nece mu uzeti ni vozacku. tata blizak sa vlastima. sin radi na hajatu, a njihova stranka zagrabih ili stranka za njih je na vlasti. a nase pravosudje milina. kaznice na kraju pjesaka ja mislim, posthumno ...JD wrote:vidim niko nista ne pise, ima vijest na glavnoj stranici...
a strucnjak koji je pregazio pjesaka je ovaj
http://www.ntvhayat.com/home/voditelji/index.php?pid=98
satro neki voditelj, a inace sin od nekog koji je nesto u onom kaficu metropolis, gazda il sta vec...
kad god sam ga vidio na cesti, vazda je nesto divljao i ubacivao se tako da me ni ne cudi sto je zaljepio negdje, steta covjeka sto ga ubi, nadam se da ce zaglaviti u zatvoru kad mu vec nije nista bilo osim ogrebotine na koljenu...
nesreca kod predsjednistva...
-
radeljas
#26 Re: nesreca kod predsjednistva...
-
Celicna_saka
Nismo svi flegme i ne pratimo svi crnu hroniku.
-
Celicna_saka
Oduska bijesu zbog jednog besmisleno izgubljenog zivota zbog bahatosti vozacaDaysleepeR wrote:A čemu imaš davati oduška?Celicna_saka wrote:Ne peglaj, moraju raja dati sebi oduska, sta ti mislis da smo mi svi divljaci? Zbog nedostatka pravne drzave zato i prizeljkujemo da takvi najebu na licu mjesta kada ih vec drzava ne sankcionise.DaysleepeR wrote:Kako me nervira ova šuplja priča.
Svi bi vješali, rokali na licu mjesta a šta onda kad se nama desi takva stvar?
Onda bi pravnu državu pa advokate, pa štele, itd....
Manimo se šuplje, radi porodice nesretnog čovjeka nadajmo se da će vozač odgovarati u skladu sa zakonom koji mora da bude isti za sve.
Svaki dan se dešavaju ovake nesreće u drugim gradovima i za njih ni neznaš niti te interesuje.
Što glumiti lažnog moralistu pa da te bezveze prozivam ovdje nakon pola godine kad skočiš sam sebi u usta.
Bolje nemoj se baviti šupljom.
Ili uzmi pištolj ili vješalo pa nađi frajera ili šuti.
Pametniji si tako.
Ne pratim crnu hroniku svaki dan i ko si ti da nekog prozivas i predvidjas kad ce ko sebi skociti usta, vrlo izopacena psiha moras biti za tako nesto.
Ako ko supljira to si ti sa svojom relativizatorskom retorikom.
Suti ti.
Ti nisi nikako.
- DaysleepeR
Obicno su ti najmoralniji i najglasniji oni koji nebi imali muda u lice tom covjeku reci ono sto misle kad bi imali priliku a kamoli ih objesiti.Celicna_saka wrote:Oduska bijesu zbog jednog besmisleno izgubljenog zivota zbog bahatosti vozacaDaysleepeR wrote:A čemu imaš davati oduška?Celicna_saka wrote: Ne peglaj, moraju raja dati sebi oduska, sta ti mislis da smo mi svi divljaci? Zbog nedostatka pravne drzave zato i prizeljkujemo da takvi najebu na licu mjesta kada ih vec drzava ne sankcionise.
Svaki dan se dešavaju ovake nesreće u drugim gradovima i za njih ni neznaš niti te interesuje.
Što glumiti lažnog moralistu pa da te bezveze prozivam ovdje nakon pola godine kad skočiš sam sebi u usta.
Bolje nemoj se baviti šupljom.
Ili uzmi pištolj ili vješalo pa nađi frajera ili šuti.
Pametniji si tako.
Ne pratim crnu hroniku svaki dan i ko si ti da nekog prozivas i predvidjas kad ce ko sebi skociti usta, vrlo izopacena psiha moras biti za tako nesto.
Ako ko supljira to si ti sa svojom relativizatorskom retorikom.
Suti ti.
Ti nisi nikako.
Covjek treba da zna svoje mogucnosti i da se toga drzi, a ne da se busa u prsa i da daje neke prevelike izjave.
Nebi ga objesio i kad bi mogao i ti a i svimi to znamo i glupo je da pricas neke bajke.
To što ja znam da ćeš skočiti sebi u usta nemoram ni da pratim, to se dešava najprije usijanim glavama što bi vješali ljude, al u priči samo i to iz oduška.
Ne pratim crnu hroniku ali se takve stvari desavaju svaki dan, smrt nikad ne omane.
I nemam ja relativizatorsku retoriku, meni je otac poginuo kao suvozac krivicom covjeka kojem je dao zivot u ruke i mislis da sam mogao da ga objesim?
Ja sam samo realan i manite se ispraznih poziva na vjesanje.
-
jusuff
ne dao bog ovakvo nesto nikome, bilo kao vozacu, a pogotovo kao pjesaku...
slazem se da treba prepustiti sudu da rijesi ovaj slucaj, a nadam se da ce sve biti posteno i da ce biti pravde i za jednog i drugog unesrecenog...
vecina nas i vozi i pjesaci, a ovakve se nesrece mogu dogoditi bilo kome od nas...
slazem se da treba prepustiti sudu da rijesi ovaj slucaj, a nadam se da ce sve biti posteno i da ce biti pravde i za jednog i drugog unesrecenog...
vecina nas i vozi i pjesaci, a ovakve se nesrece mogu dogoditi bilo kome od nas...
- DaysleepeR
Odlična poenta.jusuff wrote:ne dao bog ovakvo nesto nikome, bilo kao vozacu, a pogotovo kao pjesaku...
Potpisujem.
-
ins
Sta? Da vozim 120 ispred Predsjednistav sinama, skrenem na trotoar i ubijem covjeka koji ceka tramvaj?!!!jusuff wrote: vecina nas i vozi i pjesaci, a ovakve se nesrece mogu dogoditi bilo kome od nas...
Meni se to nikada ne moze desiti! Pogadjaj zasto?
Jer nevozim 120 km/h sinama ispred Predsjednistva!
A sto se vozaca tice, nadam se da ce 6-8 godina Zenice uciniti svoje, pa da ce kada izadje biti razumnija osoba...
- DaysleepeR
Al ti se moze desiti da udaris pjesaka.ins wrote:Sta? Da vozim 120 ispred Predsjednistav sinama, skrenem na trotoar i ubijem covjeka koji ceka tramvaj?!!!jusuff wrote: vecina nas i vozi i pjesaci, a ovakve se nesrece mogu dogoditi bilo kome od nas...![]()
![]()
![]()
Meni se to nikada ne moze desiti! Pogadjaj zasto?
Jer nevozim 120 km/h sinama ispred Predsjednistva!![]()
![]()
![]()
A sto se vozaca tice, nadam se da ce 6-8 godina Zenice uciniti svoje, pa da ce kada izadje biti razumnija osoba...
I onda ces imati milion opravdanja.
Niko se od nas nemoze kladiti da 100% nece udariti pjesaka, sve je to do sudbine, ili zovi to kako hoces.
Ja vozim auto u okviru ogranicenja i nikad nisam bio trkac ni usijana glava, ali se opet nemogu kladit da necu nikad nikog udariti.
Desila mi se situacija kad sam isao 40 na sat i zena se okliznula na ledu na trotoaru i otklizala meni pod tockove.
Ni sam danas neznam kako je nisam pregazio.
I sta bi bilo?
Sutra bi izasao u novinama, i neki bi htjeli da me vjesaju.
Treba biti objektivan i skulirati dok se ne saznaju sve cinjenice.
-
JD
da to je onjazzer wrote:Ako je stvarno oval lik u pitanju onda je to
Merecedes A klase, slovenacke table, licno
sam vidio jednu njegovu demonstarciju
'' voznje po gradu''.
kretenise se vazda nesto vidio sam ga sto puta na cesti...
@daysleeper . pa eto po svoj prilici je pjesak stajao blizu stuba u koji se ovaj zabio sa autom, sto iskljucuje bilo kakvu krivnju pjesaka za nesrecu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ali, ispostavice se da je pjesak bio pijan i nadrogiran, da se namjerno bacio na auto vidjevsi slovenacke table ne bi li dobio odstetu...ili sta li vec...
sve pocinje liciti na spansku seriju..
- Jimmy_The_Saint
I onda reci, da glupost nije zlo

-
radeljas
vec ce se roditelji i stranka pobrinuti da se ispostavi da ga je pjesak isprovocirao ili nesto slicno. nepoznati auto mu oduzeo prednost i hiljadu drugih olaksavajucih, sve dok ne povali vise pjesaka ili nekoga iz oligarhije. nekog od onih sto "ne rade ništa a imaju sve. Čisti kokain i ruke od svile i tuđe gladne godine. " sto bi reko sharan dinomIRCerka wrote:ovaj lik inace vozi i hayatov auto, i kad se penje na bistrik, sa 80 na sat skrece kod nadvoznjaka...
ali, ispostavice se da je pjesak bio pijan i nadrogiran, da se namjerno bacio na auto vidjevsi slovenacke table ne bi li dobio odstetu...ili sta li vec...
-
mIRCerka
ili ce tuziti firmu koja je postavila tramvajske sine i bice prica "ih da ih nisu tu postavili sad ne bismo pricali o ovome"...radeljas wrote:vec ce se roditelji i stranka pobrinuti da se ispostavi da ga je pjesak isprovocirao ili nesto slicno. nepoznati auto mu oduzeo prednost i hiljadu drugih olaksavajucih, sve dok ne povali vise pjesaka ili nekoga iz oligarhije. nekog od onih sto "ne rade ništa a imaju sve. Čisti kokain i ruke od svile i tuđe gladne godine. " sto bi reko sharan dinomIRCerka wrote:ovaj lik inace vozi i hayatov auto, i kad se penje na bistrik, sa 80 na sat skrece kod nadvoznjaka...
ko je covjek sto je poginuo?
-
PITARKA_SA
#40 Re: nesreca kod predsjednistva...
da nije tuzno,bilo bi smijesnoradeljas wrote:nece mu uzeti ni vozacku. tata blizak sa vlastima. sin radi na hajatu, a njihova stranka zagrabih ili stranka za njih je na vlasti. a nase pravosudje milina. kaznice na kraju pjesaka ja mislim, posthumno ...JD wrote:vidim niko nista ne pise, ima vijest na glavnoj stranici...
a strucnjak koji je pregazio pjesaka je ovaj
http://www.ntvhayat.com/home/voditelji/index.php?pid=98
satro neki voditelj, a inace sin od nekog koji je nesto u onom kaficu metropolis, gazda il sta vec...
kad god sam ga vidio na cesti, vazda je nesto divljao i ubacivao se tako da me ni ne cudi sto je zaljepio negdje, steta covjeka sto ga ubi, nadam se da ce zaglaviti u zatvoru kad mu vec nije nista bilo osim ogrebotine na koljenu...
kao sto mirci rece,sve je ovo ko spanska serija...fuj,fuj....
-
nesvrstan
Ovo je najodvratniji i najopasniji komentar koji se mogao desiti. Meni je ovo gore nego kad neko brani ratne zlocince jer, po ovoj logici svakome se moze desiti da ubije nekoga i prema tome treba imati razumjevanja za ratne zlocince.jusuff wrote:ne dao bog ovakvo nesto nikome, bilo kao vozacu, a pogotovo kao pjesaku...
OPASNO JE OVO. VEOMA OPASNO.
Svi mi koji vozimo svjesni smo toga da nasim ulicama kruze UBICE. Ovakvo razumjevanje za jednu saobracajnu nesrecu koja ima jasnu zrtvu i jasnog egzekutora je po meni jednako kao kada bi smo nakon maskra na Markalama rekli - jebiga svakome se moze desiti da ispali granatu!
JUSUFFE - jesi li svjestan sta si rekkao ?
-
vodolija_33
niko ne spominje ko je nesretni čovjek koji je poginuo, kako se zove... vjerovatno je obični smrtnik, čim se još uvijek ne zna za te detalje (čitaj, nije im ni bitno)... iz toga onda proizilazi i što blaža kazna za kretena koji je upravljao vozilom, jer nesretnog čovjeka će da zastupa "država" a kretenito ima štelu...mIRCerka wrote:ili ce tuziti firmu koja je postavila tramvajske sine i bice prica "ih da ih nisu tu postavili sad ne bismo pricali o ovome"...radeljas wrote:vec ce se roditelji i stranka pobrinuti da se ispostavi da ga je pjesak isprovocirao ili nesto slicno. nepoznati auto mu oduzeo prednost i hiljadu drugih olaksavajucih, sve dok ne povali vise pjesaka ili nekoga iz oligarhije. nekog od onih sto "ne rade ništa a imaju sve. Čisti kokain i ruke od svile i tuđe gladne godine. " sto bi reko sharan dinomIRCerka wrote:ovaj lik inace vozi i hayatov auto, i kad se penje na bistrik, sa 80 na sat skrece kod nadvoznjaka...
ko je covjek sto je poginuo?
dokle jebo majku??
- DaysleepeR
Molim i tebe da razmislis sta ti govoris.nesvrstan wrote:Ovo je najodvratniji i najopasniji komentar koji se mogao desiti. Meni je ovo gore nego kad neko brani ratne zlocince jer, po ovoj logici svakome se moze desiti da ubije nekoga i prema tome treba imati razumjevanja za ratne zlocince.jusuff wrote:ne dao bog ovakvo nesto nikome, bilo kao vozacu, a pogotovo kao pjesaku...
Svi mi koji vozimo svjesni smo toga da nasim ulicama kruze UBICE. Ovakvo razumjevanje za jednu saobracajnu nesrecu koja ima jasnu zrtvu i jasnog egzekutora je po meni jednako kao kada bi smo nakon maskra na Markalama rekli - jebiga svakome se moze desiti da ispali granatu!
Ispada da hoces da kazes da je ovaj nanisanio pjesaka i spucao ga namjerno sa nijednom drugom namjerom nego da ga ubije.
-
Sogan
Neka je rahmet/pokoj dusi stradalniku...
A glede zlocina i kazne... za volanom mlada faca sa tv-ekrana stereotipnih manira i bogatih roditelja - vozi cestama zemlje gdje pojava na tv-u, auto i bogati roditelji cine cuda ravna viagrinim efektima... zar neko ocekuje da ce takva kombinacija proci bez tragicnog ishoda?
A glede zlocina i kazne... za volanom mlada faca sa tv-ekrana stereotipnih manira i bogatih roditelja - vozi cestama zemlje gdje pojava na tv-u, auto i bogati roditelji cine cuda ravna viagrinim efektima... zar neko ocekuje da ce takva kombinacija proci bez tragicnog ishoda?
-
Celicna_saka
Izvinut' ces ali isto kao i da je isao namjerno da ubije ako je vozio dovoljno brzo da izleti na trotoar, mislim kolika je to brzina koja bi nekoga bacila iz sina na trotar pored predsjednistva? Tto je faktor na koji je vozac mogao uticati i tu nema vrdanja. Ako nije toga bio svjestan onda je neuracunljiv i bojim se da ce na takvo neko vrdanje i izvuci se sto otvara niz novih pitanja.DaysleepeR wrote:Molim i tebe da razmislis sta ti govoris.nesvrstan wrote:Ovo je najodvratniji i najopasniji komentar koji se mogao desiti. Meni je ovo gore nego kad neko brani ratne zlocince jer, po ovoj logici svakome se moze desiti da ubije nekoga i prema tome treba imati razumjevanja za ratne zlocince.jusuff wrote:ne dao bog ovakvo nesto nikome, bilo kao vozacu, a pogotovo kao pjesaku...
Ispada da hoces da kazes da je ovaj nanisanio pjesaka i spucao ga namjerno sa nijednom drugom namjerom nego da ga ubije.
Last edited by Celicna_saka on 06/11/2006 13:30, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
pa dok jednog dana nekom guzonji ne nastrada dijete i onda ce se dici halabuka...do tad obicni smrtnici predstavljaju nista do "potroshnu robu" ...vodolija_33 wrote:
niko ne spominje ko je nesretni čovjek koji je poginuo, kako se zove... vjerovatno je obični smrtnik, čim se još uvijek ne zna za te detalje (čitaj, nije im ni bitno)... iz toga onda proizilazi i što blaža kazna za kretena koji je upravljao vozilom, jer nesretnog čovjeka će da zastupa "država" a kretenito ima štelu...
dokle jebo majku??
sta je bilo sa onim policajcem sto je bez vozacke kod benetona pokupio pjesake? NEIMENOVANE LJUDE.... on se ispalio cini mi se u Svedsku...
-
izblajhana
Povrijedjeni je bio mjesecima u komi, a doktori su rekli da se nikada nece u potpunosti oporaviti.
-
nesvrstan
NARAVNO !DaysleepeR wrote:Molim i tebe da razmislis sta ti govoris.nesvrstan wrote:Ovo je najodvratniji i najopasniji komentar koji se mogao desiti. Meni je ovo gore nego kad neko brani ratne zlocince jer, po ovoj logici svakome se moze desiti da ubije nekoga i prema tome treba imati razumjevanja za ratne zlocince.jusuff wrote:ne dao bog ovakvo nesto nikome, bilo kao vozacu, a pogotovo kao pjesaku...
Svako ko vozi tako kako je ovaj UBICA vozio, cini to SVJESNO. Jednako svjesno kao sto su i oni sa brda bacali granate po Sarajevu.
Nema tu nikakve razlike.
Ali Zato mi moramo konacno napraviti razliku i kazati: Vozaci su narod, a neki medju njima doista jesu ZLOCINCI. Ne napravimo li tu razliki to je jednako kao da kazemo da su u ovom ratu svi koji su nosili pusku bili ratni zlocinci. Ili nije bio niko !
Jusuffe, Jusuufffffffe
-
mIRCerka
SARAJEVO - Jedna osoba je poginula, a četiri su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se desila juče oko 14.30 u Ulici maršala Tita kod zgrade Predsjedništva BiH u centru Sarajeva, potvrđeno je juče iz MUP-a Kantona Sarajevo.
Prema policijskim informacijama, u ovoj nesreći poginuo je Hašim Kadić (71), a povrijeđeni su Kasim Džubro (53), Abdulah Skaka (23), Nermin Mušiklić (23) i Nedžad Rašidagić (25). Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u bolnici "Koševo".
Biljana Jandrić, portparol bolnice "Koševo", kazala je da su Skaka, Mušiklić i Rašidagić nakon zbrinjavanja upućeni na kućno liječenje, a Džubro je zadržan na daljem liječenju na Klinici za uho, grlo, nos.
Tijelo poginulog je prevezeno u prosekturu Bare, gdje će biti izvršena obdukcija
Iz MUP-a KS saopšteno je da je do nesreće došlo kada je mercedes slovenačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao bh. državljanin, sletio s kolovoza i udario u metalni stub na tramvajskoj stanici pored kojeg je Kadić čekao tramvaj.
Elvira Stanojlović, dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, kazala je da je istraga u toku.
"Prikupljamo podatke. Ne mogu vam otkriti ko je upravljao vozilom u interesu istrage", rekla je Stanojlovićeva.
Jedna od očevidaca ovog događaja kazala je da je Kadić s jednom djevojkom stajao na tramvajskoj stanici, te da je samo vidjela kad ga je auto udario, nakon čega je pokrila oči rukama jer nije mogla gledati taj stravični prizor.
Nezvanično saznajemo da je vozač priveden u MUP KS, a policija je uzela izjave od prisutnih svjedoka. Do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije bilo više informacija o uzrocima koji su doveli do ove nesreće.
-
vodolija_33
Izvini druze ali ako luđački vozi 120km/h kroz centar grada, gdje je gužva u svako doba dana i zna da je tu zakonsko ograničenje 50-60km/h, onda je bio svjestan kakvu opasnost po sigurnost saobraćaja predstavlja i samim tim što je bio svjestan te opasnosti onda ga znači NIJE BILO BRIGA za to.DaysleepeR wrote:Molim i tebe da razmislis sta ti govoris.nesvrstan wrote:Ovo je najodvratniji i najopasniji komentar koji se mogao desiti. Meni je ovo gore nego kad neko brani ratne zlocince jer, po ovoj logici svakome se moze desiti da ubije nekoga i prema tome treba imati razumjevanja za ratne zlocince.jusuff wrote:ne dao bog ovakvo nesto nikome, bilo kao vozacu, a pogotovo kao pjesaku...