za kim/cim patite? ...
- Ivy
#32 Re: za kim/cim patite? ...
Jel to patis za mnom?! Obracas se ivi sa ivy [jel to podsvjesno?]...horns&drums wrote:Nema patnje, ivy, samo tiha ceznja nekad mi se javi. I to je dobro, jer znam da sam covjek a ne masina
-
sekiracija1
Hana je bila djete i zena
lice nevijerno usta od lazi
isrce moje jos Hanu trazi
Moja Hana obecanje
moja Hana.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
lice nevijerno usta od lazi
isrce moje jos Hanu trazi
Moja Hana obecanje
moja Hana.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#38 Re: za kim/cim patite? ...
Ivy wrote:Jel to patis za mnom?! Obracas se ivi sa ivy [jel to podsvjesno?]...horns&drums wrote:Nema patnje, ivy, samo tiha ceznja nekad mi se javi. I to je dobro, jer znam da sam covjek a ne masina![]()
![]()
Ne dramatiziraj i ti
- manijak1
Patiš li Lace za
nečim propuštenim ?

nečim propuštenim ? 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Brazzo
ja najvise volim cuti onu : "Pati Alen Avdic, pati Kosevo"

- manijak1
-
kame
#47 Re: za kim/cim patite? ...
Hornse, mozda ces jednog dana upoznati gospodjicu patnju. Samo polako.horns&drums wrote:Varijacija jeste ali isto nijeivi wrote:kume zar patnja, ceznja,
zudnja nije varijacija na istu temu
Patnja prelazi u ocaj, ocaj u nemogucnost prekida patnje, nemogucnost prekida u ludilo, ludilo u smrt(ili smiraj u rijetkim slucajevima)
Ceznja je nesto sto ne mora biti povezano s materijalnim, no s tim se moze zivjeti i moze nam biti lijepo unatoc ceznji. Cijeli zivot cezbuti za necim znaci biti svjestan
svoje nesavrsenosti i svoje dobre snalazljivosti u zivotu kada tu ceznju odagnamo na momenat i zivimo normalan zivot unatoc njoj.
Zudnja je pocetak opsesije i ne bih se s tim zajebavao. No i za zudnju ima lijeka-dobijes ono sto hoces i nemas je vise.
Predmeti zudnje su nam obicno smijesni kada ih na kraju dobijemo.
Ako ih ne dobijemo...e to je problem
Kuzis, kuma?
- manijak1
Vako nešto