-srnetina-
jahhh...ja kont'o...treba im povod za iran ...
lindjo wrote:*Uoci padanja se procuo tekbir,nezvanicno saznajemo da se radilo jedrilici na navodjenje ,koju je cuveni terorista-sanel sjekirica, uspjesno navodio.U goretinama se nasao i musaf sa detaljnim uputama...*
-srnetina-
Ne brini, vec se pronaci nesto iz bogatog arsenala.jahhh...ja kont'o...treba im povod za iran ......kad ...corak...
nije mujo vec neki bejzbol igrac ... malo preostro srenuo i boom...Ahmmed wrote:Dvije osobe poginule, više njih zatočeno u zgradi. Borbeni avioni lete iznad većih američkih gradova.Još samo da nam saopće ime pilota.....
Valjda nije neki Mujo
ja sam jutros cula na vijestima da su poslala sos poziv radi problema sa gorivom par trenutaka prije nego sto su udarili u zgradu..mIRCerka wrote:nije mujo vec neki bejzbol igrac ... malo preostro srenuo i boom...Ahmmed wrote:Dvije osobe poginule, više njih zatočeno u zgradi. Borbeni avioni lete iznad većih američkih gradova.Još samo da nam saopće ime pilota.....
Valjda nije neki Mujo
bilo jutros na vijestima..
ostatak na http://edition.cnn.com/2006/US/10/11/pl ... index.htmlNEW YORK (CNN) -- Yankees pitcher Cory Lidle and his flight instructor were killed Wednesday when the 34-year-old ballplayer's plane crashed into a high-rise apartment building in New York, city and baseball team officials said.
No residents at the Belaire Condominiums at 524 E. 72nd Street near the East River were injured.
ajjjjjjjjjjClonedAgain wrote:Avion je vlasništvo igrača baseball-a
Cory Lidles, tako nekako
"Is it a bird? Is it a plane? No, it's the New York Yankees...!"![]()
![]()
![]()