ah svasta sam se nacito... skoro da povjerujem ovim silnim budalama da nisam nikad bio na utakmicama reprezentacije ili celika...
neko je reko da su robijasi tukli bhf kad je igrala bih-hun sto je notorna laz. bio sam na licu mjesta i u direktnom okrsaju sa policijom jer smo htjeli se obracunat sa "navijacima" madjarske koji su citavo vrijeme skandirali srbija i dizali 3 prsta. gdje su 4 robijasa (mojih havera) od batina oderani od strane kornjaca. (sukoba medju navijacima i madjarskim i bhf-a nije bilo).
za ovo veceras ne mogu da komentarisem jer sam odmah pobjego kuci od stida. prvo zbog igre a drugo upravo radi bhf-a, belaj-boysa i bh legion koji se, pored sto dolaze iz "evrope" nisu naucili da i ovdje postoje neka pravila koja se i postuju. na jugu gdje sam bio nije zapaljena niti jedna baklja niti je nesto slicno uletilo na teren, a BHF na istoku i belaj-bojsi na sjeveru nisu prestajali divljati. na sta je policija odmah reagovala.
pa kad mogu "primitivni" robijasi (iz provincije) da se suzdrze od vec prevazidjenih folova kad igra reprezentacija, mogu (nadam se) i ostale navijacke "patriotske" skupine.
u sarajevu kada igra reprezentacija ima svega osim navijanja... cuj "mi" skandiramo tudjim himnama... cuj to da samo mi "uzimamo" salove.... i onda huligani. onda kad vam se saspu svi kontraargumenti, onako "popisani" kazete "nekom olimpijada a nekom cimburijada".
CIBMURIJADA JE TRADICIJA ZENICE cime se svako ko je iz zenice ponosi. a koliko se vi dicite olimpijadom koju niste uspjeli ni organizovat bez zenice, najbolje govori vas odnos prema olimpijskom muzeju u sarajevu, u kojeg niste ulozili niti jednu KM od njegova stradanja.
a za sve koji olako uzimaju i koriste rijec huligani, neka odu na
http://www.youtube.com i ukucaju rijeci kao hools, hooligans i neka se spuste na zemlju ili da im to bude uzor.
samo reci hvala dragom Bogu pa toga (jos) nema kod nas, i neka nas dragi Bog sacuva zavisti, zablude i mrznje! AMIN