Da ljubim forumashice ili selmu? hmmmm dilema.....Bumbar wrote:aaa nneee...to ostavljam tebi...pitt wrote:bajrami?Bumbar wrote:...
Selma je dobra...
:D:D
Hajmo sad tema.....a koju bi forumashicu poljubile:D:D
...
zene, sa kojom zenom bi se voljele poljubit :D ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PITARKA_SA
uh gluho bilo
na kakav sam ja ovo forum dosla
haj vozdra,odoh ja odavde

haj vozdra,odoh ja odavde
-
FortunaBela
Ipak ostajem pri muškom rodu....
- anais_nin
je l mi to besplatno reklamu udaras?pitt wrote:Cekaju me svakako.......ionako previse razmisljam i zamisljamBumbar wrote: @pitt..sad te cekaju besane noci zbog te dileme...haha:D Sreca pa je herka tu sa oklagijom.....namascenom
![]()
da tjera insomiju
- pitt
moram maloanais_nin wrote:je l mi to besplatno reklamu udaras?pitt wrote:Cekaju me svakako.......ionako previse razmisljam i zamisljamBumbar wrote: @pitt..sad te cekaju besane noci zbog te dileme...haha:D Sreca pa je herka tu sa oklagijom.....namascenom
![]()
da tjera insomiju
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
-
freak_with_a_laptop
Laetitia Casta - a girl has to do ... what a girl has to do

-
GhostDog
Zene na ovom forumu oponasaju muske sovinisticke price o zenskim sisama, guzovima itd. sto jos jednom potvrdjuje tezu da je nase drustvo jos uvijek patrijarhalno i zadrto. Samo ste "prepisale" fraze i nacin price o zenskom tijelu od ovdje prisutnih "jarceva". Aferim!
- anais_nin
eno ga sad on veci feminista od nasGhostDog wrote:Zene na ovom forumu oponasaju muske sovinisticke price o zenskim sisama, guzovima itd. sto jos jednom potvrdjuje tezu da je nase drustvo jos uvijek patrijarhalno i zadrto. Samo ste "prepisale" fraze i nacin price o zenskom tijelu od ovdje prisutnih "jarceva". Aferim!
-
FFK as Lucy01
Nemam zelju da se ljubim sa zenom, ali ako bi me neko bas netjer'o pod prijetnjom sile
mislim da bih izabrala Scarlett Johansson

-
GhostDog
nije vam nikad palo na pamet da i mi imamo onaj kliker u glavi koji u odredjenim momentima musko tijelo gleda cisto kao meso![]()
i o istom na taj nacin i komentarise
![]()
ako nisi cuo za taj fenomenan preporucujem da zaviris na temu forumasice volite li mrke, na podforumu bez cenzure
je l sve mora biti filozofski i romanticno?
Upravo je to ta percepcija o kojoj govorim. "jedni druge gledamo kao meso". Ti odmah pocela mjeriti ko kome vise "gleda meso". Eto i to je jos jedan dokaz oponasanja. patrijarhalnog koda u tvojoj glavici.
-
FFK as Lucy01
Ciji si ti mali, taki pametanblack wrote:plava i svjetle oci..nesto mi ovo poznatoLucy01 wrote:Nemam zelju da se ljubim sa zenom, ali ako bi me neko bas netjer'o pod prijetnjom silemislim da bih izabrala Scarlett Johansson
skandinavija i to..
![]()
Pitte, nijedne