Prvo ne daj boze da ga gotivim niti da ista mislim pozitivno o njemu osim cina koji sam naveo. Ali i te kako razlikujem kriminalce od cetnika, ustasa i balija. A pogotovo tu razliku znam nakon zadnjeg rata i cestih susreta sa cetnicima u prirodnoj velicini. Dakle njega treba smjeniti zato sto ne radi kako treba, sto ne pokazuje trunku patriotizma za posao koji radi i zato sto je kriminalac kao i ostali u savezu i najvaznije sto nema ama bas nikakve veze sa fudbalom. To sto on voli neku drugu reprezentaciju je njegovo pravo ali zato mu treba uskratiti da uzima pare od nasega saveza kao i Dominikovicu a to nema nikakve veze sa cetnistvom.bice_bice wrote:navedi nam onda jedan primjer gdje je pokazao neki patriotizam? kad ga vec gotivis toliko, navedi nam i njegove kvalitete.. mozda neki fakt gdje je se izborio za neku pravdu bh-fudbala? da nije mozda bh-navijace negdje stitio? da ti se to haver mozda nije pobunio nakon marakane? kad je to izvrsio neki akt gdje bi se reklo OVO JE NAS PREDSJEDNIK, kako to sve ostale zemlje sa STRUCNJAKOM na celu cine.. ima nas svakakvih..hrasno38 wrote:To sve sto si nabrojao nema ama bas nikakve veze sa cetnicima jedino sto si ti to tako rekao. OK taj cetnik je jedini sa svog stadiona protjerao svoje navijace koji su nosili transparente NOZ-ZICA-SREBRENICA a to inace rade prave cetnici.manijak1 wrote: Halo ba .....nisam to rekao ....rekao sam da je četnik zato što jest četnik i zato što se tako ophodi prema Savezu.....ja nisam čuo da mu je šta smetalo što smo onako prošli na Marakani ....Ušljo je rekao svoje ......dakle četnik je između ostaloga što je predizbornom retorikom više se bavio tim stvarima ....i eto četnik je što je četnik jer je četnik.![]()
Dakle nije sad četnik nego je oduvijek četnik.
Milan Jelić - spasitelj BH fudbala!?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- manijak1
Pokazuje i ono drugo ......ali isključivo na političkim skupovima ; valjda je jasno da nije četnik zato što je Milan , da nije ustaša što je Iljo i da nije prodana i pičkasta balijica mudžahedinska zato što je Munib .....Milan Jelić je četnik ....i završeno ....za mene.
-
P4cha
#28 Nek je krenulo...
Ma dajte, dobro je pa se ista desilo.
Nek je vala neko smijenjen, sada će se vidjeti da li je to ozbiljan čovjek
i da li će se držati svoga obećanja i smijeniti ih sviju, ili ce se opet desiti opozivanje i vracanje na stara radna mjesta.
Ko bi onoga Usanovica izbacio iz FSBIH da ga ne smijene, nema šanse.
Nego sada kada je ovako dobro poceo, treba i tako nastaviti.
Znaci dovesti sposobne i "ljude od fudbala" ali isto tako i ljude koji znaju dosta o organizaciji i imaju iskustva, te menadžere za rad sa lovom i traženje novih potencijalnih reprezentativaca.
Nek se daju dobre pare da se dovede strani selektor ako vec nasi proslavljeni treneri neče mjesto u repki. Nema više stičeva, tetaka, rođaka itd. da se zapošljavaju gdje im nije mjesto.
Samo neko sa dosta iskustva za selektora (da je brate vodio barem 2-3 tima van BiH i ako je moguće jednu reprezentaciju), neko sa menadžerskim i organizacijskim iskustvom + fudbalsko za direktora reprezentacije (mada mislim da menadžer + fudbalsko iskustvo na velikom nivou nije moguće, ovdje se opet može dovesti stranac) .
za sekretara vala neko školovan.
Te da svi vole i dišu za ovu repku, a ne da ih viđamo na utakmicama susjeda u njihovim dresovima ("Dominiković").
Mislim da treba novom selektoru dati odriješene ruke za ove kvalifikacije, neka pomladi repku i uigra je za naredne kvalifikacije. Ima pravo fore, da pripremi reprezentaciju, dovede nove snage kojih sigurno ima.
Imamo BIH igrača koji je prvi strelac Belgijske lige a nema ga na širem spisku, te mnogi drugi...
A kada se izabere grupa,selektor i stručni štab treba da daju iskrenoi realno mišljenje tipa, realno snagom možemo do trečeg mjesta a ako bude sreće i na drugo. Do sada je uvijek bilo kada se grupa izvuče, mi favoriti. Ma nemoj, pa se samo narod kasnije nasekira i rastuži.
Neka novi savez, odnosno administracija i selektori sa stručnim štabom kao prvu tačku svoga dnevnog reda imaju uspostavljanje bliskih veza sa BH Fanaticosima i navijačkim grupama u BIH. Mislim da je ovo vrlo važno jer oni nose repku kada igra kući. Davati im nešto karata besplatno, posbno u gostima obezbjediti kartu više kad več imamo podršku itd.
Neke repke bi ubile za ovakve navijače a u našem savezu se ograđuju do njih.
Pod hitno dodatno urediti Bilino Polje, nek to bude Hram reprezentacije, da nas predstavlja, dok se ne izgradi kakav dobar stadion negdje drugo.
Mada mislim da je i dobra opcija da repka, pošto su sada već izgubili ove kvalifikacije igra i domaće utakmice u Mostaru (Bijeli Brijeg), Banja Luci itd. Nek se malo približe ostatku naroda, jer vazda moramo ići u Sarajevo ili Zenicu na tekme, vala dojadilo i to. A ako ne bude da valja navijanja na ovim stadionima prekrižiti ih i gotovo.
Nek je vala neko smijenjen, sada će se vidjeti da li je to ozbiljan čovjek
i da li će se držati svoga obećanja i smijeniti ih sviju, ili ce se opet desiti opozivanje i vracanje na stara radna mjesta.
Ko bi onoga Usanovica izbacio iz FSBIH da ga ne smijene, nema šanse.
Nego sada kada je ovako dobro poceo, treba i tako nastaviti.
Znaci dovesti sposobne i "ljude od fudbala" ali isto tako i ljude koji znaju dosta o organizaciji i imaju iskustva, te menadžere za rad sa lovom i traženje novih potencijalnih reprezentativaca.
Nek se daju dobre pare da se dovede strani selektor ako vec nasi proslavljeni treneri neče mjesto u repki. Nema više stičeva, tetaka, rođaka itd. da se zapošljavaju gdje im nije mjesto.
Samo neko sa dosta iskustva za selektora (da je brate vodio barem 2-3 tima van BiH i ako je moguće jednu reprezentaciju), neko sa menadžerskim i organizacijskim iskustvom + fudbalsko za direktora reprezentacije (mada mislim da menadžer + fudbalsko iskustvo na velikom nivou nije moguće, ovdje se opet može dovesti stranac) .
za sekretara vala neko školovan.
Te da svi vole i dišu za ovu repku, a ne da ih viđamo na utakmicama susjeda u njihovim dresovima ("Dominiković").
Mislim da treba novom selektoru dati odriješene ruke za ove kvalifikacije, neka pomladi repku i uigra je za naredne kvalifikacije. Ima pravo fore, da pripremi reprezentaciju, dovede nove snage kojih sigurno ima.
Imamo BIH igrača koji je prvi strelac Belgijske lige a nema ga na širem spisku, te mnogi drugi...
A kada se izabere grupa,selektor i stručni štab treba da daju iskrenoi realno mišljenje tipa, realno snagom možemo do trečeg mjesta a ako bude sreće i na drugo. Do sada je uvijek bilo kada se grupa izvuče, mi favoriti. Ma nemoj, pa se samo narod kasnije nasekira i rastuži.
Neka novi savez, odnosno administracija i selektori sa stručnim štabom kao prvu tačku svoga dnevnog reda imaju uspostavljanje bliskih veza sa BH Fanaticosima i navijačkim grupama u BIH. Mislim da je ovo vrlo važno jer oni nose repku kada igra kući. Davati im nešto karata besplatno, posbno u gostima obezbjediti kartu više kad več imamo podršku itd.
Neke repke bi ubile za ovakve navijače a u našem savezu se ograđuju do njih.
Pod hitno dodatno urediti Bilino Polje, nek to bude Hram reprezentacije, da nas predstavlja, dok se ne izgradi kakav dobar stadion negdje drugo.
Mada mislim da je i dobra opcija da repka, pošto su sada već izgubili ove kvalifikacije igra i domaće utakmice u Mostaru (Bijeli Brijeg), Banja Luci itd. Nek se malo približe ostatku naroda, jer vazda moramo ići u Sarajevo ili Zenicu na tekme, vala dojadilo i to. A ako ne bude da valja navijanja na ovim stadionima prekrižiti ih i gotovo.
-
3per
Protesti ispred saveza u cetvrtak 19.10.2006 u 12:00 sati!
Pozivamo sve navijaèe, simpatizere i ljubitelje bh. fudbala da nam se pridruže u PROTESTIMA protiv mafije iz Saveza, koji ce se održati u CETVRTAK, 19.10.2006. sa poèetkom u 12:00 sati ispred zgrade N/FSBiH. Doðite u što vecem broju, nije važno kojoj navijackoj skupini pripadate.
Cilj protesta je smjena kompletnog rukovodstva koji vlada našim fudbalom. Želimo u savezu da vidimo naše proslavljene legende bh. fudbala kao što su Mehmed Baždarevic, Safet Sušic, Vahid Halilhodžic, Ivica Osim, Faruk Hadžibegic i druge zive legende Be-Ha fudbala.
U nadi da cete nam se pridružiti u CETVRTAK, 19.10.2006, u 12 casova. godine, i tako nam pomoci da otjeramo ljude iz Saveza. Unaprijed Vam se zahvaljujemo.
BHFanaticos
SAVEZ NAPOLJE!!!
Pozivamo sve navijaèe, simpatizere i ljubitelje bh. fudbala da nam se pridruže u PROTESTIMA protiv mafije iz Saveza, koji ce se održati u CETVRTAK, 19.10.2006. sa poèetkom u 12:00 sati ispred zgrade N/FSBiH. Doðite u što vecem broju, nije važno kojoj navijackoj skupini pripadate.
Cilj protesta je smjena kompletnog rukovodstva koji vlada našim fudbalom. Želimo u savezu da vidimo naše proslavljene legende bh. fudbala kao što su Mehmed Baždarevic, Safet Sušic, Vahid Halilhodžic, Ivica Osim, Faruk Hadžibegic i druge zive legende Be-Ha fudbala.
U nadi da cete nam se pridružiti u CETVRTAK, 19.10.2006, u 12 casova. godine, i tako nam pomoci da otjeramo ljude iz Saveza. Unaprijed Vam se zahvaljujemo.
BHFanaticos
SAVEZ NAPOLJE!!!
- manijak1
-
Santos
Apsolutna podrska od mene ovamo iz daleka svjeta.Bar tolko mogu uradit.Ja bi kompletnu mladu repku sa dodatkom Misimovica Rahimica Medunjanina Custovica i golmana zaboravi.Jebi me ako nebi bili pravi tim.Evo sastav.
Hasagic
Spahic
Berberovic
Rahimic
Dzomba
Medunjanin
Salihovic
Ibricic
Misimovic
Custovic
Dzeko
Jaka iskusna odbrana sa mladim brzim jakim borbenim napadom.
Hasagic
Spahic
Berberovic
Rahimic
Dzomba
Medunjanin
Salihovic
Ibricic
Misimovic
Custovic
Dzeko
- hrasno38
Jesi li ti ovo svjesno ili nesvjesno sastavio jednonacionalnu reprezentaciju:)???? Jos rezerve da budu Memisevic, Alaim, Maksumic, Vladavic, Vrsajevic, Music i BeslijaSantos wrote:Apsolutna podrska od mene ovamo iz daleka svjeta.Bar tolko mogu uradit.Ja bi kompletnu mladu repku sa dodatkom Misimovica Rahimica Medunjanina Custovica i golmana zaboravi.Jebi me ako nebi bili pravi tim.Evo sastav.
Hasagic
Spahic
Berberovic
Rahimic
Dzomba
Medunjanin
Salihovic
Ibricic
Misimovic
Custovic
Dzeko
-
Celicna_saka
Misimovic, strasno koliko je taj nacionalni kljuc poremetio pogled na stvar, recimo ja sam prvo primjetio da su to manje vise svi mladi i perspektivni igraci.hrasno38 wrote:Jesi li ti ovo svjesno ili nesvjesno sastavio jednonacionalnu reprezentaciju:)???? Jos rezerve da budu Memisevic, Alaim, Maksumic, Vladavic, Vrsajevic, Music i BeslijaSantos wrote:Apsolutna podrska od mene ovamo iz daleka svjeta.Bar tolko mogu uradit.Ja bi kompletnu mladu repku sa dodatkom Misimovica Rahimica Medunjanina Custovica i golmana zaboravi.Jebi me ako nebi bili pravi tim.Evo sastav.
Hasagic
Spahic
Berberovic
Rahimic
Dzomba
Medunjanin
Salihovic
Ibricic
Misimovic
Custovic
Dzeko
Jaka iskusna odbrana sa mladim brzim jakim borbenim napadom.) A selektor Musovic, Muzurovic, Mesa, Vaha, Pape ili Musemic
))))
P.s.
Jeko Dzomba?
- hrasno38
Hahaha malo zajebancije nije nikada na odmet. Sto se mene tice neka budu sve marsovci ali da se igra i pobjedjuje. Medjutim na zalost zivimo u takvoj drzavi gdje bi se istog trena to potenciralo i to je tako. Hehehe i mene malo zainteresovalo Dzomba????? Gdje toga izvuce??? I ja koliko se sjecam da su Medunjanin i rahimic pozivani ali nisu htjeli doci.Celicna_saka wrote:Misimovic, strasno koliko je taj nacionalni kljuc poremetio pogled na stvar, recimo ja sam prvo primjetio da su to manje vise svi mladi i perspektivni igraci.hrasno38 wrote:Jesi li ti ovo svjesno ili nesvjesno sastavio jednonacionalnu reprezentaciju:)???? Jos rezerve da budu Memisevic, Alaim, Maksumic, Vladavic, Vrsajevic, Music i BeslijaSantos wrote:Apsolutna podrska od mene ovamo iz daleka svjeta.Bar tolko mogu uradit.Ja bi kompletnu mladu repku sa dodatkom Misimovica Rahimica Medunjanina Custovica i golmana zaboravi.Jebi me ako nebi bili pravi tim.Evo sastav.
Hasagic
Spahic
Berberovic
Rahimic
Dzomba
Medunjanin
Salihovic
Ibricic
Misimovic
Custovic
Dzeko
Jaka iskusna odbrana sa mladim brzim jakim borbenim napadom.) A selektor Musovic, Muzurovic, Mesa, Vaha, Pape ili Musemic
))))
P.s.
Jeko Dzomba?
-
zavrzlama
U savezu nista ne stima...otkrile se malverzacije i pronevjere novca i sad ,ajdi ti nas Jelicu smijeni da se izbjegne odgovornost...a tebe ce kasnije svakako istjerat jer si cetnik
Ipak bilo kakva promjena je bolje nego ostaviti iste ljude koji imaju razraden sistem krade i lopovluka.
Ipak bilo kakva promjena je bolje nego ostaviti iste ljude koji imaju razraden sistem krade i lopovluka.
- DaysleepeR
I?
Smijeni li ih Milanče?
Smijeni li ih Milanče?
-
nineac
Fino odigran potez. Covjek navija za tudju reprezentaciju, nevoli ovu drzavu, ali voli da uziva u hotelima koje mu obezbjedjuje NS BiH, FIFAS,UEFA itd. Stoga, vidio je da ce nezadovoljstvo kulminirati kad tada, stoga bolje svoju guzicu spasiti, i i dalje uzivati u bebeficijama, te zrtvovati njemu podredjene.
Sve je on znao sta se desava, a sada je na drzavnim organima gonjenja da sve to povezu.
Sve je on znao sta se desava, a sada je na drzavnim organima gonjenja da sve to povezu.
-
Justin Time
E, jeste ga organizovali, svaka vam čast! Pa ljudi, imal IKO od vas poso? Radni dan! 12 sati! Haloooooooooooooo.... Pa bolje da ste Pašaliću povjerili organizaciju protesta...3per wrote:Protesti ispred saveza u cetvrtak 19.10.2006 u 12:00 sati!
- hrasno38
E jebi ga jest vrijeme gadno ali tada i oni rade iz saveza. Sta imas od toga ako organizujes u 6 popodne a u savezu nikoga ? Mada ja mislim da ni u 12 nece biti nikoga u savezu ali dobro.Justin Time wrote:E, jeste ga organizovali, svaka vam čast! Pa ljudi, imal IKO od vas poso? Radni dan! 12 sati! Haloooooooooooooo.... Pa bolje da ste Pašaliću povjerili organizaciju protesta...3per wrote:Protesti ispred saveza u cetvrtak 19.10.2006 u 12:00 sati!
-
Justin Time
ma bolan, nema tamo nikad nikog, vidiš da se u tesliću sabiru... biće jedino dobro ako bude puno raje pa bude dobro medijski pokriveno, a da se neko obrati od ljudi iz saveza - zaboravihrasno38 wrote:E jebi ga jest vrijeme gadno ali tada i oni rade iz saveza. Sta imas od toga ako organizujes u 6 popodne a u savezu nikoga ? Mada ja mislim da ni u 12 nece biti nikoga u savezu ali dobro.Justin Time wrote:E, jeste ga organizovali, svaka vam čast! Pa ljudi, imal IKO od vas poso? Radni dan! 12 sati! Haloooooooooooooo.... Pa bolje da ste Pašaliću povjerili organizaciju protesta...3per wrote:Protesti ispred saveza u cetvrtak 19.10.2006 u 12:00 sati!
-
zzzzz
Dzombahrasno38 wrote: Hehehe i mene malo zainteresovalo Dzomba????? Gdje toga izvuce??? I ja koliko se sjecam da su Medunjanin i rahimic pozivani ali nisu htjeli doci.
Nemoj siriti dezinformacije u vezi Rahimica, on je rekao da ce se odazvati ako dobije izvinjenje od selektora
- DaysleepeR
Glupa je satnica pravo.
Nije poenta da protest bude dok su oni unutra pa da cuju kako ih mi ne volimo - to oni dobro znaju.
Opet nije poenta da protestvujemo dok su oni tu kao da ocekujemo da se neko od njih obrati masi - sta se ima obracati.
Poenta je valjda da nas se sto vise iskupi kako bi pokazali da je ogromna vecina za smjenu.
E pa u cetvrtak u 12:00 se nece iskupiti dovoljno veliki broj kao sto bi se iskupio u subotu u 12:00 ili rednim danom iza 16:00 sati.
Nije poenta da protest bude dok su oni unutra pa da cuju kako ih mi ne volimo - to oni dobro znaju.
Opet nije poenta da protestvujemo dok su oni tu kao da ocekujemo da se neko od njih obrati masi - sta se ima obracati.
Poenta je valjda da nas se sto vise iskupi kako bi pokazali da je ogromna vecina za smjenu.
E pa u cetvrtak u 12:00 se nece iskupiti dovoljno veliki broj kao sto bi se iskupio u subotu u 12:00 ili rednim danom iza 16:00 sati.
- van Basten
jadan je taj fudbal ako je Milan Jelić njegov spasioc. To me podsjeća na onaj vic kada Suljo dobija batine a Mujo samo dobacuje " ma nemojte ga, ako vam ja priđem vidjećete" i onda nakon nekog vremena Sulji dosadi ta jaranska podrška pa kaže " jaro, samo me ti nemoj braniti"
-
senada
tek da podsjetim navijace kome su punili dzepove. podebljano je bitno za ovaj podforum, za ovu temu i za navijace. i nije nikakav problem milan jelic sto je ili nije otvoreni protivnik drzave bih nego su problem drzavnici i predsjednistvo cije postojanje on negira i sve ce biti opravdano jer predsjednistvo koje je dopustilo ovakvom covjeku da vodi fudbal na drzavnom nivou stvarno zasluzuje prefiks tako-zvano.Jelić: 'Tužba takozvane BiH protiv SCG nelegalna i nelegitimna'
(...)
On je ponovio da je ta tužba "takozvane BiH ili takozvanog Predsjedništava BiH" protiv Srbije i Crne Gore nelegalna i nelegitimna.
(...)
21.2.2007.
Pincom.info
patriote - da se ne zaboravi....