CRNI MADJARSKI PULI NADJEN!!!!HITNO!!!!
-
Hierarchia
Mozda ga se neko rijesio i namjerno ga pustio jer je znao da ces ga pokupiti. 
- legionarka
super, ocekujem poziv, nadam se da je ona:):)
hvala
hvala
- legionarka
jos uvijek se niko nije javio...ali nadam se da hoce...idem ih izvesti malko pa cu ga slikati i postirati sliku...hvala:)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Posalji na radio M, dosta raje tako javlja sve dogadjaje izgubljeno nadjeno...legionarka wrote:jos uvijek se niko nije javio...ali nadam se da hoce...idem ih izvesti malko pa cu ga slikati i postirati sliku...hvala:)
mozda im je neko vec javio da je pas nestao
- legionarka
Sinoc javljeno M-u i SG-u, na Kalmanu mi rekose mi smo privatni radio , nista za djabe...javila sam i svim veterinarskim stanicama i teti Silvi...Nadam se da ce se neko javiti...

Evo kuce....
slabo mi ide ovo postiranje slika

Evo kuce....
slabo mi ide ovo postiranje slika
Last edited by legionarka on 09/11/2006 10:46, edited 2 times in total.
-
PITARKA_SA
ako ti treba da printamo slike i lijepimo,bujrum,javi mi se na PM,bez zezanja 
-
nina2
#38 slatkis
Ako ti se žuri da ga udomiš a vlasnik se nejavi ostavi ga kod mene.
Vlasnika cemo traziti.
Vlasnika cemo traziti.
- shana_majka
- Abu FEED el-Castro
Sta ce nekom glupi ker ?!!
Nemas u Sa. parka za djecu, svi se parkovi pretvorili u pseca sranja u doslovnom smislu riječi. Ne bih nikog da vrijedjam ali mi smo zbog tih pasa (obje vrste) ugrozeni u vlastitom gradu. Respect za one (ako ih ima) koji su izuzetak od ovog pravila..

-
Hierarchia
Pa ni ta pseca govna nemaju gdje da stanu od ljudskih (izlucevina razne prirode -cvrstih i tecnih), boca piva, otpadaka, hrane i cegasvene. Trazis trn u zivotinjskom oku a ne vidis balvancinu u svome. Ili ne zelis vidjeti da zivis na deponiji.FEED el-Castro wrote:Sta ce nekom glupi ker ?!!Nemas u Sa. parka za djecu, svi se parkovi pretvorili u pseca sranja u doslovnom smislu riječi. Ne bih nikog da vrijedjam ali mi smo zbog tih pasa (obje vrste) ugrozeni u vlastitom gradu. Respect za one (ako ih ima) koji su izuzetak od ovog pravila..
![]()
- legionarka
Nina, hvala ti na ponudi, javicu ti na PM kako bude isla situacija, za sada prezivljavamo, ali malo je problematicno sa dva psa.
Jos se niko nije javio, obisli smo cio grad, i vet. stanice ali nista, niko ne trazi kucu.
Inace je meden i razigran, cio dan se sa mojom labradorkom jurca po kuci.
Meni je jedini problem sto idem za dva dana iz BiH i onda ne znam sta cu s njim.
A gospodin koji se nazalost nije uzdrzao komentara, neka se zapita nad svojim rijecima...I posrami nakon toga...
Jos se niko nije javio, obisli smo cio grad, i vet. stanice ali nista, niko ne trazi kucu.
Inace je meden i razigran, cio dan se sa mojom labradorkom jurca po kuci.
Meni je jedini problem sto idem za dva dana iz BiH i onda ne znam sta cu s njim.
A gospodin koji se nazalost nije uzdrzao komentara, neka se zapita nad svojim rijecima...I posrami nakon toga...
- Abu FEED el-Castro
Evo vec sam se poceo sramiti... evo i boja dolazi...
Inace nisam ni blizu mrzitelj zivotinja, imam punu kucu istih ali njihova "sranja" samo ja trpi, a ne i komsije, i gradjani. Iako nisam tebi nista licno rekao, vec rekoh: cast izuzecima! A da li si ti izuzetak ne interesuje me previse...
Inace nisam ni blizu mrzitelj zivotinja, imam punu kucu istih ali njihova "sranja" samo ja trpi, a ne i komsije, i gradjani. Iako nisam tebi nista licno rekao, vec rekoh: cast izuzecima! A da li si ti izuzetak ne interesuje me previse...
- Abu FEED el-Castro
Evo vec sam se poceo sramiti... evo i boja dolazi...
Inace nisam ni blizu mrzitelj zivotinja, imam punu kucu istih ali njihova "sranja" samo ja trpim, a ne i komsije, i gradjani... Iako nisam tebi nista licno rekao, vec rekoh: cast izuzecima! A da li si ti izuzetak ne interesuje me previse...
Inace nisam ni blizu mrzitelj zivotinja, imam punu kucu istih ali njihova "sranja" samo ja trpim, a ne i komsije, i gradjani... Iako nisam tebi nista licno rekao, vec rekoh: cast izuzecima! A da li si ti izuzetak ne interesuje me previse...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Vingo wrote:Da je neko izgubio ovakvo kuche....vec bi digao grad na noge....
Prije da ga je neko otjerao od sebe...
oj, ima li ko od forumasha da bi mogao od legionarke preuzeti ovu zvijer kad ode iz zemlje, da ga cuva pazi miluje dok se ne nadju vlasnici?