Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo ja zvao u elob, kaze ona meni "postepeno se pusta i na kablovskoj, kolega ne moze jos obici sve centrale, znate, nema on cetiri ruke, znate, strpite se malo, nije vam ovo, znate, nemojte biti bezobrazni, znate, nije vam ovo makar sta, mi smo Elob, znate"
Dobro, zajebavam se, ona je rekla samo ovo za centrale. Ovo dalje je... pomislila.
Znaci uvodi se,u ovom svecanom trenutku zelim da se zahvalim svima koji su bili uz mene,pozdravljam svu rodbinu,jedino sto cu zbog tog kanala past na godinu al nema veze
kad skontas zasta mi placamo pare i sta mi nazivamo kablovskom televizijom: Kiss, BN, DM, Vogosca, Al Jazeera, 2 turska kanala... Bukvalno na prste jedne ruke mozes prebrojati kanale koji valjaju. I od tih kanala skinu i uklone jedan od najboljih.
I ubacivanje ovako jednog programa je kod nas dogadjaj godine ko kad u selo dodje ringispil. mjesto da konstantno ubacuju dobro a izbacuju ova sranja koja sad imamo.
posto je i elob na kaabl ubacio ovaj program, ovim cinom cu se svecano obavezati da necu spavati bar prvih sedam dana
jos kad sam vidio da ce petkom, od 7 do 9 ujutruo i ponedjeljkom od 12 navecer, prenositi CHELSEA TV