Celo Bajramovic SLOBODAN!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Engram

Post by Engram »

nineac wrote:eee, pa SDA je na vlasti sta ste očekivali!
Dabogda s emeđusobno poubijali! Zbog takvih su nama vize za svaku vukojebinu potrebne, danas da bi prdno trebam vizu, a oni Ćelu puštaju!
Šta je slijedeće? Prijem kod Sulejmana Tihića?
eto sda ga pustila

ja zadojenosti primitivizmom :-?

fuj...
Vingo

Post by Vingo »

Hajd se ti zadoji bilo cim, ono ako nista svjezim vazduhom, mozda ti bar jedna strana mozga neovisno profunkcionise;
Ko je kreator i mentor ovog korumpiranog sistema u kom zivimo? Laburisti?
kijametdedo

Post by kijametdedo »

uvazeni kolega, ja koliko znam pincgauere na obali i u vrazovoj je skinuo Adem Jez, osom zarobljenom na vracama noc ranije. Celo se u datom trenutku nalazio na titovoj, tacnije u pasazu kod danasnjeg stefanela. pregledaj arhivu TVBIH za vise detalja...

sa skenderije se nije moglo pucati jer je navedeni lokalitet bio zestoko rokan sa okolnih brda. sta mislis kako su uostalom zapalili tramvaje?

sto se tice Cace, teska mu zemlja bila, priznajem, pogrijesio sam. Caco je bio psihopata, Celo je bio i ostao kriminalac.

Jukina jedina zasluga je ta sto je bio najbolje naoruzan na alipasinu polju, zahvaljujuci cinjenici da je bio najjaci krimos u opcini novi grad. u datom trenutku bio je na pravom mjestu. medjutim, covjek koji je u stanju praviti bunkere u B fazi, okrenute prema gradu, krajem 92, jer ga je vikic izmarisao pred zgradom u tadasnjoj klare cetkin br. 6, i jer ga nisu htjeli unaprijediti u cin generala zbog cinjenice da nije imao ni osnovnu zavrsenu kako treba... da li je to heroj poput sase petrovica?

a ja koliko znam Celo je ranjen u basti, ne u rovu...

kolega, niste bas upuceni, ako smijem primjetiti...
amko77

Post by amko77 »

okrivljujete pogresne celo je pusten jer su svi svjedoci promijenili iskaz i to je nedostatak dokaza pa vi sad skontajte sto su svi promijenili iskaz :roll:
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Celo se vratio bilo je i vrijeme da konacno pravi i rodjeni Sarajlija stane ispred sandzaklija i ostali i kaze "A sad Adio"
nikita

Post by nikita »

E sad se treba kao pravi mis nakupovati kokica i cekati :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ćelo bajramović slobodan (milošević) :D :roll:
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 25/08/2004 02:14, edited 1 time in total.
Prince

Post by Prince »

Sad će mu isplatiti odštetu provedeno vrijeme u zatvoru :D
hame

Post by hame »

Jasho wrote:Puštanje Čele na slobodu zbog navodno nedostatka dokaza je definitivni poraz i sramota našeg sudstva i čist dokaz da su sudije bile kupljenje. Pustiti jednog okorjelog ubicu, pljačkaša , silovatelja i narkomana je dokaz o ne postojanju pravne države. Povratkom na Vlast SDA se svim silama potrudila i dalje trudi da se svi kriminalci i ubice oslobode, jer bi u suprotnom 97% članova SDFA završilo iza rešetaka, a utome im pomažu njihovi najodaniji prijatelji iz SDS, HDZ, SBiH, PDP i slične partije.

E moj jasho moj. Nemas ti haman pojam. Kolko god to tebi i tvom Zlatku smetalo SDA je odbranila ovu zemlju. Jeste. Stavi ruku na srcce i priznaj ko nas je vodio u ratu. Puno ljudi se u ratu i obogatilo to je tacno i to niko ne porice. Posebno na svercu oruzja. Samo da te pitam sta mislis da li mi trebamo te ljude koji su uvozili u bih oruzje (dok je bih bila pod embargom za uvoz oruzja) optuzivati? Samo se zapitaj sta bi mi da nismo dobili oruzje pa bar na takav nacin. Elem je tebi zao sto nisi iskoristio tu guzvu pa danas bio makar neko i nesto. Ovako je najlakse prosipat neku glupu pricu (sds i sda kao neka kooperacija, jos ti ni sbih ne odogovara). Obrazuj se malo, citaj, istrazuj, steta je tako mlad um a zatupljen
dariosa

Post by dariosa »

nikita wrote:Ma uopste nije iskljuceno da ih pustaju, sa namjerom da se medjusobno potamane... kao sto praktikuju nase komsije iliti susjedi :-?
Daj Boze, mada sumnjam...
Realista

Post by Realista »

Muka mi je od naseg sudstva i policije. Zalosno je to do neba. Treba nama jedan Prljavi Hari, to je jedini spas da se ovu gamad istrijebi (Vikicu, cujes li?).
lutko

Post by lutko »

ma ovo je definitivan dokaz da ova zemlja nepovratno tone.
gospodo cijelo sarajevo zna da ga je ćelo ubio i to s namjerom zbog neraščišćenih računa. Čovjek (koji je isto bio nakav šljam i nije mi ga sekunde žao) sjedio sa trebom u bašti restorana, ovi ušli s kapuljačama preko glave (a bio maj, lijep i sunčan dan) izvadili pištolje i zapucali i sad ispade da su ga ubili u samoodbrani. Ako nisu išli da pucaju šta će im kapuljače ne glavi. Gazda i prisutni konobari su ucjenjeni smrću da bi promjenili iskaz, a u ćelinu korist svjedočio je i načelnik općine ilidža (eto to je vlast), al njega je već zato stigla kazna (ko je čitao predzadnje stranice novina u zadnjih 40 dana zna kakva je kazna stigla). Glavni kreator ovog procesa je đavolji advokat karkin i pomogao mu je i politički establišment na čelu sa Bakirom I. A kako tek protumačiti činjenicu da su mnogi umrli ili će umrijeti jer neće dočekati operaciju srca a ćelo i to dobi i operiso ga je vrhunski stručnjak izvana. To su naštelili isti oni doktori koji sjede u prvim safovima džamija i hvale se kako su veliki vjernici i časni ljudi. Što kaže neko caco je bio psihopata i to je razlog njegovih zločina a ćelo je kriminalac i to će i ostati. Gospodo terški dani su pred nama jer sada su ćelo i njegovi skontali da im niko ništa nemože i da se uvijek mogu izvući. Ipak ako ima Boga u džehenemu gorjeće (i ćelo i svi njegovi pajtaši, posebno ovi iz vlasti
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

džaba se tješiš boga nema
konyan

Post by konyan »

Ovo jeste dokaz koliko je suplje nase zakonodavstvo i sve ostalo, ali se ja isto tako sjecam da je po sarajevu bilo puno manje pucanja (bombi nije ni bilo) prije nego sto je chelo otisao u zatvor.

Kad im vec policija ne moze nista, onda se treba znati makar ko je glavni.

Ne znam sta da mislim o njegovom oslobadjanju.
silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

Image
ilidzanka

Post by ilidzanka »

Svugdje svasta ima ali kod nas nas je sto bi stari rekli "predobra su djeca ko ih odgaja"-pa tako i drzava predobro funkcionise ko je vodi...u svoj ovoj sumornoj realnosti samo mi nije jasno gdje je taj mladi svijet-obrazovani koji se udruzuju u razne asocijacij,udruzenja i akcije po jako nevaznim pitanjima a po pitanju promjene vlasti,ucestvovanja u politici i iskrenom zalaganju za ovu Bosnu-TAC-NISTA-SUTNJA... :zzzz: :skoljka:
ilidzanka

Post by ilidzanka »

:? e mozda se i oni zalazu da budu u vlasti drzave koju ce po uzoru na svoje roditelje voditi...po uzoru na danasnje advokate braniti neke sljedece Cele...ili suditi im...mozda je to fol?...hele nejse ostaje nam da bas dobro razmislimo...
Edit

Post by Edit »

..ali se ja isto tako sjecam da je po sarajevu bilo puno manje pucanja (bombi nije ni bilo) prije nego sto je chelo otisao u zatvor.

Kakva glupost, pripisivati njemu zasluge... kriminal u sarajevu raste svakim danom, pa ga je, naravno, bilo manje prie par godina.! Za ogroman porast kriminala mozemo zahvaliti cinjenici da su specijalcima ruke vezane suspenzijama zbog "narusavanja ljudskih prava" kriminalaca, time da su i sami "organi reda" nezasticeni.
Celo se vratio bilo je i vrijeme da konacno pravi i rodjeni Sarajlija stane ispred sandzaklija i ostali i kaze "A sad Adio
ne mogu da vjerujem da je ovo nostalgicar napisao
BTW, Celo je samo jedan od brojinih primjera vaspitno zapustene djece, koja odrastaju u sredini na koju njihovi roditelji nisu bili spremni... mozda on jeste rodjen u gradu ali - odakle su njegovi dosli...? I sad je jedan taka propalitet "uzoran sarajlija"???

Najzalosnije je sto je izgleda za male mahalske miseve pitanje casti biti uz skute nekog "gazije", pa nece niko protiv njega svjedociti, ne samo iz straha, nego iz potrebe za pripadanjem "zajebanim momcima"... svaka cast mahali koja nema dovoljno ljudi s petljom, koji bi potvrdili bilo koji od brojnih razloga da neko siledjija, silovatelj, kriminalac ne bude na slobodi!
konyan

Post by konyan »

Edit wrote:
..ali se ja isto tako sjecam da je po sarajevu bilo puno manje pucanja (bombi nije ni bilo) prije nego sto je chelo otisao u zatvor.

Kakva glupost, pripisivati njemu zasluge... kriminal u sarajevu raste svakim danom, pa ga je, naravno, bilo manje prie par godina.! Za ogroman porast kriminala mozemo zahvaliti cinjenici da su specijalcima ruke vezane suspenzijama zbog "narusavanja ljudskih prava" kriminalaca, time da su i sami "organi reda" nezasticeni.

To sve stoji. Da si pogledao nize, vidio bi da pise "kad im vec policija ne moze insta". Nije to pripisivanje zasluga. Mislim da je to smislena cinjenica. Uvijek ima neko zajebaniji, a tad se samo znalo ko je najzajebaniji.
Jasho

Post by Jasho »

Hame, reči da je SDA odbranila Bosnu i Hercegovinu je uvreda za sve one borce, koji su se borili za slobodu BiH i nisu bili članovi SDA, niti su se borili za nju. I zato za mene je čelo i ostali slični njemu obični šljam ove države koji treba doživotno da leži iza brave.
rajvosa

Post by rajvosa »

Ma jebo cela i jednog i drugog
Treba ih pokantati i to je to.
Ni Bosna a, ni Sarajevo nisu vidjeli velike koristi od njih.Mozda jesu SDA I Bakir I.

Bosni treba dobra policija a, ne cele.

Snajper pod pazuho............
fido1

Post by fido1 »

nemam obicaj da ostavljam komentarena na ovakvim temama, ali uvijek postoji prvi put.
Ustvari, nervira me sto vecina misli "da nije SDA, ne bi bilo ni B&H", a ovo je najveca glupost i laz. Treba zapamtiti slijedece: "Da nije gradjana (normalnih/poštenih/bošnjaka/hrvata/srba/roma/jevreja/itd/), ne bi bilo B&H. Mene nije ni jedna stranka organizovala niti kupila oruzije, kao i mojim ratnim kolegama. Ja sam svoju pusku platio, SDA nije organizovala po haustorima, SDA nije osnovala OSTO, nego pošten narod ove zemlje koji voli ovu zemlju vise od bilo kojeg politicara. Jedina stvar koju je SDA uradila je to sto je to sve fino upakovala / ARMIJA BiH.
Ja svoju zaslugu za odbranu svoje zemlje nedam nikome osim svojoj djeci i poštenim ljudima. Uvijek ima mjesta onoj staroj - zavadi pa vladaj.

Jasho, svaka cast.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Realista wrote:Muka mi je od naseg sudstva i policije. Zalosno je to do neba. Treba nama jedan Prljavi Hari, to je jedini spas da se ovu gamad istrijebi (Vikicu, cujes li?).
Jel me neko trazio? 8-)
kame

Post by kame »

Jasho wrote:Puštanje Čele na slobodu zbog navodno nedostatka dokaza je definitivni poraz i sramota našeg sudstva i čist dokaz da su sudije bile kupljenje. Pustiti jednog okorjelog ubicu, pljačkaša , silovatelja i narkomana je dokaz o ne postojanju pravne države. Povratkom na Vlast SDA se svim silama potrudila i dalje trudi da se svi kriminalci i ubice oslobode, jer bi u suprotnom 97% članova SDFA završilo iza rešetaka, a utome im pomažu njihovi najodaniji prijatelji iz SDS, HDZ, SBiH, PDP i slične partije.
Jasho, ne kakiti! :oops:

Mozda se mnogi od vas ne sjecaju.......ali ja sam tu da vas podsjetim........naime......Bakir Alispahic.......pusten je 48 sati prije opcih izbora 2002. godine...... :P .......treba istaci........da to nije nikada objavljeno u 60 minuta i u Slobodnoj Bosni..... :-) :)

Treba naglasiti jos jednu stvar, tragedija je ako se to desilo.....ali takvi kriminalci uglavnom ne ubijaju sitnu raju......uglavnom se ubijaju medjusobno.....

Komi, u jednom si u pravu. Trebalo bi pobiti ljekare koji rade na klinici za oboljenja srca na Kosevu. U potpunosti se slazem.
Post Reply