemokratama u duši?
b) Članstvo SDP-a kroz nadležna stranačka tijela, organe, kurce i palce?
c) Adi Hadžiarapović i Fahrudin Radončić?
d) Momo i Uzeir
Tip: samo je jedan odgovor tačan
-
Eshek
#38 Re: Zlatkovo silovanje SDP-a
Đes' Lajkanekub lajkan wrote:Ima li gdjegod vise info o ovom?nepodobni wrote:I ponovo, kao i vise puta dosada, manipulatorski i pomocu prevare Zlatko dobija "povjerenje" u partiji. Nakon sto je vise od pola clanova GO napustilo sjednicu, glasalo se o povjerenju Zlatku L. Naravno, nakon 8 sati, na sjednici su ostali samo oni koji su "trebali" glasati i par njih zalutalih...
Remember me?
Možda se bolje sjećaš naših diskusija i mojih predviđanja...
ESHEK
-
nineac
Zlatko je prepotentan (iako izgleda pored mnogih politicara dosta prepotentniji zato sto su oni glupi), egoista itd.
Medjutim, hajmo biti realni, kakve su nam to opcije?
Ja bi volio vidjeti Lamiju Tanovic na mjestu predsjednika vijeca ministara, ali zar ona ima imalo sanse u patrijahalnom drustvu kakvo je nase?
Stoga, to sto se Lagumdzija zamjerio Radoncicu, pa svoje polupismene novinare napuckava na sve sto ima veze sa Lagumdzijom nemora znaciti da mi ovdje na sax-u moramo svake jebene sedmice o jebenom lagumdziji trositi zivce!
Jebote Radoncic nije imao prebijenog dinara a danas je milioner, pa niko neotvara teme o njemu kako je dosao do para, ko ga je sponzorirao itd!
Jesul to Hasan Cengic& CO sveci.
I ko to misli da su ti ljudi vece patriote od Lagumdzije koji je bio u ratu ranjen za razliku od tih logisticara koji su prodavali puske borcima!
Medjutim, hajmo biti realni, kakve su nam to opcije?
Ja bi volio vidjeti Lamiju Tanovic na mjestu predsjednika vijeca ministara, ali zar ona ima imalo sanse u patrijahalnom drustvu kakvo je nase?
Stoga, to sto se Lagumdzija zamjerio Radoncicu, pa svoje polupismene novinare napuckava na sve sto ima veze sa Lagumdzijom nemora znaciti da mi ovdje na sax-u moramo svake jebene sedmice o jebenom lagumdziji trositi zivce!
Jebote Radoncic nije imao prebijenog dinara a danas je milioner, pa niko neotvara teme o njemu kako je dosao do para, ko ga je sponzorirao itd!
Jesul to Hasan Cengic& CO sveci.
I ko to misli da su ti ljudi vece patriote od Lagumdzije koji je bio u ratu ranjen za razliku od tih logisticara koji su prodavali puske borcima!
-
kub lajkan
#40 Re: Zlatkovo silovanje SDP-a
Kakvih predvidjanja?Pegasus317 wrote:Đes' Lajkanekub lajkan wrote:Ima li gdjegod vise info o ovom?nepodobni wrote:I ponovo, kao i vise puta dosada, manipulatorski i pomocu prevare Zlatko dobija "povjerenje" u partiji. Nakon sto je vise od pola clanova GO napustilo sjednicu, glasalo se o povjerenju Zlatku L. Naravno, nakon 8 sati, na sjednici su ostali samo oni koji su "trebali" glasati i par njih zalutalih...![]()
Remember me?![]()
![]()
ESHEK
Je li u tim predvidjanjima ima vise info o navedenom?
-
Eshek
#41 Re: Zlatkovo silovanje SDP-a
Ima, imakub lajkan wrote:Kakvih predvidjanja?Pegasus317 wrote:Đes' Lajkanekub lajkan wrote: Ima li gdjegod vise info o ovom?![]()
Remember me?![]()
![]()
ESHEK
Je li u tim predvidjanjima ima vise info o navedenom?
Prevaziš'o sam Nostradamusa
Ne da mi se sad kopati, a i moram ići. Ako ne budeš mogao naći, javi se, pa ću ja već citirati svoja "proročanstva"
- kekec
Treba istaci.Pravi Bosanceros wrote:I meni se namece jedno pitanje.
-
Vedoni
Poenta je u tome sto politicka partija kod nas (u ovom slucaju SDP) koja dva mandata ne vlada, je osudjena na rasipanje. Ne branim nikoga, al' cini mi se, da se Lagumdzija ovdje bori za sam opstanak SDP-a kao relevantne politicke partije! Odatle niz nepopularnih poteza koje je preduzeo.
-
medulla
#44 Re: Zlatkovo silovanje SDP-a
nepodobni wrote:I ponovo, kao i vise puta dosada, manipulatorski i pomocu prevare Zlatko dobija "povjerenje" u partiji. Nakon sto je vise od pola clanova GO napustilo sjednicu, glasalo se o povjerenju Zlatku L. Naravno, nakon 8 sati, na sjednici su ostali samo oni koji su "trebali" glasati i par njih zalutalih...
ccc, povraca mi se na ovakve izjave. jesil ti prisustvovo toj sjednici ili si pak nepodoban. mahala. mislim da u sdp nema covjeka koji bi mogo parirat lagumdziji u vodjenju stranke
-
PITARKA_SA
je'l ovo Avazov forum?
ko o cemu ,neki ljudi samo o Zlatku
-
Eshek
A zašto ne vlada već 2 mandata? Zašto se rasipa?Vedoni wrote:Poenta je u tome sto politicka partija kod nas (u ovom slucaju SDP) koja dva mandata ne vlada, je osudjena na rasipanje. Ne branim nikoga, al' cini mi se, da se Lagumdzija ovdje bori za sam opstanak SDP-a kao relevantne politicke partije! Odatle niz nepopularnih poteza koje je preduzeo.
-
Eshek
#47 Re: Zlatkovo silovanje SDP-a
Vidi se po izbornim rezultatima. Stvarno nema u SDP-u čovjeka koji bi mu mogao parirati u sjebavanju onako perspektabilne partijemedulla wrote:ccc, povraca mi se na ovakve izjave. jesil ti prisustvovo toj sjednici ili si pak nepodoban. mahala. mislim da u sdp nema covjeka koji bi mogo parirat lagumdziji u vodjenju stranke
-
Eshek
Koje degene čovjek ovdje može sresti...
Kada sam govorio da će SDP sa Lagumdžijom na čelu postati marginalna stranka, pljuvali su me, vrijeđali i govorili da nema šanse.
Sada, kada se to ostvarilo, tvrde da to nema veze sa Lagumdžijom
Jest' eto, za SDP-ovu bruku od izbora je kriva Hanifa iz Gornjih Jebadžija, a Lagumdžija nipošto
Kada sam govorio da će SDP sa Lagumdžijom na čelu postati marginalna stranka, pljuvali su me, vrijeđali i govorili da nema šanse.
Sada, kada se to ostvarilo, tvrde da to nema veze sa Lagumdžijom
Jest' eto, za SDP-ovu bruku od izbora je kriva Hanifa iz Gornjih Jebadžija, a Lagumdžija nipošto
- taxi_driver
izgleda pitarko.ma izgleda da je ovo ona nasa balkanska ljubomora.ili je fahro ubacio spijune.PITARKA_SA wrote:je'l ovo Avazov forum?![]()
![]()
-
PITARKA_SA
mislis da je slab rezultat SDP-a iskljucivo krivica Zlatka L.ili do opcije koja prolazi na ovim prostorima?Pegasus317 wrote:Koje degene čovjek ovdje može sresti...
Sada, kada se to ostvarilo, tvrde da to nema veze sa Lagumdžijom![]()
![]()