Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kilam wrote:
nekako mi se cini kao vec vidjen projekat (mozda i grijesim - gledao sam pune 3 minute) da budem precizniji sve se cini isforsirano samo da bi boris imao sta radit.. da ne duzim mozda bi bilo gledljivo da je retorika drugacija (namjerno ne koristim rijeci kojim bih stvarno opisao interesantnost i prezentaciju emisije)
zelim im puno srece i mnogo bogatih sponzora...[/url]
bilo prosle godine na hrvatskom RTL-u.mislim da se vise ne emituje.
a stvarno mi nije jasno po cemu je mister boris gradska raja a mister enes i dejan to nisu?i po cemu je to sto je neko"gradska raja" preduslov da bi bio dobar voditelj?
Sada pogledah opis RTL-ove emisije i moram primijetiti,da su emisije, osim sto tretiraju musko zenske odnose, potpuno razlicite.
Ovo na RTL-u mi vise izgleda kao neki kviz, gdje se takmice gosti a hayatova emsija je talkshow.
Imao sam je prilike pogledati sad u ovaj utorak i u principu mi se svidja iako me nervira sto zene pobjedjuju a vala i onaj studio im je malo kriza.
Odskacem od prakse pljuvanja ali sta cu
gledala veceras prvi put.... O zemljo profundaj se... Pa odakle da covjek krene... Od njihove nesposobnosti moderiranja, preko maloumnih izjava, rečenica ("I to iz razloga zato što....") do postavljanja anketnog pitanje (koliko sam upratila, zvalo je 11 ljudi)
balea wrote:gledala veceras prvi put.... O zemljo profundaj se... Pa odakle da covjek krene... Od njihove nesposobnosti moderiranja, preko maloumnih izjava, rečenica ("I to iz razloga zato što....") do postavljanja anketnog pitanje (koliko sam upratila, zvalo je 11 ljudi)
grozno... grooooozno
mozes li mi pojasniti sta znaci sposobnost moderiranja
balea wrote:gledala veceras prvi put.... O zemljo profundaj se... Pa odakle da covjek krene... Od njihove nesposobnosti moderiranja, preko maloumnih izjava, rečenica ("I to iz razloga zato što....") do postavljanja anketnog pitanje (koliko sam upratila, zvalo je 11 ljudi)
Pametno si upratila ono su postoci, a ne pojedinacni broj ljudi koji zove... vec sam negdje spomenula da sam cula da imaju oko 2000 glasova, tako da tvoja konstatacija nigdje veze...
I ja se pitam, sta joj znaci nesposobnost moderiranja?
Ljudi sasvim normalno i tecno pricaju, bez zastajkivanja i mucanja (kao npr pola hayat proizvoda)
Pametno si upratila ono su postoci, a ne pojedinacni broj ljudi koji zove... vec sam negdje spomenula da sam cula da imaju oko 2000 glasova, tako da tvoja konstatacija nigdje veze...
I ja se pitam, sta joj znaci nesposobnost moderiranja?
Ljudi sasvim normalno i tecno pricaju, bez zastajkivanja i mucanja (kao npr pola hayat proizvoda)
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!ne mogu da vjerujem ti si jedan od njihova tri fana! daj pa bas i jesi enigma svijeta.ko jadna tecno prica pa nije poenta u tecnom pricanju vec u kolicini gluposti koju oni kazu.uostalom nemam ti sta objasnjavat ti se i onako furas na naidinu coool markiranu odjecu i na borisov pedersko/kroatizirani stil i oni su tebi face.mediokritet nauci novu rijec.
Mediokriteti su ti koje ti nazivas pametnim curicama, koje godinama vode jutarnji program (da povratis od dosade, nemaju nimalo kretaivnosti da se probiju! Btw da ti nisi jedna od njih? Vidim da si se upalila na onoj temi o hayatu ), i sve one glupe voditeljice "top ovo, top ono emisije".
A ti ako mislis da znas sta je mediokritet, pogledaj sebe u ogledalo draga curice, pa se onda "ufati" tastature i ispolji te frustracije. Komunikacija sa tobom je zavrsena (iako je ja nikad nisam ni htjela pocinjati).
ps. vidim da si pocetnica, i rekla bih uspaljena itekako
enigma svijeta wrote:Mediokriteti su ti koje ti nazivas pametnim curicama, koje godinama vode jutarnji program (da povratis od dosade, nemaju nimalo kretaivnosti da se probiju! Btw da ti nisi jedna od njih? Vidim da si se upalila na onoj temi o hayatu ), i sve one glupe voditeljice "top ovo, top ono emisije".
A ti ako mislis da znas sta je mediokritet, pogledaj sebe u ogledalo draga curice, pa se onda "ufati" tastature i ispolji te frustracije. Komunikacija sa tobom je zavrsena (iako je ja nikad nisam ni htjela pocinjati).
ps. vidim da si pocetnica, i rekla bih uspaljena itekako
a od kud ti znas ko je pocetnik? MOJA rasprava s tobom je zavrsena djevojcice.a nisam voditeljica hahahha, marketinski sam strucnjak i zbog prirode posla pratim rad tv kuca.zato i komentarisem o njima.zanima me javno misljenje, a o jutarnjem one su mi jedine simpaticne do nekle gledam ih u ranu zoru dok se spremam za posao i vidim da se istinske trude.a tebi se duboko ispricavam ako sam ti uvrijedila naidu ili borisa.ma oni su super.hihihihihi
@ko to moze znati- tebe sam vec mislim jednom poklopila na drugoj temi, te se nemoj vise javljati sa potpunim glupostima, tipa "ja volim ovaj grad i o njemu sve znam" mislim da je vec izlizano. A btw sa tobom nisam ni ulazila u komunikaciju, vec sa doticnom gospodjicom, marketinskim strucnjakom
enigma svijeta wrote:Meni se show svidja, simpaticni su mi, a cak sam se i par puta bas slatko nasmijala kad se prepucavaju. Mislim da je kod nas evidentno sranje od komentara, kad god se sta novo napravi, naravno da cemo sve popljuvati pa mislim da je realno da se navedu lose, ali i dobre strane. Svakako su mi Naida i Boris puno bolji od onih mistera, manekena, nadje, arduane, sanele, pauna marije i milion novih dosadnih faca urbani, mladi likovi, a ne k'o pola hayata hanume i bajramlije
Dobra je stvar sto su teme zaista neiscrpne, jer su muskarci i zene uvijek na ratnoj nozi, a pola moje raje se recimo prepire npr ko su bolji vozaci... trebali bi se samo udaljiti od svog privatnog odnosa i u studiju se ponasati bas kao u sudnici (a tako je mislim i predvidjeno). Voljela bih recimo da obrade temu ko vise vara ili nesto tako, jer sam bas sa prijateljem neki dan raspravljala oko toga