Ima jedna puljka na blackberry-iju, zove se "delete"pitt wrote:nemoj da ti mejl posaljem:D
Beograd
-
FFK as Lucy01
-
grbavica63
ZA VAS NEMA POMOĆI, SLUŠAJTE CECU I DRAGANU, NAVIJAJTE ZA ZVEZDU, STIDITE SE SVOJIH MUSLIMANSKIH IMENA I ČEKAJTE "OSLOBODIOCE" IZ BEOGRADE...
-
Ljubitelj Zabara
... mislis dzungla ....bio sam prije godinu dana - utisak: djungla od betona
Salu na stranu, ja kada sam ovde dolazio, pitao sam vozaca ( koji me je mrko pogledao ) ... " ja se izvinjavam, da li ovaj autobus ide za Sarajevo ? "
Mislio sam da sam pogresio jer mi je bilo nestvarno da jedan puteljak sa dve kolovozne trake ide u toliki grad.
... kada sam stigao, pitao sam ga " a gde je ovde Sarajevo? " .... posto sam mislio da je Sarajevo veci grad ... normalno ponovo da ga provociram.
Panduracija vozi Fiata Punta i Peugeot ( ne znam model ).policija vozi stare stojadine, raja nosa stare fortitudo zimske jakne, pa eto sto rece neko i mobiteli su jeftiniji Smile
Nisam bas nesto siguran da je ovde standard visi, posto je majstore tamo kafa 100 dinara ( oko 2, 3 KM ), a ovde 1 KM.
Nije bas neki parametar, ali eto...
Last edited by Ljubitelj Zabara on 27/10/2006 21:58, edited 1 time in total.
-
FFK as Lucy01
Ih jesi me zajebopitt wrote:dzaba ti je to kad te strese prvoLucy01 wrote:Ima jedna puljka na blackberry-iju, zove se "delete"pitt wrote:nemoj da ti mejl posaljem:D
![]()
![]()
![]()
:D
@Danas
Ne prodajem, no se hvalim
- chuchumbamayumbe
Ne slusam Cecu i Draganu, Halid mi je najdrazi. A, da ne bi slucajno i Hanku zabranio, prva je otisla tamo, a sjecate se onoga, sta nam rade moj Nedime, sta nam rade... I sta sada? A onda mi Hankija dodje na Mosus Pejgamberov, umota se, i svi joj aplaudiraju...grbavica63 wrote:ZA VAS NEMA POMOĆI, SLUŠAJTE CECU I DRAGANU, NAVIJAJTE ZA ZVEZDU, STIDITE SE SVOJIH MUSLIMANSKIH IMENA I ČEKAJTE "OSLOBODIOCE" IZ BEOGRADE...
Ma, jebo ti nas ba, bolje nam i ne treba...
-
Portir_sa_ruzom
Ja sam prije par godina poslovno posjetio N. Sad, dvodnevni boravak, i pravo sam se tijesno osjecao u Srbiji, mada nikakve neprijatnosti nisam dozivio... Jednostavno, do mene je... Medjutim, ne pada mi na pamet da osudjujem nasu raju koja ide na ekskurzije u Srbiju, svak ima pravo putovati i boraviti gdje zeli... i ja bih volio da se mogu osloboditi ove averzije, Beograd je vjerujem haos carsija, ali j*bi ga, neke mentalne rane su preduboke...
-
sarayewo
Hajd kad je vec tema Beograd, da i ja postavim pitanje, koje doduse nije direktno vezano za sam grad ali je upuceno ovim koji tamo cesto putuju...
U Srbiji nisam bio od prije rata i nemam neku veliku zelju da idem, cisto jer me kao zemlja uopste ne interesuje.
Ali, trebao bih nekad tokom zime ici do Skopja, sto znaci preko Srbije. Dalje, kontao sam ici do Beograda pa se spustiti autoputem do Skopja - put jeste nesto duzi, ali uzimam u obzir da ce biti zima i vjerovatno snijeg, pa bi radije bio na ovim prometnijim cestama nego zaglavio nekoj vukojebini...
Elem, ima li ko kakve savjete, prijedloge. Jel iko do sada imao problema na tom putu, na granici itd...
Putujem sam, autom, pa i nisam bas najopusteniji...
U Srbiji nisam bio od prije rata i nemam neku veliku zelju da idem, cisto jer me kao zemlja uopste ne interesuje.
Ali, trebao bih nekad tokom zime ici do Skopja, sto znaci preko Srbije. Dalje, kontao sam ici do Beograda pa se spustiti autoputem do Skopja - put jeste nesto duzi, ali uzimam u obzir da ce biti zima i vjerovatno snijeg, pa bi radije bio na ovim prometnijim cestama nego zaglavio nekoj vukojebini...
Elem, ima li ko kakve savjete, prijedloge. Jel iko do sada imao problema na tom putu, na granici itd...
- burekodsira
moze se beograd kititi da je metropola... ali su ga gradili i izgradili jugosloveni (dobrim djelom bosanci & hercegovci) za vremena jugoslavije...
iako nisam bio nikad u bg volio bi otici nekad u turisticku posjetu na dan dva, ali dok obidjem ostale metropole prvo
iako nisam bio nikad u bg volio bi otici nekad u turisticku posjetu na dan dva, ali dok obidjem ostale metropole prvo
-
BackSeatDriver81
BGD je malo haotičan grad. Inače sam čuo da je broj stanovnika oko 2,6 miliona. Život u BGD- u je 300 km/h. Meni je recimo zbog toga bolji Novi Sad koji je i sređeniji od BGD-a.
-
Ljubitelj Zabara
Brate Grbavica, ne slusam Cecu, ni Daru Prdaru ni Shaku Polumentola... volim Hanku Paldum. ( bez zezanja )ZA VAS NEMA POMOĆI, SLUŠAJTE CECU I DRAGANU, NAVIJAJTE ZA ZVEZDU, STIDITE SE SVOJIH MUSLIMANSKIH IMENA I ČEKAJTE "OSLOBODIOCE" IZ BEOGRADE...
Imena se nikad nisam stidio, cak ti mogu reci da sam imao opasno dobar prolaz kod ribica, jer su glupace mislile da mi je ime italijansko.
Brate Sarayewo... samo odes na auto-put i samo pravo.
-
DONY
#40 Re: Beograd
NebaA wrote:Nisam nasao odgovarajuci podforum, tako da temu o glavnom gradu Srbije smestam ovde.
Da li iko od Vas ima zelju da poseti Beograd nakon svega sto se desilo? Da li je neko bio tamo skoro i kakvi su utisci? Da li ste dozivljavali neke neprijatnosti?
Ovo moze da se tumaci i kao diskusija o turistickoj destinaciji.
Evo cim se vratim sa Havaja krajem Novembra,umoran ,navratiti cu da se odmorim u Beograd....garantovano..
-
shadow
pa ja, nije ti valjalo "tamo" pa si dosho "ovamo" i sad umjesto po onome tamo ti seresh po ovome ovdjeLjubitelj Zabara wrote:... mislis dzungla ....bio sam prije godinu dana - utisak: djungla od betona![]()
Salu na stranu, ja kada sam ovde dolazio, pitao sam vozaca ( koji me je mrko pogledao ) ... " ja se izvinjavam, da li ovaj autobus ide za Sarajevo ? "
Mislio sam da sam pogresio jer mi je bilo nestvarno da jedan puteljak sa dve kolovozne trake ide u toliki grad.![]()
... kada sam stigao, pitao sam ga " a gde je ovde Sarajevo? " .... posto sam mislio da je Sarajevo veci grad ... normalno ponovo da ga provociram.
Panduracija vozi Fiata Punta i Peugeot ( ne znam model ).policija vozi stare stojadine, raja nosa stare fortitudo zimske jakne, pa eto sto rece neko i mobiteli su jeftiniji Smile
Nisam bas nesto siguran da je ovde standard visi, posto je majstore tamo kafa 100 dinara ( oko 2, 3 KM ), a ovde 1 KM.
![]()
Nije bas neki parametar, ali eto...
A Beograd, ma ko ga jebe, sav se kapital iz bivse drzave tamo slijevao, normalno je da je lijep ali nije njegova ljepota zasluga njegovih stanovnika. A ovi sto u njemu sad zive ce ga brzo sahraniti jer ne vide dalje od svoje avlije, bas kao ni mi od nashe...
- chuchumbamayumbe
Ja kada god planiram da putujem po nekim vukojebinama koristim viamichelin, odlican je. Provjeri, mozda ti pomogne!sarayewo wrote:Hajd kad je vec tema Beograd, da i ja postavim pitanje, koje doduse nije direktno vezano za sam grad ali je upuceno ovim koji tamo cesto putuju...
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... directions#
-
BackSeatDriver81
Autoput ti je do Niša. Još uvijek se grade dionice od Niša do Leskovca i od Leskovca do granice sa Makedonijom ali put do granice je sređen inače je ranije bio sav razrovan. Svakako ti je bolje autoputem nego "magistralom smrti"(ibarskom) mada za državljane BiH plaćanje putarine je različito odnosno za one koji su iz FBiH je skuplje nego za one iz RS-a.sarayewo wrote:Hajd kad je vec tema Beograd, da i ja postavim pitanje, koje doduse nije direktno vezano za sam grad ali je upuceno ovim koji tamo cesto putuju...
- bpsang
zar nije lepsi ovako preko google-agrbavica63 wrote:Kažu da je pogled na Beograd najljepši iz aviona - BOBMBARDERA.
jebes vise avione i kamione BG. znam bolje od Sarajeva, odkako su sve ulice promjenile ime, a znas li ti da u BG jos uvijek postoje i Sarajevska i Bosanska i jos koje ja i ne znam, da ih ima....

-
BackSeatDriver81
Mora da se zoveš Dino!Ljubitelj Zabara wrote:Brate Grbavica, ne slusam Cecu, ni Daru Prdaru ni Shaku Polumentola... volim Hanku Paldum. ( bez zezanja )ZA VAS NEMA POMOĆI, SLUŠAJTE CECU I DRAGANU, NAVIJAJTE ZA ZVEZDU, STIDITE SE SVOJIH MUSLIMANSKIH IMENA I ČEKAJTE "OSLOBODIOCE" IZ BEOGRADE...
Imena se nikad nisam stidio, cak ti mogu reci da sam imao opasno dobar prolaz kod ribica, jer su glupace mislile da mi je ime italijansko.![]()
Brate Sarayewo... samo odes na auto-put i samo pravo.
-
Vozdra_123
po cemu znaju odakle si?BackSeatDriver81 wrote:Autoput ti je do Niša. Još uvijek se grade dionice od Niša do Leskovca i od Leskovca do granice sa Makedonijom ali put do granice je sređen inače je ranije bio sav razrovan. Svakako ti je bolje autoputem nego "magistralom smrti"(ibarskom) mada za državljane BiH plaćanje putarine je različito odnosno za one koji su iz FBiH je skuplje nego za one iz RS-a.sarayewo wrote:Hajd kad je vec tema Beograd, da i ja postavim pitanje, koje doduse nije direktno vezano za sam grad ali je upuceno ovim koji tamo cesto putuju...
koliko znam po tablicama se ne zna
e pa eto sada vi FBIH-ovci idite i punite im djepove
-
emac
Za ljubitelja zabara
A da je tako lepo u Beogradu bio bi ti i dalje tamo. Nemoj pogresno da me shvatis i ja sam isto dosljak ko ti i znam sta je nostalgija. Srce i danas kuca kad igra Partizan ali dobro znam kao i ti da je nas hajr u BiH i Sarajevu i da nase ljude u Beogradu ceka samo PROPAST.
A ja sam misljenja da svako treba otic i u Beograd,Nis,Novi Sad... nije to bauk
A da je tako lepo u Beogradu bio bi ti i dalje tamo. Nemoj pogresno da me shvatis i ja sam isto dosljak ko ti i znam sta je nostalgija. Srce i danas kuca kad igra Partizan ali dobro znam kao i ti da je nas hajr u BiH i Sarajevu i da nase ljude u Beogradu ceka samo PROPAST.
A ja sam misljenja da svako treba otic i u Beograd,Nis,Novi Sad... nije to bauk
-
shadow
"celicni" vidi ga basarayewo wrote:Hajd kad je vec tema Beograd, da i ja postavim pitanje, koje doduse nije direktno vezano za sam grad ali je upuceno ovim koji tamo cesto putuju...
pa najlakse ti je da joj kazes da ona dodje u Sa ziv bio, kud ces preko bijela svijeta
-
Vozdra_123
@100ka
hvala na koordinatama
halo gospodine kim imam podatke koje ste trazili
hvala na koordinatama
halo gospodine kim imam podatke koje ste trazili
-
Ljubitelj Zabara
Ja serem i po ovom ovde i po onom tamo, jer nijedno ne valja.pa ja, nije ti valjalo "tamo" pa si dosho "ovamo" i sad umjesto po onome tamo ti seresh po ovome ovdje Very Happy uklopio si se brzo u sredinu, mi smo svi takvi, sve nam je tudje bolje...
A Beograd, ma ko ga jebe, sav se kapital iz bivse drzave tamo slijevao, normalno je da je lijep ali nije njegova ljepota zasluga njegovih stanovnika.
To je i moja teorija. Da je Beograd ogroman grad samo za Srbiju i da odavno nije u stanju da sam sebe odrzava.
Brate o cemu pricas?Autoput ti je do Niša.
Pa auto - put ne ide samo do Nisa, nego kroz celu Srbiju i Makedoniju, tj ide do Djevdjelije. Proveri. Zbunio si me.
Last edited by Ljubitelj Zabara on 27/10/2006 22:20, edited 1 time in total.