Ali ovaj...hm

Fascinantno.

Bojim se da prebrzo donosis zakljucke. Ja ne tvrdim da je neka "visa sila" u igri, ja sam samo postavila temu kako bi svako iznio svoje misljenje (vjerovanje, stav). Posto meni manjka inspiracije za "velike, ozbiljne teme", predlazem tebi da nas "pocastis" nekom ne-zajebancijom. Unaprijed se zahvaljujemo...Patron of Formello wrote:Nađe se uvijek nekog posla.Hierarchia wrote:Mislim da su i racionalisti poput tebe nekad "besposleni". Ili uvijek imas neku funkciju u svijetu?Patron of Formello wrote:Ne vjerujem da su to neke nadprirodne pojave.To je djelo besposlenih ljudskih ruku.Isto kao što su teme na ovome forumu tipa duhovi,džini i krugovi u žitu djelo besposlenih ljudi.
Neki krugovi su zabiljezeni jos u 17 stoljecu, i tad su ljudi zaista mislili da su to "djavolja posla". Fenomen kompleksnih krugova je star preko 25 godina. Tada niko nije mogao tako precizno mjeriti. Plus ostaje jos uvijek dokazana elektromagnetna zracenja u krugovima. To su cinjenice.
Prvi krug je nastao negdje 1970.
![]()
Niko nije mogao tako precizno mjeriti prije 25 godina?!Znam dobro kada je nastao prvi krug.1972 godine.U pitanju su vjerovatno neke mašine koje koriste ljudi.Ne vjerujem da bi se vanzemaljci čak i kad bi postojali zayebavali sa žitom.
![]()
p.s. Otvori temu i o onima sa reality tv što snimaju duhove.Učini nam dan zanimljivim.
![]()
![]()
taxi_driver wrote:ja mislim da bi semir rijesio tu misteriju.sad je zauzet piramidama ali cim zavrsi pozavabit ce se tim cudnim pojavama u zitu.
Hierarchia wrote:Bojim se da prebrzo donosis zakljucke. Ja ne tvrdim da je neka "visa sila" u igri, ja sam samo postavila temu kako bi svako iznio svoje misljenje (vjerovanje, stav). Posto meni manjka inspiracije za "velike, ozbiljne teme", predlazem tebi da nas "pocastis" nekom ne-zajebancijom. Unaprijed se zahvaljujemo...Patron of Formello wrote:Nađe se uvijek nekog posla.Hierarchia wrote: Mislim da su i racionalisti poput tebe nekad "besposleni". Ili uvijek imas neku funkciju u svijetu?
Neki krugovi su zabiljezeni jos u 17 stoljecu, i tad su ljudi zaista mislili da su to "djavolja posla". Fenomen kompleksnih krugova je star preko 25 godina. Tada niko nije mogao tako precizno mjeriti. Plus ostaje jos uvijek dokazana elektromagnetna zracenja u krugovima. To su cinjenice.
Prvi krug je nastao negdje 1970.
![]()
Niko nije mogao tako precizno mjeriti prije 25 godina?!Znam dobro kada je nastao prvi krug.1972 godine.U pitanju su vjerovatno neke mašine koje koriste ljudi.Ne vjerujem da bi se vanzemaljci čak i kad bi postojali zayebavali sa žitom.
![]()
p.s. Otvori temu i o onima sa reality tv što snimaju duhove.Učini nam dan zanimljivim.
![]()
![]()
![]()
PS: mislim da bi donosenje neke "masine" na njivu u ponoc ili u po bijela dana bilo prilicno bucno i primijetno.

Impresivno! Pa ti imas odgovor na sve. A reci nam onda, Mr. Hawking, postoje li "napredne civilizacije"?BugsBunny wrote:Dakle, napredna civilizacija, sposobna za medjuzvjezdana putovanja, prevali ko zna koliko svjetlosnih godina u svojim super letjelicama, namjeri se na Englesku i onda provede noc zajebavajuci se po njivama i crtajuci, uglavnom apstrakcije.
![]()
Ili seljaci ne mogu spavati po noci pa tutnjaju sa daskama po poljima, ili su vanzemaljci stvaaarno bizarni.
Doduse, moguce je i da se radi o genetski modifikovanim skakavcima koji vole geometriju.
Btw, vecina slika koje su postavljene, pogotovo one komplikovane, su izgazane photoshopom
Zašto onda otvaraš temu o kojoj nemaš pojma i nemaš svoje mišljenje?I kad ljudi daju svoje mišljenje o temi koja se razlikuje od stava o vanzemaljcima krećeš u frontalni napad.Nigdje veze.
PostojeHierarchia wrote:Impresivno! Pa ti imas odgovor na sve. A reci nam onda, Mr. Hawking, postoje li "napredne civilizacije"?BugsBunny wrote:Dakle, napredna civilizacija, sposobna za medjuzvjezdana putovanja, prevali ko zna koliko svjetlosnih godina u svojim super letjelicama, namjeri se na Englesku i onda provede noc zajebavajuci se po njivama i crtajuci, uglavnom apstrakcije.
![]()
Ili seljaci ne mogu spavati po noci pa tutnjaju sa daskama po poljima, ili su vanzemaljci stvaaarno bizarni.
Doduse, moguce je i da se radi o genetski modifikovanim skakavcima koji vole geometriju.
Btw, vecina slika koje su postavljene, pogotovo one komplikovane, su izgazane photoshopom
Jedno je imati pojma (znati nesto o necemu) a drugo je imati svoje misljenje (imati stav o tome "necemu").Patron of Formello wrote:Zašto onda otvaraš temu o kojoj nemaš pojma i nemaš svoje mišljenje?I kad ljudi daju svoje mišljenje o temi koja se razlikuje od stava o vanzemaljcima krećeš u frontalni napad.Nigdje veze.
Bukvalno shvataš pojam frontalni napad.Hierarchia wrote:Jedno je imati pojma (znati nesto o necemu) a drugo je imati svoje misljenje (imati stav o tome "necemu").Patron of Formello wrote:Zašto onda otvaraš temu o kojoj nemaš pojma i nemaš svoje mišljenje?I kad ljudi daju svoje mišljenje o temi koja se razlikuje od stava o vanzemaljcima krećeš u frontalni napad.Nigdje veze.Hierarchia wrote: Zar ti ja lichim na prosvjetitelja?![]()
Dobri moj Formello, ja nisam sigurna ni u jedan uzrok icemu. Opet grijesis....
Ja tvrdim da znam nesto o temi, ali nemam svoj cvrsti stav po tom pitanju. I mislim da za otvaranje teme nije neopodno imati svoj stav. Prije bih rekla da je to nametanje svog misljenja, kad otvorim temu i odmah kazem - e, ljudi ja mislim da je ovo tako ili ovako:![]()
Frontalni napad? Ne vidim tragove borbe....
Jao, vidi stvarno... bas sam "bukvalka"Bukvalno shvataš pojam frontalni napad.![]()
Ovo ostalo no commento.![]()
pa vidis, ni ta ti nije losa - mozda Ameri nesto izvode. Testiraju novi umjetnicki pravacRodrigo_de_Triana wrote:Pa ovo bolan ni engleski bastovani nebi napravili za mjesec dana...Patron of Formello wrote:Ne vjerujem da su to neke nadprirodne pojave.To je djelo besposlenih ljudskih ruku.Isto kao što su teme na ovome forumu tipa duhovi,džini i krugovi u žitu djelo besposlenih ljudi.
Ovo nije djelo "ruku" a sad da li je ljudsko porijeklo, pa mozda...mozda su Ameri sletili tu sa svojom nekom novom letjelicom ,koju testiraju...a mozda su i VanZemljaci...Ali bastovani sigurno nisu...
Jesi li vidio onaj video-zapis?Shamrock wrote:definitivno postoje krugovi izradjeni ljudskom rukom i to ne obicni nego kompleksni krugovi...ali ti krugovi su relativno mali sto dovodi pitanje ko izradjuje velike kompleksne krugove u tako kratkom roku?
e to se jos nezna...iako nemoraju biti alieni ljudi uvijek teze necem egzoticnijem
I ja sam prije sklona povjerovati tome, ali mi je malo sumnjivo to sto svi ti ljudi koji tvrde da oni "prave krugove" tek tako olako govore o tome i skoro da se svadjaju oko toga ko od njih pravi bolje. Mozda je u pitanju samo glad za senzacijama, popularnoscu i vlastitom promocijom. Kad bi iko cuo za njih da nisu postali "circlemakers"?!rika wrote:Krugovi su rezultat ljudskih ruku..
Samo pitanje kojih to "ljudi"...
jesam i sta s njim? jesi siguran da nije montaza koliko si siguran i zasto si siguran?Hierarchia wrote:Jesi li vidio onaj video-zapis?Shamrock wrote:definitivno postoje krugovi izradjeni ljudskom rukom i to ne obicni nego kompleksni krugovi...ali ti krugovi su relativno mali sto dovodi pitanje ko izradjuje velike kompleksne krugove u tako kratkom roku?
e to se jos nezna...iako nemoraju biti alieni ljudi uvijek teze necem egzoticnijem
Zanimljivo je kako se ta polja obrusavaju na psenicuShamrock wrote:toliko je energetskih polja na zemlji i u svemiru za koje neznamo...
mozda su vampiri pa izlaze samo nocu i seksaju se u nekim nama nepoznatim pozama pa se prave krugoviBugsBunny wrote:Zanimljivo je kako se ta polja obrusavaju na psenicuShamrock wrote:toliko je energetskih polja na zemlji i u svemiru za koje neznamo...![]()
i to po noci
![]()
![]()
Mozda je Zemlja svemircima nesto kao galakticka Dariva ili Vrelo Bosne. Dovezu se tu usred noci, podzapaju se, a krugovi su samo ostaci njihovih zamrsenih seksualnih obicaja
Shamrock wrote:
jesam i sta s njim? jesi siguran da nije montaza koliko si siguran i zasto si siguran?
vidio sam i masu ufo videa, gledao masu takvih emisija i na kraju je zakljucak da se nista nezna..neki tvrde alieni, neki tvrde ljudi a nijedni nemaju dokaza...
svakako d apostoji nesto interesantno neobjasnjivo u svemu tome ali netreba ni sve na male zelene svaljivati![]()
toliko je energetskih polja na zemlji i u svemiru za koje neznamo...