dobili smo istu inspiraciju u isto vrijemePearl wrote:svi cete u dzehennem, iako sad ne mislite tako.. a ja samo hocu da vam na to ukazem..malo radikalno, rekla mi je i zena, ali sta cu... ja vas sve ipak puno volim..
Imitirajte forumaše :)
-
Teufik iz Los Angelesa
- Saian
imitacija da kazhem oponashanje
mi nikad nije lezhalo, a ni stajalo da dodam
mrav je samo jedan u nizu koje nisam imitirao
, mozda je imitacija najbolji nachin da pobjegnemo od imitiranja sebe,
no horns zna o chemu pricham
samo ga hastra priznati, uvijek me iznenadi skurilan izbor tema na ovom forumu 
-
mr__bosnjak
gavrilo wrote:e jebi ga.. ja bi da mi napravimo jedan dernek, jebes ova kokuzna vremena. e posle derneka mozemo na jos jedan dernek samo ako sjebemo one pitare. e sad... nebi bilo lose i koju trebu uhvatit, al' jebeno je posle derneka, jebi ga cuga je to
horns![]()
ja sam jebac nevidjeni
murat![]()
sejv ol kiten tacka kom
mirci![]()
svi ce te vi ipak u dzehenm
zena
![]()
ja ne znam
sta bi
![]()
bez ovih
![]()
smajlija
![]()
![]()
manijak![]()
bosnjaci su najstariji narod na svijetu. opste poznata cinjenica![]()
mr_bosnjak![]()
ja sam za ukidanje rs. da li je to bilo ko primjetio?
novi nick![]()
ja sam inace lijevo orijentisana, ali ipak imam "ponekad" radikalne stavove, a posebno volim da zabiberim u sustini nebitnu temu
danas![]()
ja nisam iz tuzle...
forumash
Joj ismija me do suza, evo odoh u WC i tamo sav puk´o od smijeha!
Gdje cemo mi Srbofili!
Becho
-
mr__bosnjak
Komunizam je idealan pokret samo sto su ga ljudi kvarili. Komunizam nikada nije dozivio da postane onakav kakav je zamisljen.
-
Teufik iz Los Angelesa
Kako neko moze pomislit da glasa za harisa? koji je to ublehas, pokrao je sve sto se moze pokrat, on i njegova ZAgraBIH, pristinski doktor, turcin, lepi cane... 
-
Shoshana
In 1987 a massive star exploded in a neighboring galaxy, an event called a supernova. It was the closest supernova to Earth since the invention of the telescope centuries ago. Now, a team using the Spitzer Space Telescope and the 8-meter Gemini South infrared telescope in Chile have probed the supernova remnant and found the building blocks of rocky planets and all living creatures.
P.S. psihologija je nauka svih nauka, i boga nema!
-
mr__bosnjak
Da li ste za novo uredjenje BiH po uzoru na Svedsku? Dakle nekoliko pet ekonomskih decentralizovanih regija?
-
mr__bosnjak
Ja sam komunjara, i to prava! Jer ti ne mozes rec Srbin-Bosna nit Hrvat-Bosna! Moze BOsnjak-Bosna ali ono Bosanac, eh to je pravo! Jer ti ako zelis da imas drzavu moras imat narod koji je nosioc suvereniteta! Nema nigdje da svijetu da vise naroda budu nosioci suvereniteta! Dakle u Njemackoj je Nijemac nosioc i to je to! Tako i mi imamo BOSANCE kao sluzbeni narod! A ja sam veci prijatelj Hrvatima od tebe!
-
Teufik iz Los Angelesa
Sto lazes, evo i dokaza da si rekaoHaqqani wrote:Pearl wrote:svi cete u dzehennem, iako sad ne mislite tako.. a ja samo hocu da vam na to ukazem..malo radikalno, rekla mi je i zena, ali sta cu... ja vas sve ipak puno volim..
:):)
Opet mi tovare sto nikad nisam rekao , standard ...

-
mr__bosnjak
Sta je sa vasim jedinicama el-mudzahid? To ne spominjete? Ili kad ste klali hrvate? Mi cemo sa Srbima unistit Bosnu a ja sam isao u etnicki cistu bosnjacku skolu!
-
Shoshana
A, piramide IMA i nek crknu svi dusmani. Gospe u Medjugorju ima, a piramide da nema
To ce nama privredu preporoditi i svima dokazati kako smo mi najstarija civilizacija na svijetu.
Svi ste vi samo ljubomorni i zavidni Sbri i Hrvati!
To ce nama privredu preporoditi i svima dokazati kako smo mi najstarija civilizacija na svijetu.
Svi ste vi samo ljubomorni i zavidni Sbri i Hrvati!
-
mr__bosnjak
sa teme?A wrote:Odustajem![]()
(ne pogadjajte ko je, ovo ja najavljujem da se povlacim)
-
Saraswati
PipiDugaDevetka???A wrote:Sestra moje komsinice sa sprata je dobila proliv kad je pojela dvije kile posavskih suhih sljiva. Kakva su vasa iskustva i da li iko zna sta nasi korumpirani proizvodjaci trpaju u te sljive? Kojem zagadjenju su izlozene i da li su ozracene? Ko je dobio pare da izda sanitarnu potvrdu? Da li je to onaj isti koji je prodao Energopetrol?
-
Saraswati
Ako je Mane, hVali ti crvenih smajlijaSaian wrote:imitacija da kazhem oponashanjemi nikad nije lezhalo, a ni stajalo da dodam
mrav je samo jedan u nizu koje nisam imitirao
, mozda je imitacija najbolji nachin da pobjegnemo od imitiranja sebe,
no horns zna o chemu pricham
samo ga hastra priznati, uvijek me iznenadi skurilan izbor tema na ovom forumu
- manijak1
Da li biste svom djetetu bez
Zašto nema ovoga onoga .....kako ste to mogli .....molim odgovor .....lijep odzdrav
Dobro jutro -
Oluja i Bljesak me
Harise Silajdžiću nećeš u Ameriku nikada više
I meni imitiranje teško ide .....valjda zato što sam originalan
I za kraj .....molim da se držite piramida , tužnih ljubavi , i tako zadatih palamuđenja
Sa-x team
Putujte ca Atlacom
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
NIN?Shoshana wrote:In 1987 a massive star exploded in a neighboring galaxy, an event called a supernova. It was the closest supernova to Earth since the invention of the telescope centuries ago. Now, a team using the Spitzer Space Telescope and the 8-meter Gemini South infrared telescope in Chile have probed the supernova remnant and found the building blocks of rocky planets and all living creatures.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno