nije bas tako bilo...Mystik wrote:
Na kraju se vrati levatu od svog muza, kao ljubav je jaca...
Da li biste djevojke pristale na to??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
zavisi sta bi coek rekoMystik wrote:Uostalom, ma hebo film, nego, pitanje je sta bi forumasice uradile u toj situaciji..Udate a zgodan lik im ponudio milioncic za jednu noc
-
freak_with_a_laptop
Ma uzela bi, jasta ... ali ... nevolim plave muskarce
da je Keanu Reeves namjesto Robert Redforda ... nebi razmisljala ni sekunde

- Salko sto je u vodu skako
#34 Re: Da li biste djevojke pristale na to??
a ti bi kafu htjela...ovi danasnji frajeri nece ni sms da sastave kako treba...stede na slovima...freak_with_a_laptop wrote:Halloooo - pa to samo u filmu imaMystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
Moje pitanje: Da li biste pristali na to???![]()
Kod nas se iz dana u dan po haustorima fataju a frajer ni kafom da je pocasti![]()
Nego hajmo mi detalje ugovorit ... kako placas? Amex, Visa ili cash?
-
freak_with_a_laptop
#37 Re: Da li biste djevojke pristale na to??
Moj Salko, teska vremena nastala. Svaka rijec im ko dukatSalko sto je u vodu skako wrote:a ti bi kafu htjela...ovi danasnji frajeri nece ni sms da sastave kako treba...stede na slovima...freak_with_a_laptop wrote:Halloooo - pa to samo u filmu imaMystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
Moje pitanje: Da li biste pristali na to???![]()
Kod nas se iz dana u dan po haustorima fataju a frajer ni kafom da je pocasti![]()
Nego hajmo mi detalje ugovorit ... kako placas? Amex, Visa ili cash?
- Salko sto je u vodu skako
#40 Re: Da li biste djevojke pristale na to??
ja djevojcice moja draga kad saljem sms onda je to jedna lijepa i romanticna poruka....freak_with_a_laptop wrote:Moj Salko, teska vremena nastala. Svaka rijec im ko dukatSalko sto je u vodu skako wrote:a ti bi kafu htjela...ovi danasnji frajeri nece ni sms da sastave kako treba...stede na slovima...freak_with_a_laptop wrote: Halloooo - pa to samo u filmu ima![]()
Nego hajmo mi detalje ugovorit ... kako placas? Amex, Visa ili cash?Kako ti saljes SMS, opsirne ili ono ... Hi ... pa ko te sisa? Ma da mi hoce neko bar jedan uvehli tulipan poklonit - bila bi sva sretna (ali samo orginal iz NL dolazi u obzir)
evo i mali poklon za tebe...

-
Mystik
zavrzlama wrote:Zalosno je sto mnoge udate zene varaju muzeve i daju guze bez tog miliona dolara..pa kad se skonta racionalno i sabere + i -...ne odbijati ponudu od milion dolara
Cuj to?? Znas li jednu udatu da bi sada prevarila muza..godina do 40? Crnka po mogucnosti?
-
freak_with_a_laptop
Pa jesmo emancipovane il nismo?danas wrote:ne bi novce ni trazilafreak_with_a_laptop wrote:Ma uzela bi, jasta ... ali ... nevolim plave muskarceda je Keanu Reeves namjesto Robert Redforda ... nebi razmisljala ni sekunde
![]()
![]()
moze dzaba
![]()
![]()
-
freak_with_a_laptop
#43 Re: Da li biste djevojke pristale na to??
SalkoSalko sto je u vodu skako wrote: ja djevojcice moja draga kad saljem sms onda je to jedna lijepa i romanticna poruka....
evo i mali poklon za tebe...
- Bumbar
ja upravo htjela to napisati...danas wrote:ne bi novce ni trazilafreak_with_a_laptop wrote:Ma uzela bi, jasta ... ali ... nevolim plave muskarceda je Keanu Reeves namjesto Robert Redforda ... nebi razmisljala ni sekunde
![]()
![]()
moze dzaba
![]()
![]()
-
Dezze
1. Udate, aMystik wrote:Uostalom, ma hebo film, nego, pitanje je sta bi forumasice uradile u toj situaciji..Udate a zgodan lik im ponudio milioncic za jednu noc
2. zgodan lik nudi
3. milion dolara
4. da ga "gledaju" samo jednu noc
I jos cekas odgovor?! Legendo, ne da bi pristale, nego bi ga pitale jos kako hoce! Cak bi mu nakons vega i pitu razbacile, onako domacinski, da mu se zahvale
- Anka
#47 Re: Da li biste djevojke pristale na to??
Nisi ovo dobro formulisao, nije novac ponuđen njoj,već njima zajedno, kao bračnom paru. To je ujedno bio i test za njenog muža, da li bi pristao da mu žena bude sa drugim muškarcem radi novca. I psistao je, pa se pokajao...I što neko reče, film je film, i u filmu Robert Redford...Mystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
Moje pitanje: Da li biste pristali na to???
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Ne bih.Moje pitanje: Da li biste pristali na to???
Jedina dilema koju bih imala u vezi s tim je sto bih na taj nacin mogla izvuci iz poteskoca otprilike 100 ljudi. Ali bez obzira na to ne bih, jer poslije toga ne bih samoj sebi mogla pogledati u oci.
Uz to ima i ona : Ako nahranis 100 ljudi pomogao si im - 1 dan. Ako ih podrzis da pomognu sami sebi, pomogao si im za sva vremena.
A sad' navalite.
-
digger
#49 Re: Da li biste djevojke pristale na to??
Ma kakav "drugi muskarac:" pa to je bio Robert Redford! A za milion, hopno bi u kreve' sa.... sa.... Sofijom Loren!Mystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
(Naravno, ja placam!
-
mr__bosnjak
Sto bolan analno?spongebob wrote:mislim da je postenije da se ova tema preimenuje u da li bi dali guzu za pare