Da li biste djevojke pristale na to??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

danas

Post by danas »

Mystik wrote:
Na kraju se vrati levatu od svog muza, kao ljubav je jaca... :lol:
nije bas tako bilo... :-) za bobu je komplikovanije... :D
Mystik

Post by Mystik »

naravno da jeste...znaci sudeci po tvom odgovoru, i ti bi.,,?! :-)
debela

Post by debela »

Mystik wrote:naravno da jeste...znaci sudeci po tvom odgovoru, i ti bi.,,?! :-)
sta? uzela milion? vjerovatno, ako bih vec upala u sve to.
Mystik

Post by Mystik »

Uostalom, ma hebo film, nego, pitanje je sta bi forumasice uradile u toj situaciji..Udate a zgodan lik im ponudio milioncic za jednu noc
Mystik

Post by Mystik »

Mystik (citat):
naravno da jeste...znaci sudeci po tvom odgovoru, i ti bi.,,?! Roll

sta? uzela milion? vjerovatno, ako bih vec upala u sve to.

E to je odgovor, cijenim ;-)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Mystik wrote:Uostalom, ma hebo film, nego, pitanje je sta bi forumasice uradile u toj situaciji..Udate a zgodan lik im ponudio milioncic za jednu noc
zavisi sta bi coek reko :D a koliko se sjecam u filmu, muz je zeni dao dozvolu za keksanje :D
Mystik

Post by Mystik »

hehe...ma uradila bi ona to i bez toga, zasteka sebi milion a levat ni ne zna za to :D
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

Ma uzela bi, jasta ... ali ... nevolim plave muskarce :roll: da je Keanu Reeves namjesto Robert Redforda ... nebi razmisljala ni sekunde :lol: :lol: :lol:
Salko sto je u vodu skako

#34 Re: Da li biste djevojke pristale na to??

Post by Salko sto je u vodu skako »

freak_with_a_laptop wrote:
Mystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..

Moje pitanje: Da li biste pristali na to???
Halloooo - pa to samo u filmu ima :D

Kod nas se iz dana u dan po haustorima fataju a frajer ni kafom da je pocasti :lol:

Nego hajmo mi detalje ugovorit ... kako placas? Amex, Visa ili cash? :lol:
a ti bi kafu htjela...ovi danasnji frajeri nece ni sms da sastave kako treba...stede na slovima... :lol:
danas

Post by danas »

freak_with_a_laptop wrote:Ma uzela bi, jasta ... ali ... nevolim plave muskarce :roll: da je Keanu Reeves namjesto Robert Redforda ... nebi razmisljala ni sekunde :lol: :lol: :lol:
ne bi novce ni trazila :D moze dzaba :lol: :lol: :lol:
spongebob

Post by spongebob »

mislim da je postenije da se ova tema preimenuje u da li bi dali guzu za pare :roll:
freak_with_a_laptop

#37 Re: Da li biste djevojke pristale na to??

Salko sto je u vodu skako wrote:
Mystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..

Halloooo - pa to samo u filmu ima :D

Kod nas se iz dana u dan po haustorima fataju a frajer ni kafom da je pocasti :lol:

a ti bi kafu htjela...ovi danasnji frajeri nece ni sms da sastave kako treba...stede na slovima... :lol:
Moj Salko, teska vremena nastala. Svaka rijec im ko dukat :lol: Kako ti saljes SMS, opsirne ili ono ... Hi ... pa ko te sisa? Ma da mi hoce neko bar jedan uvehli tulipan poklonit - bila bi sva sretna (ali samo orginal iz NL dolazi u obzir) :lol:
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Zalosno je sto mnoge udate zene varaju muzeve i daju guze bez tog miliona dolara..pa kad se skonta racionalno i sabere + i -...ne odbijati ponudu od milion dolara :D
Mystik

Post by Mystik »

danas wrote:
freak_with_a_laptop wrote:Ma uzela bi, jasta ... ali ... nevolim plave muskarce :roll: da je Keanu Reeves namjesto Robert Redforda ... nebi razmisljala ni sekunde :lol: :lol: :lol:

Cuj ne bi..pa ugodno s korisnim :D
Salko sto je u vodu skako

#40 Re: Da li biste djevojke pristale na to??

Post by Salko sto je u vodu skako »

Salko sto je u vodu skako wrote:
freak_with_a_laptop wrote: Halloooo - pa to samo u filmu ima :D

Moj Salko, teska vremena nastala. Svaka rijec im ko dukat :lol: Kako ti saljes SMS, opsirne ili ono ... Hi ... pa ko te sisa? Ma da mi hoce neko bar jedan uvehli tulipan poklonit - bila bi sva sretna (ali samo orginal iz NL dolazi u obzir) :lol:
ja djevojcice moja draga kad saljem sms onda je to jedna lijepa i romanticna poruka.... :lol:
evo i mali poklon za tebe...
Image
Mystik

Post by Mystik »

zavrzlama wrote:Zalosno je sto mnoge udate zene varaju muzeve i daju guze bez tog miliona dolara..pa kad se skonta racionalno i sabere + i -...ne odbijati ponudu od milion dolara :D

Cuj to?? Znas li jednu udatu da bi sada prevarila muza..godina do 40? Crnka po mogucnosti? :D :D :D
freak_with_a_laptop

danas wrote:
Pa jesmo emancipovane il nismo? 8-) Hajmo mi njemu ponudit? :lol:
freak_with_a_laptop

#43 Re: Da li biste djevojke pristale na to??

Salko sto je u vodu skako wrote: ja djevojcice moja draga kad saljem sms onda je to jedna lijepa i romanticna poruka.... :lol:
evo i mali poklon za tebe...
Image
Salko :kiss: hebo milion, dolazi vamo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
repeater

Post by repeater »

biste??
Bumbar

Post by Bumbar »

danas wrote:
ja upravo htjela to napisati... :lol: :lol: ...keanu...njam... :D :D
Dezze

Post by Dezze »

Mystik wrote:Uostalom, ma hebo film, nego, pitanje je sta bi forumasice uradile u toj situaciji..Udate a zgodan lik im ponudio milioncic za jednu noc
1. Udate, a
2. zgodan lik nudi
3. milion dolara
4. da ga "gledaju" samo jednu noc

I jos cekas odgovor?! Legendo, ne da bi pristale, nego bi ga pitale jos kako hoce! Cak bi mu nakons vega i pitu razbacile, onako domacinski, da mu se zahvale ;) uz komentar "Dodji opet. Nemoj sta zamjeriti!"
Anka

#47 Re: Da li biste djevojke pristale na to??

Post by Anka »

Nisi ovo dobro formulisao, nije novac ponuđen njoj,već njima zajedno, kao bračnom paru. To je ujedno bio i test za njenog muža, da li bi pristao da mu žena bude sa drugim muškarcem radi novca. I psistao je, pa se pokajao...I što neko reče, film je film, i u filmu Robert Redford...
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Ne bih.

Jedina dilema koju bih imala u vezi s tim je sto bih na taj nacin mogla izvuci iz poteskoca otprilike 100 ljudi. Ali bez obzira na to ne bih, jer poslije toga ne bih samoj sebi mogla pogledati u oci.

Uz to ima i ona : Ako nahranis 100 ljudi pomogao si im - 1 dan. Ako ih podrzis da pomognu sami sebi, pomogao si im za sva vremena.

A sad' navalite. 8-)
digger

#49 Re: Da li biste djevojke pristale na to??

Post by digger »

Ma kakav "drugi muskarac:" pa to je bio Robert Redford! A za milion, hopno bi u kreve' sa.... sa.... Sofijom Loren! :D
(Naravno, ja placam! 8) )
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

spongebob wrote:mislim da je postenije da se ova tema preimenuje u da li bi dali guzu za pare :roll:
Sto bolan analno? :D
Post Reply