Tebi moja mazo....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Lace wrote:ja volim da me maze...a druge obicno ugnjavim :D
jel imas tesku ruku????
Lace

Post by Lace »

Saian wrote:dze je Lunjo u svemu tome :D
ti svijecom trazis tu ulogu...izgleda :D
Lace

Post by Lace »

Salko sto je u vodu skako wrote:
jel imas tesku ruku????
postanem im dosadna :-? :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Lace wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:
jel imas tesku ruku????
postanem im dosadna :-? :D
stani malo...meni nebi dosadila... ja ti inace volim malo jace i dosadnije zene...
anais_nin

Post by anais_nin »

Jordan26 wrote:
anais_nin wrote:
manijak1 wrote:Pa Anais :oops: znaš li ti maziti :oops: kad te maze ? :oops: :D
znam i volim maziti :D najdraze mi je ceskanje, kad je u pitanju svjeze izbricana ili osisana muska glava :D onda se mogu zanimati satima :D mada iskreno, puno vise volim kad mene maze :D narocito po kosi :D onda samo predem :lol: :D
i meni...
a kad me maze....e to ce ostati tajna :D
pa otkrij makar malo nesto :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

jel postoje ljudi koji ne vole da se maze :? :D
anais_nin

Post by anais_nin »

zmijaIzmaj wrote:jel postoje ljudi koji ne vole da se maze :? :D
postoje postoje :D
pitt

Post by pitt »

volim ja i da mazim....uzajamno je najbolje :D pogotovu u ovaj zimski vakat... :D
tech10

Post by tech10 »

Ja bih da pomiljkim Anaic. :-D
Daphna

Post by Daphna »

A sto su svi tako skrti na rijecima? Samo ste rekla da se volite maziti i nista vise...
Ja kao i vecina najvise volim da me maze po kosi... pa po vratu... A kako mi jeza prolazi tijelom kada me lagano ceska po stomacicu... Sve to zacinjeno sjatkim tepanjem...

Volim i maziti, ali vise volim da me maze. Zato sam jako tuzna jer nema ko da me mazi... :( :( :(

A samo jos da pitam, mislite li da je to povezano sa emocijma? Ja nikada nisam mogla maziti se sa nekim u koga nisam zaljubljena.
pitt

Post by pitt »

naravno da je povezano. Nekom ne bih dao da me takne a neciji samo blagi dodir uzburka krv u meni :D
Daphna

Post by Daphna »

pitt wrote:naravno da je povezano. Nekom ne bih dao da me takne a neciji samo blagi dodir uzburka krv u meni :D
Upravo su ti blagi dodiri, oni najnjezniji koje jedva osjetis, uvijek najjaci... Ja bih mogla tako satima. I ima li ista ljepse nego zaspati tako... Da te neko mazi...
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ja uvijek kažem :D ako hoćeš da me maziž :D pripremi se i za ono drugo :D :D :D
Daphna

Post by Daphna »

MRAVOJED wrote:ja uvijek kažem :D ako hoćeš da me maziž :D pripremi se i za ono drugo :D :D :D
Mene taj stav jako nervira. Mora li uvijek biti i ono drugo? Zar se ne moze samo maziti? Mora li se uvijek zavrsiti u krevetu? Slazem se ja, mazenje je odlicna predigra, ali mora li bas ici do kraja?
anais_nin

Post by anais_nin »

tech10 wrote:Ja bih da pomiljkim Anaic. :-D
je l po kosi? :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Daphna wrote: Mene taj stav jako nervira. Mora li uvijek biti i ono drugo? Zar se ne moze samo maziti? Mora li se uvijek zavrsiti u krevetu? Slazem se ja, mazenje je odlicna predigra, ali mora li bas ici do kraja?
:) Ne mora, ali ..... pozeljno je da se ide do kraja. U protivnom, .... bole nas jaja. :-)
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

:lol: :lol: :lol:
Daphna

Post by Daphna »

pape wrote:
Daphna wrote: Mene taj stav jako nervira. Mora li uvijek biti i ono drugo? Zar se ne moze samo maziti? Mora li se uvijek zavrsiti u krevetu? Slazem se ja, mazenje je odlicna predigra, ali mora li bas ici do kraja?
:) Ne mora, ali ..... pozeljno je da se ide do kraja. U protivnom, .... bole nas jaja. :-)
Ma da... To je ono prokletstvo sa kojimse zena mora nositi. Vama je nekad dovoljan i jedan dodir i vec ste spremni... A ako ona nece? Zar je tesko pretrpjeti taj bol i udovoljiti svojoj voljenoj, kojoj se u datom trenutku, eto, samo mazi?
anais_nin

Post by anais_nin »

pape wrote:
pa onda fino nakon sto zavrsite sa mazenjem zeMske, fino pomazite sami sebe, ko vam brani :lol: :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Daphna wrote:
pape wrote:
Ma da... To je ono prokletstvo sa kojimse zena mora nositi. Vama je nekad dovoljan i jedan dodir i vec ste spremni... A ako ona nece? Zar je tesko pretrpjeti taj bol i udovoljiti svojoj voljenoj, kojoj se u datom trenutku, eto, samo mazi?
:roll: Jeste, ... nekada nam je dovoljan i jedan vas dodir, ... :)
Kazes: "A ako ona nece?" - Pa sto onda cacka mecku, ... :roll:
Da trpimo, ... jel`.... :roll: ... a kad vas zaboli pred ciklus, ... sto se vi ne zrtvujete malo za nas, ... :oops: :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

manijak1 wrote::oops: Na mazama svijet ostaje :oops: :D
:lol:

:kiss:

p.s :oops: mazo jedna :oops:
Daphna

Post by Daphna »

pape wrote:
Daphna wrote:
pape wrote: :) Ne mora, ali ..... pozeljno je da se ide do kraja. U protivnom, .... bole nas jaja. :-)
:roll: Jeste, ... nekada nam je dovoljan i jedan vas dodir, ... :)
Kazes: "A ako ona nece?" - Pa sto onda cacka mecku, ... :roll:
Da trpimo, ... jel`.... :roll: ... a kad vas zaboli pred ciklus, ... sto se vi ne zrtvujete malo za nas, ... :oops: :D
Pa vidis to je tipicno musko razmisljanje... Neka ne cacka mecku! :roll: Pa njoj se ne cacka nego samo mazi... 8) A sto se tice zrtvovanja, ako vam se jednom popusti, pa zrtvuje, onda vi to zloupotrijebite. Pa se ona svaki put mora zrtvovati. Jer ako odbije njen dragi se naljuti... mozad cak i pobjegne.
:run:
Nisi bas neka maza... :P
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ne mora svako mazenje biti povezano sa erotikom i sexom :oops:

trenutno najvise volim mazit svoju djecu. :) zagrlit onako toplo maljusno tijelo :)
Daphna

Post by Daphna »

mamica 31 wrote:ne mora svako mazenje biti povezano sa erotikom i sexom :oops:

trenutno najvise volim mazit svoju djecu. :) zagrlit onako toplo maljusno tijelo :)
Ja sam upravo to htjela istaknuti. Zato i jesam pitala gospodu mora li se mazenje zavrsiti u krevetu. A oni odgovorise kako odgovorise...
I slazem se to za djecicu. Licno nemam djece, ali zato sestra ima dvoje prekrasne... I kada te ona mala djecija rucica pomiluje po licu... To je velicanstveno. Upravo jer je tako iskreno i nevino, jer time pokazuju svoju privrzenost.
Bumbar

Post by Bumbar »

[quote="Daphna"] najvise volim da me maze po kosi... pa po vratu... A kako mi jeza prolazi tijelom kada me lagano ceska po stomacicu... Sve to zacinjeno sjatkim tepanjem...

quote]

podapisujem :)...
Post Reply