mala-i wrote:apsolutno me ne interesuje njegovo mjesto rodjenja.ne interesuje me ni kako je stekao svoje pare.to je bar lako provjeriti.ja sam od covjeka koji ima tolike pare ocekivala da pokupuje sve sto valja na medijskom trzistu ove zemlje.to nije ucinio.tv stanica i tiskovine u njegovom vlasnistvu predstavljaju sve samo ne ozbiljno novinarstvo.ne mogu cijeniti novinara koji me obavijesti da je google kupio YouTobe.ne mogu cijeniti novinara koji predstavlja domazeta kao predstavnika stranke demokratske partije.ne mogu cijeniti covjeka koji placa te i takve novinare kad novac koji ima moze iskoristiti za napredak bh novinarstva,a on to svjesno ne cini.zato se ja necu pokloniti pod skutama gospodina radoncica i poljubiti zemlju kojom hoda.glede posredovanja...iskreno,je li to ikome ista neocekivano?kao da dosad niste bili svjesni moci koju taj covjek ima?stekao ju je i znalacki je koristi.mocniji je od tihica i silajdzica zajedno.i ne moze mu niko nista...i nece mu moci,a ni htjeti uciniti ista barem naredne cetiri godine...
ono sto valja na trzistu nije na prodaju. znas, superman, je novinar u jednu ruku, a heroj u drugu.... (metafora)
On je menadzer. I veoma uspjesan menadzer. Drago mi zbog moje/nase buducnosti da je posredovao u pregovorima. Iz razloga jer taj covjek ocito voli Bosnu i Hercegovinu. Neko je napisao da je porijeklom iz Sandzaka, a voli nasu zemlju, investira u njoj velike novce, potpomaze sportske manifestacije, kulturne, potpomaze i povratnicima.... nemoj mu skidati kapu.... ali nemoj te ga vrijedjati.... jer izgleda da on nije neprijatelj ovoj zemlji.