Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moj medo se nece zrtvovat za forumsko dobro!
Zamisli fakat da je umjesto sevale neki Sheval...uff...
naci cemo nekog depresivca, kojem je dosta zivota pa mu ga mozda neko oduzme, a mozda se usreci
mIRCerka wrote:
naci cemo dobrovoljca nekog da je kontaktira
Ja sam ti predlozio jednog :D
moj medo se nece zrtvovat za forumsko dobro!
Zamisli fakat da je umjesto sevale neki Sheval...uff...
naci cemo nekog depresivca, kojem je dosta zivota pa mu ga mozda neko oduzme, a mozda se usreci
Administrator wrote:Oglašivač sam bira u koju će kategoriju postaviti oglas...
dodushe, mozda je ovom kingu krava domaca zivotinja....
a sta je to tebi, krvolocna zvijer ili sta? naravno da je krava domaca zivotinja..
ma mislila sam na kucnog ljubimca care krava jeste domaca zivotinja, ali nije kucni ljubimac...juce popodne sam umirala od smiijeha...nisam mogla ni raditi...nista..
Objavljeno prije 49 minuta 28 sekundi prestanite se ofirat'
sa nakaradnim bojama i oblicima ! Povoljno dizajniramo logotipe za firme,i sve ostalo što prati kvalitetnu pojavu.
Da! Interijere, takođe
Pružam sve usluge rada u Microsoft Office programima kao što su kucanje maturksih radova, prepisivanje knjiga i sl. Cijena po dogovoru, prijave isključivo na mail. Ponuda vrijedi samo za područje Sarajeva. Pozz!!
nezaposlen,bio u ratu sa sarajevu,zavrsio skolu u sarajevu,dzabe radi masaze da ovi levati iz evrope vam nebi uzimali pare glumeci neke velike terapeute...