jel imas tesku ruku????Lace wrote:ja volim da me maze...a druge obicno ugnjavim
Tebi moja mazo....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
- Salko sto je u vodu skako
stani malo...meni nebi dosadila... ja ti inace volim malo jace i dosadnije zene...Lace wrote:postanem im dosadnaSalko sto je u vodu skako wrote:jel imas tesku ruku????Lace wrote:ja volim da me maze...a druge obicno ugnjavim![]()
- anais_nin
pa otkrij makar malo nestoJordan26 wrote:i meni...anais_nin wrote:znam i volim mazitimanijak1 wrote:Pa Anaisznaš li ti maziti
kad te maze ?
![]()
najdraze mi je ceskanje, kad je u pitanju svjeze izbricana ili osisana muska glava
onda se mogu zanimati satima
mada iskreno, puno vise volim kad mene maze
narocito po kosi
onda samo predem
![]()
a kad me maze....e to ce ostati tajna
- Daphna
A sto su svi tako skrti na rijecima? Samo ste rekla da se volite maziti i nista vise...
Ja kao i vecina najvise volim da me maze po kosi... pa po vratu... A kako mi jeza prolazi tijelom kada me lagano ceska po stomacicu... Sve to zacinjeno sjatkim tepanjem...
Volim i maziti, ali vise volim da me maze. Zato sam jako tuzna jer nema ko da me mazi...
A samo jos da pitam, mislite li da je to povezano sa emocijma? Ja nikada nisam mogla maziti se sa nekim u koga nisam zaljubljena.
Ja kao i vecina najvise volim da me maze po kosi... pa po vratu... A kako mi jeza prolazi tijelom kada me lagano ceska po stomacicu... Sve to zacinjeno sjatkim tepanjem...
Volim i maziti, ali vise volim da me maze. Zato sam jako tuzna jer nema ko da me mazi...
A samo jos da pitam, mislite li da je to povezano sa emocijma? Ja nikada nisam mogla maziti se sa nekim u koga nisam zaljubljena.
- Daphna
Upravo su ti blagi dodiri, oni najnjezniji koje jedva osjetis, uvijek najjaci... Ja bih mogla tako satima. I ima li ista ljepse nego zaspati tako... Da te neko mazi...pitt wrote:naravno da je povezano. Nekom ne bih dao da me takne a neciji samo blagi dodir uzburka krv u meni
- Daphna
Mene taj stav jako nervira. Mora li uvijek biti i ono drugo? Zar se ne moze samo maziti? Mora li se uvijek zavrsiti u krevetu? Slazem se ja, mazenje je odlicna predigra, ali mora li bas ici do kraja?MRAVOJED wrote:ja uvijek kažemako hoćeš da me maziž
pripremi se i za ono drugo
![]()
![]()
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Daphna wrote: Mene taj stav jako nervira. Mora li uvijek biti i ono drugo? Zar se ne moze samo maziti? Mora li se uvijek zavrsiti u krevetu? Slazem se ja, mazenje je odlicna predigra, ali mora li bas ici do kraja?
- Daphna
Ma da... To je ono prokletstvo sa kojimse zena mora nositi. Vama je nekad dovoljan i jedan dodir i vec ste spremni... A ako ona nece? Zar je tesko pretrpjeti taj bol i udovoljiti svojoj voljenoj, kojoj se u datom trenutku, eto, samo mazi?pape wrote:Daphna wrote: Mene taj stav jako nervira. Mora li uvijek biti i ono drugo? Zar se ne moze samo maziti? Mora li se uvijek zavrsiti u krevetu? Slazem se ja, mazenje je odlicna predigra, ali mora li bas ici do kraja?Ne mora, ali ..... pozeljno je da se ide do kraja. U protivnom, .... bole nas jaja.
- anais_nin
pa onda fino nakon sto zavrsite sa mazenjem zeMske, fino pomazite sami sebe, ko vam branipape wrote:Daphna wrote: Mene taj stav jako nervira. Mora li uvijek biti i ono drugo? Zar se ne moze samo maziti? Mora li se uvijek zavrsiti u krevetu? Slazem se ja, mazenje je odlicna predigra, ali mora li bas ici do kraja?Ne mora, ali ..... pozeljno je da se ide do kraja. U protivnom, .... bole nas jaja.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Daphna wrote:Ma da... To je ono prokletstvo sa kojimse zena mora nositi. Vama je nekad dovoljan i jedan dodir i vec ste spremni... A ako ona nece? Zar je tesko pretrpjeti taj bol i udovoljiti svojoj voljenoj, kojoj se u datom trenutku, eto, samo mazi?pape wrote:Daphna wrote: Mene taj stav jako nervira. Mora li uvijek biti i ono drugo? Zar se ne moze samo maziti? Mora li se uvijek zavrsiti u krevetu? Slazem se ja, mazenje je odlicna predigra, ali mora li bas ici do kraja?Ne mora, ali ..... pozeljno je da se ide do kraja. U protivnom, .... bole nas jaja.
Kazes: "A ako ona nece?" - Pa sto onda cacka mecku, ...
Da trpimo, ... jel`....
- Daphna
Pa vidis to je tipicno musko razmisljanje... Neka ne cacka mecku!pape wrote:Daphna wrote:Ma da... To je ono prokletstvo sa kojimse zena mora nositi. Vama je nekad dovoljan i jedan dodir i vec ste spremni... A ako ona nece? Zar je tesko pretrpjeti taj bol i udovoljiti svojoj voljenoj, kojoj se u datom trenutku, eto, samo mazi?pape wrote:Ne mora, ali ..... pozeljno je da se ide do kraja. U protivnom, .... bole nas jaja.
Jeste, ... nekada nam je dovoljan i jedan vas dodir, ...
![]()
Kazes: "A ako ona nece?" - Pa sto onda cacka mecku, ...![]()
Da trpimo, ... jel`....... a kad vas zaboli pred ciklus, ... sto se vi ne zrtvujete malo za nas, ...
![]()
Nisi bas neka maza...
-
mamica papucarka
ne mora svako mazenje biti povezano sa erotikom i sexom
trenutno najvise volim mazit svoju djecu.
zagrlit onako toplo maljusno tijelo 
trenutno najvise volim mazit svoju djecu.
- Daphna
Ja sam upravo to htjela istaknuti. Zato i jesam pitala gospodu mora li se mazenje zavrsiti u krevetu. A oni odgovorise kako odgovorise...mamica 31 wrote:ne mora svako mazenje biti povezano sa erotikom i sexom![]()
trenutno najvise volim mazit svoju djecu.zagrlit onako toplo maljusno tijelo
I slazem se to za djecicu. Licno nemam djece, ali zato sestra ima dvoje prekrasne... I kada te ona mala djecija rucica pomiluje po licu... To je velicanstveno. Upravo jer je tako iskreno i nevino, jer time pokazuju svoju privrzenost.