Prometni masakr kod Žepča: Od 9 poginulih, 4 djece

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

zena21

Post by zena21 »

branimir_s wrote:E pa ovako je to u zemljama gdje se registracija automobila, odnosno tehnicki pregledi vrse na "nevidjeno". Platis 10 maraka i auto ti je ispravno. Kakav se krs samo vozi po Bosni čudo ovakvih stvari nema više. ,
,Čuj taxi na divljaka - 12 ljudi u kombiju. PA da li to iko kontrolise? Gdje su policajci?
,
Fuj.
Sinoc su na vijestima rekli da je vozac neregistrovani taxi prevoznik, ali jutros u novinama pise da je on otac poginule djece... Isli su nekome u posjetu... Valjda guma pukla... Ko zna...Tuzno, pretuzno :( :( :( :(
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Iskreno saučešće porodici i prijateljima.
:(
Kwaheri

Post by Kwaheri »

nebojeplavo wrote:Iskreno saučešće porodici i prijateljima.
:( pretuzno...
tempora

Post by tempora »

Stravicno! Dan treba proglasiti nacionalnim danom zalosti! :(
jazzer

Post by jazzer »

Uzas :( .
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Kako se covjek osjeti praznim nakon sto ovako nesto procita... :( :( :(
Ivy

Post by Ivy »

Vodenjak wrote:Kako se covjek osjeti praznim nakon sto ovako nesto procita... :( :( :(
slazzem se :(
BECHO1

Post by BECHO1 »

BECHO1

Post by BECHO1 »

Kako se samo covjek osjeca praznim, kad procita nebuloze onog turbo rvata iz cazinske krajine! :(
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Nosferatu wrote:Ama - treba naricati i stavljati tuzne smijlije dok gluperde sprovode zakone o prsluku fluorsecentom i upaljenim svijetlima nuzno potrebnim tokom dana - pouzdano naucnom metodom dokazanim da spasavaju zivote na putevima koji su krpljeni od kad su napravljeni u zemlji koja je jos uvijek na 5km gradnje novog autoputa iako postoji vec 15 godina.

Dosta mi laznog moralisanja vise. Ako kome smetaju mrtvi po cestama - bujrum kramp i lopatu pa sirite putove i ubacujte pregrade izmedju dvije trake u suprotnom smijeru, pa nece biti mrtvih kud god tockom mozes da dosegnes. Il' natjerajte vladu da otvori sajtove i poveca PDV na 56% pa da se moze i pljackati i graditi istovremeno. Treca opcija je da narices na internetu i sutra zaboravis sve jovo nanovo. Il' cetvrta da se ko hinja iz dijaspore segacis sa turbo-muslimanima koji unakaziste ljepu i cestitu djecu sa svojim kompleksima i imenima koja djeci odabrase.
Grubo ti to napisa, ali si strasno u pravu...citala sam u novinama clanak, eto kriva je puknuta guma... na kombiju :(
i nek je svjetlo i prsluk problem....i da, naricanje traje do 3 dana maximalno i onda se vrnemo sdasdphdzsds prepucavanjima.... zato je takve teme najbolje i ne komentarisati...

a vama koji se zajebavate na racun imena fakat nemam sta reci osim FUJ...

Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

BECHO1 wrote:Kako se samo covjek osjeca praznim, kad procita nebuloze onog turbo rvata iz cazinske krajine! :(
E moj seljo iz Svicarske, mani se ti internet muslimanstvine i sirenja vjere s nekom stvari. Tamo gdje se je i kad se je vjera Bosanska branila - slabo da te je bilo do nikako. Ostavio si mene i slicne - ne da poginemo na kolosjeku od puknute gume vec od gladi i zedji ili noza - tri i pol godine te bolila neka stvar u Svici - da bi danas mene nazivao turbo Rvatom iz Cazinske Krajine i izigravao dezurnog moralistu vicnom vjeri svojoj i dinu Turskome.

Nakon svih ovih godina kod Svabe, jos uvijek te nisu naucili da se kompleksi junacki ljece - ne na djeci i zeni, ne na autoputu u staroj krntiji sa tankim gumama vec u klinikama i bolnicama.

Ali sve ovo sto ja tebi pisem je nebuloza. Koja te cini praznim. Iako si u zemlji sa najvecim GDP-om u Europi od kojeg ces poslati 0 eura familijama koje su izginule negdje na cesti kod Zepceta.

Znam ja nas.
BECHO1

Post by BECHO1 »

Nosferatu wrote:
BECHO1 wrote:Kako se samo covjek osjeca praznim, kad procita nebuloze onog turbo rvata iz cazinske krajine! :(
E moj seljo iz Svicarske, mani se ti internet muslimanstvine i sirenja vjere s nekom stvari. Tamo gdje se je i kad se je vjera Bosanska branila - slabo da te je bilo do nikako. Ostavio si mene i slicne - ne da poginemo na kolosjeku od puknute gume vec od gladi i zedji ili noza - tri i pol godine te bolila neka stvar u Svici - da bi danas mene nazivao turbo Rvatom iz Cazinske Krajine i izigravao dezurnog moralistu vicnom vjeri svojoj i dinu Turskome.

Nakon svih ovih godina kod Svabe, jos uvijek te nisu naucili da se kompleksi junacki ljece - ne na djeci i zeni, ne na autoputu u staroj krntiji sa tankim gumama vec u klinikama i bolnicama.

Ali sve ovo sto ja tebi pisem je nebuloza. Koja te cini praznim. Iako si u zemlji sa najvecim GDP-om u Europi od kojeg ces poslati 0 eura familijama koje su izginule negdje na cesti kod Zepceta.

Znam ja nas.
Rvat, kompleksi su kad spominjes jadnu poginulu djecu i aludiras na imena koji im roditelji daju. Koji si ti kreten, to je cudo jedno. Mater Rvatskoj i Franji, onom sto vam je putovnice dijelio k'o Merhamet rizu i makarone. A to gdje sam ja bio 3 godine, bolje da ti ne pricam - inace bi ti sad rado slomio tu njusku "junacku, herojsku, autonomasku", bar i ovako virtualno. Naprotiv, protiv pravih Rvata nemam apsolutno nista jer sam s njima bar dijelio konzerve i municiju na Gradaccu. Ali vas turbo-kockaste iz Babine Autonomije i vase trofazne guzne havere, mog'o bi samo preko nisana da gledam - i onda a i sad. Sto se tice Svice, kamo srece da sam poslije 3 godine pakla, izvukao glavu iz torbe i otisao na sigurno, svjestan cinjenice koliko je takvima kao tebi drago, kad neko ostavi kosti na Majevici, u Brckom, Gradaccu, Tuzli.
Reina

Post by Reina »

evo ja zivim u Bosni a mislim da nikom ovdje ne bi palo na um, ama bas nikom
da u ovakvom trenutku komentarise imena.

Saucesce porodicama :(
van Basten

Post by van Basten »

zaista pogrešna tema za ovakva prepucavanja... ovdje je sasvim dovoljno zastati i minutom ćutnje ili učenjem Fatihe odati počast poginulim i izraziti saućešče njihovim porodicama. :sad:
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

Hallo ba, vas dvojica se jebite ne nekoj drugoj temi. A ovdje NE. NE pored ove jako tuzne vijesti.

Iskreno saucesce porodici i prijateljima. Nedo Bog nikome.
nineac

Post by nineac »

Bojim se da ce se ovakvi udesi sve cesce desavati! Kada bi sada vlast prestala pljackati, i sve organizovala kao u zapadnim zemljama, nama bi trebalo 10 godina da dovedemo putnu infrastrukturu na normalan nivo.
Druga stvar je da drzava uopce nestiti potrosace. Kakve mi djelove kupujemo po prodavnicama, gume? Nije do vozaca da kontrolisu kvalitet kupljenih djelova nego do inspekcija koje ce takve djelove poslati na analizu. Ako mozete kupiti krajnicu za auto od 6km, a inace kosta 25km, onda nesto nije uredu. Da bi ispravna guma pukla, mogucnost za takvo nesto je 1:1,000,000. Ali zar mi svi imamo ispravne gume? Na kraju opet ce biti da vozac nije prilagodio brzinu uslovima puta, i to je to, hajmo ispocetka dok ponovo se ovako nesto nedesi.
Ovo je tuga i zalost!
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

BECHO1 wrote:
Nosferatu wrote:

Znam ja nas.
Rvat, kompleksi su kad spominjes jadnu poginulu djecu i aludiras na imena koji im roditelji daju. Koji si ti kreten, to je cudo jedno. Mater Rvatskoj i Franji, onom sto vam je putovnice dijelio k'o Merhamet rizu i makarone. A to gdje sam ja bio 3 godine, bolje da ti ne pricam - inace bi ti sad rado slomio tu njusku "junacku, herojsku, autonomasku", bar i ovako virtualno. Naprotiv, protiv pravih Rvata nemam apsolutno nista jer sam s njima bar dijelio konzerve i municiju na Gradaccu. Ali vas turbo-kockaste iz Babine Autonomije i vase trofazne guzne havere, mog'o bi samo preko nisana da gledam - i onda a i sad. Sto se tice Svice, kamo srece da sam poslije 3 godine pakla, izvukao glavu iz torbe i otisao na sigurno, svjestan cinjenice koliko je takvima kao tebi drago, kad neko ostavi kosti na Majevici, u Brckom, Gradaccu, Tuzli.
Turcine u Svicarskoj, kompleksi su kad ti ne znas cjeniti svoje nego ti je Arapsko draze od sopstvenog. Nazovi ti svoj isprdak iz maternice Muatezom u Svici, za vas cobane kompleksase bosansko ime je samo za hajvane, a Arapsko za insane. I to ne Arapsko koje je tradicionalno za Bosnu vec ono koje se nikad u Bosni nije davalo, od 1400 do danas. S takvom pameti i postadosmo ljudi bez nacije i zemlje i drzave (il' ljudi s pogresnom nacijom, propalom zemljom i nepostojecom drzavom). I ja ne spomenuh djecu u kontekstu dijece - nego u kontekstu babe im vilenog kompleksasa koji je srkletom i vilestinom ubio 9-toro ljudi bez da je neko predolozio il' blajbok il' ludaru, a jedno od to dvoje - je zasluzio Izet svojim aferimima u kojima ubi 9-toro ljudi a on prodje bez ogrebotine i izjave u novinama, nije udostojio se ni da sta - kaze.

I sto se mene licno tice - draze mi je da si se ti prodao u kjafirluk Svicarski pa dokazao koja si vrijednost i moralna i ljudska - da nam vabis nesto i o Islamu i o Teheranu koliko te zaduzise i kako ti valjase. Takvi ko ti navikli su samo da jedno pricaju, drugo misle a trece rade. Trebao si kod brace Arapa se prodat, ne povedose te nakon Vozuce u neke druge, bitne pobjede? Sad kod Kristijana cistis bofl robu i kupujes sa zadnje rafe u cetvrt cijene, a ovdje glumis tvrde kite veteranske kad se vratis s arbeita u selendru iz koje si sljego u Svicu, onu istu u kojoj su Krajsnici dosli tamo negdje 1950 i neke, s cetvrtastim glavama il' bez njih upravo jer se nisu prodali za chrvenu komunisticku knjizicu jer dok je Cazinska krajina dizala bune a Cazin bio jedina carsija u Bosni u kojoj se nikad nije krmak prodao na pijaci - sa Gradacca bijele kule vijorio se je Srp i Cekic. Sad bi ti da uci's nekog - sta je moje a sta - novokomponovani turbo folk sa sela koji je bez ispaljenog metka osvojilo sve i jedan grad u BiH. E pa neces Becire, nema majka dovoljno zmajeva koliko ih moze bosanska glupost glave kostati, s "puknutom" i bez "puknute" gume.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Halo ba administratori, imate li vi onu opciju "ban" za ovu dvojicu majmuna???

Najdublje saucesce porodicama poginulih :( :( :(
black

Post by black »

@Nosferatu i @BECHO1 smatrajte ovo upozorenjem pred ban !
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

GandalfSivi wrote:Halo ba administratori, imate li vi onu opciju "ban" za ovu dvojicu majmuna???

Najdublje saucesce porodicama poginulih :( :( :(
:thumbup:

prenesite vase zajebavanje uvezi imena negdje drugo :x
crnileptir

Post by crnileptir »

evo sa jednog foruma, o ovom dogadjaju

Selam alejkum,

medju prezimenima zrtava prepoznah i djevojacko prezime zene jednog bratka koja je rodom iz Serica. Upitah ga da li medju stradalima ima zenine mu rodbine. Ovo mi odgovori:

Selam, da bilo je rodbine moje žene. poginula je žena i dijete od amidžicna moje žene, te njegova svastika sa sve troje djece, punica, šura i bratišna njegovog punca. Da Allah sacuva. Ne znam jesi li vidio sliku kombija. Nije mi jasno kako su njegov punac i badžo preživjeli. Puncu je slomljena vilica, pukla su mu pluca i jetra i izvadjenja mu je slezena. Danas se probudio, ali ne znaju kako reci covjeku da mu u kuci nije niko ostao. Ako nisi sve povezao u ovim rodbinskim vezama što sam nabrojao, on je izgubio: ženu, dvije kcerke, sina, cetiri unuka i bratišnu. Sutra im je dženaza. cetvero je na licu mjesta bilo mrtvo, a petero na putu do bolnice ili pri operaciji. Jedan naš doktor, Arap, kaže da su doktori plakali jer je žena amidžicna moje žene donosila šehadet sve dok nije izdahnula. Kaže Kassam, ovaj doktor, da joj je lice bilo kao u ''barbike'', bez tragova smrti. Od djece bile su dvije bebe po 3 mjeseca, muško i žensko. Ovo muško Kassam je prije heftu osunetio. Kad ga je ugledao upitao je: ''Ma je li ovo ono dijete koje sam skoro osunetio?'' Kad su mu odgovorili on je zaplakao.
A, amidžic; moje žene, je bio otac ove druge bebe i nije je nikad ni vidio jer je bio u Švedskoj. Samo sam mu poslao slike prije dva mjeseca preko interneta. Njegov babo, amidža moje žene, jutros je dovezen u bolnicu. Od tuge blokirala mu je lijeva strana tijela. Možda je bio moždani udar. Sve u svemu, golema žalost. Niko ovdje ne pamti ovako nešto, izuzev ratnih klanja
Post Reply