sumnjam, prije bi bila cesko-turisticka varijanta... do koljena...Latinica wrote:Ako ti kupis ovu (j)uniformu, bices R.M. - vehabija version.Alfons Kauders wrote:
kakvi, visociji sam od onog kepeca![]()
Uniforma Ratka Mladica se prodaje na eBay-u.
- Alfons Kauders
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Alfons Kauders wrote:
sumnjam, prije bi bila cesko-turisticka varijanta... do koljena...
Pitaj Ce(t)de nek' ti odmah dvije zapakuje.
- Alfons Kauders
nemam hanume,mlad sam, al zato sam sijem... i to dobro...Latinica wrote:Alfons Kauders wrote:
sumnjam, prije bi bila cesko-turisticka varijanta... do koljena...![]()
Pitaj Ce(t)de nek' ti odmah dvije zapakuje.Sumnjam da ce biti neki problem. Pa nek' onda hanuma nadostekla...
kontam se i goblenima posvetit...
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Pa nije bas da ne stoji, ali posto nije istina, nije ni bitno.pirmin wrote:Na onom linku nigdje ne stoji da je uniforma koju je nosilo ono debelo krme.
Upala :
"Chief of Genaral-staff Army of the Republic Serbska during war in Bosnia and Herzegovina 1992-1995
Rank: General-Lt.Colonel
Do you know who is it? Do You know his name?
Uniform is original!"
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Mislim da poruka od prodavaca iz Beograda govori sve:
Ja cu dobiti kurcinu ali dacu ti je da je popusis balijo obezglavljena, ti si jedan primerak i to retki koji je preziveo ali doci ce i tebi to vreme. Jebem vam alaha sa pravoslavnim kurcem a zenu ti nabijem na tu istu kurcinu
- danas
mescini -- uniforma morebit i original?Nosferatu wrote:Mislim da poruka od prodavaca iz Beograda govori sve:
Ja cu dobiti kurcinu ali dacu ti je da je popusis balijo obezglavljena, ti si jedan primerak i to retki koji je preziveo ali doci ce i tebi to vreme. Jebem vam alaha sa pravoslavnim kurcem a zenu ti nabijem na tu istu kurcinu
-
mr__bosnjak
Bravo Nosferatu samo ga lovi!
-
mamica papucarka
ti si dobio ovu poruku na pp, ili...Nosferatu wrote:Mislim da poruka od prodavaca iz Beograda govori sve:
- Jimmy_The_Saint
Ratko Mladić je moj zemljak... Skoro.
Pastirče iz živopisnog kraja poznatog po brutalnosti tamošnjeg življa.
Krmak.
Krmak.
- Edin H.
Nosferatu wrote:Mislim da poruka od prodavaca iz Beograda govori sve:
Drugim rijecima, sukno si ga bradi
-
mr__bosnjak
Odakle je on fakat?Jimmy_The_Saint wrote:Ratko Mladić je moj zemljak... Skoro.
Krmak.
- Topla voda
kalinovik,mada nisam siguran
- pepeljara
Latinica wrote:Iz aviona se vidi da je u pitanju jeftina replika.Iskren da budem - ja mislim da se ovdje radi o nekoj jeftinoj replici koji domaci cedo pokusava poslati nekom
Ajd nezezaj nemozes biti siguran ni da je drzis u ruci, kad vjerovatno kao ni ja nisi nikad vidio pravu.. ai kad bi vidio sad tu na nekom liku vjerovatno bi postao bogatiji za 5 M
Al et nemoze se.. I ja sam taom na ebay stnd kupac, tako da je i od mene otisla prijava, i ovakve stvari treba poslat na sve moguce medijske adrese.. I ja radim na mediju, i kod nas ce da prodje ova prica..
poz