Protesti ispred saveza u cetvrtak 19.10.2006 u 12:00 sati!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Dolazim

Da
19
61%
Ne
12
39%

Total votes: 31

UndergroundMan

Post by UndergroundMan »

Ima li kakvih friskih informacija o tome je li pocelo okupljanje? (znam da je zakazano za 12 sahata, ali mozda ima ranoranioca :D )

Poz! ;-)
Edin H.

Post by Edin H. »

Moze li sta ko malo sanuti kroz prozor? :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: U štabu ništa novo :oops: :D :D
UndergroundMan

Post by UndergroundMan »

A sad? :-)

:D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: nema frke :oops: međutim štab je štab a teren je teren :oops: :D nismo napunili mobitele :oops: :D međutim nema Jele :D Iljo je viđen ....Uške uzeo slobodan dan :D :D
Falsch

Post by Falsch »

Ima li kakvih vijesti? Zna li se koliko je ljudi doslo?
zanzibar

Post by zanzibar »

Kulturno rečeno: došlo se, malo se galamilo, pa se sastalo sa ušketom on reko ja sam samo generalni sekretar, pita li ga gdje paašlić, na godišnjem...I jedino razočarenje: 50 BHF, 100 slučajnih prolaznika i radoznalaca...Bez vandalizma i nasilja, uz nekoliko psovki, i velikog broja policajaca u civilu. Čak su Zlatko Miletić i Braco Gumena glava sjedili blizu: Slatko ćoše...
Na žalost, još dugo će NS BiH biti kula od čelika...Jadno, nigdje manijaka i hordaša, valjda im se sviđa premijer liga...Uživaju kad njihovi klubovi prođu prvo pretkolo...Samo naprijed
Robot

Post by Robot »

bilo je manijaka, samo se nismo exponirali. 8) Mogu samo reci, organizacija na najjadnijem nivou, nema konkretnih prozivki, sve se svelo na savez napolje, a oni vec pobjegli napolje. Smijesno
zanzibar

Post by zanzibar »

Meni samo nije jasna jedna stvar: Najmanje milion Bosanaca i Hercegovaca se nervira zbog reprezentacije, odnosno Nogometnog Saveza za levatenje navijača, a na protestima ih se skupi 0,0025 posto...Ebote, i onda svi pričaju kako vlast ništa ne valja, kako je ovo rupa...Vlast je ekstra, kakvi su joj podanici...Ne razumjem gdje im je netsala vanzemaljska hrabrost, koju su imali 1992...Ej išli pred tenkove, pred puške...A sada ne smiju na demonstarcije da ih ne bi kakav pendrek zakačio... jadno
manijak1

Post by manijak1 »

Meni samo nije jasna jedna stvar:
12 sati , radni dan ...... :oops: ....formalno nezaposleni rade ali na crno :oops: ostali rade .....nekako vrijeme nije podobno.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

zanzibar wrote:Kulturno rečeno: došlo se, malo se galamilo, pa se sastalo sa ušketom on reko ja sam samo generalni sekretar, pita li ga gdje paašlić, na godišnjem...I jedino razočarenje: 50 BHF, 100 slučajnih prolaznika i radoznalaca...Bez vandalizma i nasilja, uz nekoliko psovki, i velikog broja policajaca u civilu. Čak su Zlatko Miletić i Braco Gumena glava sjedili blizu: Slatko ćoše...
Na žalost, još dugo će NS BiH biti kula od čelika...Jadno, nigdje manijaka i hordaša, valjda im se sviđa premijer liga...Uživaju kad njihovi klubovi prođu prvo pretkolo...Samo naprijed
Jadan si ti :D bilo nas je, ali se islo sa BHFom, a ne protiv uprave Zelje ili Sarajeva. Da si se probio to transparenta glavnog, vidio bi mnogo zeljinih i bordo salova.
Hoce to ko iz daljine gleda :D:D:D:D:D:D:D:D

Nije bilo nasilja, neko je bacio 2-3 jajeta prema prozorima...

ono sto je bitno je da se pokazalo da se moze, i da se hoce, a slijedeci put ce ici mnogo vise ljudi.
Ti slucajni prolaznici su dosli jer su dobili letke i objasnjenje zasto tamo ljudi stoje.
Meni je bilo pepo :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

mIRCerka wrote:
zanzibar wrote:Kulturno rečeno: došlo se, malo se galamilo, pa se sastalo sa ušketom on reko ja sam samo generalni sekretar, pita li ga gdje paašlić, na godišnjem...I jedino razočarenje: 50 BHF, 100 slučajnih prolaznika i radoznalaca...Bez vandalizma i nasilja, uz nekoliko psovki, i velikog broja policajaca u civilu. Čak su Zlatko Miletić i Braco Gumena glava sjedili blizu: Slatko ćoše...
Jadan si ti :D bilo nas je, ali se islo sa BHFom, a ne protiv uprave Zelje ili Sarajeva. Da si se probio to transparenta glavnog, vidio bi mnogo zeljinih i bordo salova.
Hoce to ko iz daljine gleda :D:D:D:D:D:D:D:D

Nije bilo nasilja, neko je bacio 2-3 jajeta prema prozorima...

ono sto je bitno je da se pokazalo da se moze, i da se hoce, a slijedeci put ce ici mnogo vise ljudi.
Ti slucajni prolaznici su dosli jer su dobili letke i objasnjenje zasto tamo ljudi stoje.
Meni je bilo pepo :D
Slijedeći put molim vas zakažite u ponedjeljak u 9:00, doći će sigurno više ljudi :D
zanzibar

Post by zanzibar »

manijak1 wrote:
12 sati , radni dan ...... :oops: ....formalno nezaposleni rade ali na crno :oops: ostali rade .....nekako vrijeme nije podobno.
E nije moguće, pa i ja radim, ali poštujem tvoj radni dan...Samo u federaciji 400.000 nezaposlenih šta oni rade u četvrtak u 12?
kilam

Post by kilam »

http://www.youtube.com/watch?v=bR28dJvjcO4

jedan kraci snimak...
bilo je hordasa za manijake ne znam,
uske je sinoc snimljen oko tri kod bicakcica tako da cisto sumnjam da je bio prisutan danas.. al neka, valjda ce ovo bit i masovnije i ozbiljnije (jedina moja (zamjerka je na mal odziv jer ovi ce moc s*at kako je u pitanju sacica placenika...)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

kilam wrote:http://www.youtube.com/watch?v=bR28dJvjcO4

jedan kraci snimak...
uske je sinoc snimljen oko tri kod bicakcica tako da cisto sumnjam da je bio prisutan danas.. al neka, valjda ce ovo bit i masovnije i ozbiljnije (jedina moja (zamjerka je na mal odziv jer ovi ce moc s*at kako je u pitanju sacica placenika...)
mene niko nista platio nije, ali su drotovi u civilu otimali meni letke iz ruku, kao ONI SU GRADJANI I ZELE ZNATI STA SE DESAVA....
i jedan otisao do drotova u uniformi da me poTkaze...
i ja im pridjem i kazem HOCETE LI MOJU LICNU ILI LETAK i rekose NE TREBA NISTA...
sve proslo ok..
PS Manijake niste skontali jer BHF i TM koriste plavobijele salove :D
Apos

Post by Apos »

zanzibar wrote:
manijak1 wrote:
E nije moguće, pa i ja radim, ali poštujem tvoj radni dan...Samo u federaciji 400.000 nezaposlenih šta oni rade u četvrtak u 12?
Gledaju snimak zadnjeg nastupa reprezentacije.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

kilam wrote:http://www.youtube.com/watch?v=bR28dJvjcO4

jedan kraci snimak...
oooooooojjj ti si onaj sto je galamio STA BA MIRNO NEMA VISE MIRNO TREBA OVO SRUSIT :D
zanzibar

Post by zanzibar »

Ma dajte ba... da je Seka Aleksić ili neka druga pjevaljka zakazala sastanak u 12 sati na Igmanu, došlo bi garantujem pet hiljada ljudi... A ovi što brane manijake i hordaše, samo da kažem svaka čast ako je od 50 BHF bilo vas 20...Dvije najveće navijačke skupine u BiH...Vaši argumenti nula...2-3 jajeta...Trebalo je 200 - 300...Sljedeći put će se situacija razvodniti...Ali nema veze...
PS: Uške je zakazao press...i rekao nama je ovo običan radni dan... Eto koliko su se uplašili... :D
kilam

Post by kilam »

mIRCerka wrote:
oooooooojjj ti si onaj sto je galamio STA BA MIRNO NEMA VISE MIRNO TREBA OVO SRUSIT :D
ma ti si se garant zeznula jer ja sam inace pacifista i nekonfliktna licnost :D
eto sto je bilo bilo je.. vidjecemo sta ce bit (i ako ce) dalje
samo da ne bude water under the bridge...
Santos

Post by Santos »

Jebeno mi pricat jer nisam mogo doc naravno razlog daljina ali sadasnje Horde i Manijaci to je pisurija za mogu reci nas koji smo to bili nekad davno recimo prije rata.Bez ljutnje ali nemozete nam priprdit.Da je sad ona ekipa Hordasa i Manijaka u vasim godinama garantujem da nebi bilo ovo sto je sad.Nazalost od tih ljudi prijasnjih nego poginu neko prestar da se zajebaje sa tim stvarima onda famelije djeca prezivljavanje i slicno.Generacijo nedaj se.U svakom slucaju podrska.Hajmo to odradit ljeti kad je recimo vecina dijasporasa navijaca kao ja u Sarajvu evo me u prvom redu jer nije ni meni jednostavno da me ovdje prozivaju Holandjani.Pozelili smo i marisane vjerujte ja ovdje za ovo godina jos tuce vidio nisam.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

kilam wrote:
mIRCerka wrote:
ma ti si se garant zeznula jer ja sam inace pacifista i nekonfliktna licnost :D
eto sto je bilo bilo je.. vidjecemo sta ce bit (i ako ce) dalje
samo da ne bude water under the bridge...
snimao si sa mjesta odakle sam cula te povike..pred kraj sami :D
bio si onda u losem drustvu :D:D:D:D

cuj pozivanje na dostojanstveno demoliranje :D
pirmin

Post by pirmin »

Purgerima su godine trebale da vrate ime Dinamo,Grobari evo vec godinu-dvije bojkotuju tekme svog kluba,Hajdukova utakmica ne prodje bez udarnog transparenta "Uprava napolje" ... a oni i dalje sjede.
Sve do jednom!
Treba biti uporan i imati veeeeliki kapacitet pluca! :D
zanzibar

Post by zanzibar »

pirmin wrote:Purgerima su godine trebale da vrate ime Dinamo,Grobari evo vec godinu-dvije bojkotuju tekme svog kluba,Hajdukova utakmica ne prodje bez udarnog transparenta "Uprava napolje" ... a oni i dalje sjede.
Sve do jednom!
Treba biti uporan i imati veeeeliki kapacitet pluca! :D
Sve to stoji...Ali sada je izvaredna prilika dok je sve u rasulu... Ne treba više dolaziti pred NS BiH, već ući unutra... sve izvući napolje....
Stolac92

Post by Stolac92 »

Bravo, Pirmin. Ko misli da se može preko noći rješiti ovo sranje, u koje su nas lopovi i kriminalci uvalili i godinama nas uvlače, onda nek ne dolazi na protest i nek se ne bori. Ovo su sve samo početci. Važno je da se polako počelo buditi. Ovo su sve male grudvice snijega koje su se tek počele kotrljati niz planinu... ali kad gruhne lavina ima da svi plate za sva zlodjela koja su učinjena nad svima nama.
Mahalac

Post by Mahalac »

Kakve oni zimske gume imaju... :D
Post Reply