Treba mi ime za bend!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
Grom iz vedra neba
Piramida rock and rolla
Semirov sesiric
Ivo Miro Jović
Borina čakija
Semirov sesiric
Ivo Miro Jović
Borina čakija
-
Hendrix
Ohoh pa ima vas dosta šta ću sad
Zaboravih reći da bi ime trebalo biti po mogućnosti bez š,ć,č, i sličnog radi internacionalnog promovisanja .
Heheh ima par koji su mi zapali za oko npr Odvažna Barbara hehe, Anti Deen pa kako se ovog sjeti? , Screw ima već bend , Ugrk ??!?!
Nastavite još malo pa ću najbolje na sjednicu benda odnijet i uz malo sreće vaše ime će biti naše
Zaboravih reći da bi ime trebalo biti po mogućnosti bez š,ć,č, i sličnog radi internacionalnog promovisanja .
Heheh ima par koji su mi zapali za oko npr Odvažna Barbara hehe, Anti Deen pa kako se ovog sjeti? , Screw ima već bend , Ugrk ??!?!
Nastavite još malo pa ću najbolje na sjednicu benda odnijet i uz malo sreće vaše ime će biti naše
-
Grom iz vedra neba
Hej ba, Bill Gates ti je pun pogadak. Prvo jer je stranjsko ime, drugo svi ga znaju (doduse po losem), a fol je kao i kod Franc Ferdinanda, i konacno imacete sponzora u startuHendrix wrote:Ohoh pa ima vas dosta šta ću sad![]()
-
Grom iz vedra neba
Evo sad mi naumpade jos jedno zvucno ime za band:
Munib Usanovic

Munib Usanovic
- GandalfSivi
KANĐA se na engleskom moze prevesti kao i CLAWFINGER, sto je ime vec postojeceg, jako dobrog benda.medena1 wrote:ne lupaj hendrixe. ni Bosna nema slova x pa svi znaju za hendrixa. I Sarajevox-forum. Bas i zato KANĐA
http://www.clawfinger.net
-
medena1
Pa neka je. I vase Divlje jagode nisu jedine. Ali kako ti kazes "moze se prevesti." Ali ipak mislim, da kanđa zvuci ljepse od klofingera. I mislim, da obozavatelji te grupe nece bas prevoditi u vas jezik. Ali... Nikad se ne zna. To moze bit jos jedan plus za Kanđu.GandalfSivi wrote:KANÐA se na engleskom moze prevesti kao i CLAWFINGER, sto je ime vec postojeceg, jako dobrog benda.medena1 wrote:ne lupaj hendrixe. ni Bosna nema slova x pa svi znaju za hendrixa. I Sarajevox-forum. Bas i zato KANÐA
-
Pretposljednji Mohikanac
medena1 wrote:Pa neka je. I vase Divlje jagode nisu jedine. Ali kako ti kazes "moze se prevesti." Ali ipak mislim, da kanđa zvuci ljepse od klofingera. I mislim, da obozavatelji te grupe nece bas prevoditi u vas jezik. Ali... Nikad se ne zna. To moze bit jos jedan plus za Kanđu.GandalfSivi wrote:KANĐA se na engleskom moze prevesti kao i CLAWFINGER, sto je ime vec postojeceg, jako dobrog benda.medena1 wrote:ne lupaj hendrixe. ni Bosna nema slova x pa svi znaju za hendrixa. I Sarajevox-forum. Bas i zato KANĐA
sve je to lijepo ali "kanđa" u nasem jeziku ne znaci apsolutno nista
kaze se kandža
-
Pretposljednji Mohikanac
procitaj sitni textmedena1 wrote:"sve je to lijepo ali "kanđa" u nasem jeziku ne znaci apsolutno nista"
Kaj bas nista? A kako onda? A u k... Onda izvinite moja greska. A kako onda vi prevedete clawfinger? Okej nije ni glavusa losa. Ali ima �
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
BB=Brave Barbara=Odvažna BarbaraHendrix wrote:Ohoh pa ima vas dosta šta ću sad![]()
Hoću orden i plaketu Bosanske piramide Sunca sa zlatnim zracima i ukrštenim krampom i lopatom. Kopanjem do pobjede!