Koje su kvalitete Harisove

Dezze

Post by Dezze »

Teufik iz Los Angelesa wrote:meni hare politicki stvarno ne lezi, nikad ne bih glasao za nikoga iz ZAgraBIH, al ste na forumu fakat postali NENORMALNO DOSADNI SA PONAVLJANJEM JEDNOG TE ISTOG tako da mi pocinje bit simpatican :x kad vidim ko je sve protiv njega :x

ko god vam je platio da serete toliko, znajte da ste poceli stvarat kontraefekat :x
A ti si nam inace, kao, jako bitan faktor u zivotu da se zabrinemo sto sad simpatises Silajdzica?! :zzzz:
Dezze

Post by Dezze »

Gore u biografiji pise da predaje na Filozofskom fakultetu. Jel' fakat predaje, zna li neko? I ako predaje, sta to, boga mu njegovog, predaje?

Mozda, teorija privlacenja stranih investitora uz pomoc kontakata :lol:
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

Dezze wrote:
Teufik iz Los Angelesa wrote:meni hare politicki stvarno ne lezi, nikad ne bih glasao za nikoga iz ZAgraBIH, al ste na forumu fakat postali NENORMALNO DOSADNI SA PONAVLJANJEM JEDNOG TE ISTOG tako da mi pocinje bit simpatican :x kad vidim ko je sve protiv njega :x

ko god vam je platio da serete toliko, znajte da ste poceli stvarat kontraefekat :x
A ti si nam inace, kao, jako bitan faktor u zivotu da se zabrinemo sto sad simpatises Silajdzica?! :zzzz:
Nemoj mi na Teufika, njega gotivim samo zbog nicka :D
Dezze

Post by Dezze »

cojek wrote:
Dezze wrote:

Nemoj mi na Teufika, njega gotivim samo zbog nicka :D
Zbog imena ili L.A.-a?
edinbug

Post by edinbug »

sarlo wrote:Hrabar je.
Kad su se vodile borbe oko Celinog staba '93 u akciji Trebevic, Celo se je obecao predati ako Silajdzic dodje po njega kao garancija da nece biti ubijen. Dogovoreno je primirje i Silajdzic je dosao po Celu u njegov stab u Romanijskoj i odvezao Celu u predsjednistvo.
Uporan je.
Pohadjao je tri srednje skole(iz dvije su ga istjerali zbog sukoba sa profesorima).
Tri puta se zenio (dva puta razvodio).
Tri puta se kandidovao za Predsjednika. Zadnji put je osvojio 350 000 glasova i trijumfalno pobijedio.

Za srednje skole i zenidbe je mahalska i 100% provjereno :)
Čim mu je Ćelo tražio garanciju vidi se da jedan drugom vjeruju. MAFIJAŠ
zzzzz

#31 Re: Koje su kvalitete Harisove

Post by zzzzz »

HRVojeVukcicHRVATinic wrote: 2. Arapski jezik i islamistika, prilično korisno arapski jezik je koristan kad je prodao želejzaru u Zenici kuvajćanima za 1 marku, a islamistika dobro dođe u modernoj ekonomskoj teoriji "Sve za 1 marku"
Ne bih nista drugo komentarisao, sem ovoga. Zeljezare su inace trazena roba pa idu ko' halva. Primjer su nam zeljezare u Sisku i Niksicu, koje danas zavide Zenicacima na tome sto su poklonjeni za 1KM.
BAHadzic

Post by BAHadzic »

Vidi se da je ovo Forum Gubitnika SDP :)

neko je reko glup narod glaso za harisa a u sarajevu on i njegova partija najvise glasova dobili.

problem je sto su ove SDPovce malo coravi porucujem vam ovaj link http://www.izbori.ba bice vam sve jasno ko je ko u BiH :)
edinbug

Post by edinbug »

BAHadzic wrote:Vidi se da je ovo Forum Gubitnika SDP :)

neko je reko glup narod glaso za harisa a u sarajevu on i njegova partija najvise glasova dobili.

problem je sto su ove SDPovce malo coravi porucujem vam ovaj link http://www.izbori.ba bice vam sve jasno ko je ko u BiH :)
Naravno, narod je toliko pametan da mu je najumilnija muzika turbo-folk, kao npr: "Celo selo šmrće bijelo"
dizZaster

Post by dizZaster »

induendo wrote: Pocrkaćemo mi svi od gladi kad Hake dovrši privatizaciju preostalih državnih firmi.I dovrši pljačku ove države.Srećom ja ću najvjerovatnije seliti iz ove države sredinom sljedeće godine a vi Haketovci pasite travu. :D I ponovo za 4 godine glasajte za Haketa osim ako ga do tada infarkt ne pokosi. :oops:
ti si jedan žešći retard
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Bez veze je hlupati glavom i raspravljati o politicarima u BIH,pa tako isto i o Harisu Silajdzicu...Americi se zuri a isto tako i Evropi da stabilizuje ovaj dio Balkana..izbor Silajdica je samo pokusaj da se dobije neko ko moze govoriti u ime cijelog jednog naroda..pa tako imamo sad Dodika koji ce govoriti u ime srba,,Silajdzica u ime bosnjaka,a za hrvate se jos nezna jeli to Komsic ili je Puljic.

Pred nama su vjerovatno veliki politicki rezovi i pristajanje na vec dogovoreno u zapadnim zemljama ustrojstvo BIH...lakse je natjerati tri covjeka na nesto neko deset stranaka.....

Haris je samo odabrani igrac u datom momentu da bude predvodnik najbrojnijeg naroda u BIH.
vatra i voda

Post by vatra i voda »

Srbija je glasala za Slobu 10 godina sa 120 %.Hrvatska je glasala za Franju 10 godina 65 % .Banja Luka i Grude su glasali za HDZ i Bobana i SDS i Karadjica godinama sa 90 %. Jesu li ovi pobrojani po tvoj teoriji i po uzoru na gradjane Sarajeva pametni ?
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

induendo wrote:Zna se da je antikomunist vidi se na njegovim simpatizerima na ovome forumu tipa sarlo i sl. koji ljube Hitlera u guzicu. .
sta ti imas protiv hitlera bolan ne bio
da ti znas rekao bi da je hitler bio genije (kao sto ja mislim i kao sto je dokazano)

mozda se on tebi ne svidza ali on jest ono sto jest (genije--DOKAZANO!!!)

pozdrav
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

dizZaster wrote:
induendo wrote: Pocrkaćemo mi svi od gladi kad Hake dovrši privatizaciju preostalih državnih firmi.I dovrši pljačku ove države.Srećom ja ću najvjerovatnije seliti iz ove države sredinom sljedeće godine a vi Haketovci pasite travu. :D I ponovo za 4 godine glasajte za Haketa osim ako ga do tada infarkt ne pokosi. :oops:
ti si jedan žešći retard
cuj to.... a ti nisi... gdje ces to reci covjeku
dobro je on rekao, a tebi ako to smeta... ponovo ti glasaj za Haketa za 4 godine :D :D :D

pozdrav
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Dezze wrote:Gore u biografiji pise da predaje na Filozofskom fakultetu. Jel' fakat predaje, zna li neko? I ako predaje, sta to, boga mu njegovog, predaje?

Mozda, teorija privlacenja stranih investitora uz pomoc kontakata :lol:
u mojih 6 godina aktivnog studiranja, niti jednom ga moje oci vidjele nisu....

a moj odsjek je na yadnjem spratu faxa, stoga prodjem sve dok dodjem u svoj kabinet...

tebi smo davno nacrtali da moras prvo savladati terminologiju ovih prostora, posto je ocigledno da ti bosanski nije maternji jezik :D
pile moje, ti ne ynas raylikovati termine Bosnjak i Bosanac, a nesto pricas o strankama...mojne... :)
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

BAHadzic wrote:
U SA je narod najgluplji. :lol:

:sad:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

jeza u ledja wrote:
BAHadzic wrote:
U SA je narod najgluplji. :lol:

:sad:
pa i jesmo....
to ti je bilo ono "moramo glasati za Naseg, ali necemo za Tihica" :lol:

ma neka, sad ce Hare Magare da SAM potpisuje, i donosi odluke i nema vise vadione E MI HTJELI OVO AL NISMO MOGLI....
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

Dezze wrote:

ako je vase naprdjivanje takav utisak ostavilo na mene, bogzna kakav ce na one koji jos uvijek balansiraju negdje izmedju :zzzz:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Teufik iz Los Angelesa wrote:
Dezze wrote:

ako je vase naprdjivanje takav utisak ostavilo na mene, bogzna kakav ce na one koji jos uvijek balansiraju negdje izmedju :zzzz:
ih, a eto sa-x kroji javno mjenje u BiH... jel fakat mislis da su svi forumashi glasali? Jesu aha...how yes no... :lol:
Teufik iz Los Angelesa

pa dok smo imali i predizbornu sutnju mora da smo neki pravo je*en faktor :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Teufik iz Los Angelesa wrote:pa dok smo imali i predizbornu sutnju mora da smo neki pravo je*en faktor :D :D
pa bolje zatvorit podforum , nego svaku temu brisati jer se opasno sukobi sa Uslovima koristenja ovog foruma...

nego, psto ti pratis politiku, hajd mi za sutra nesto pripremi :D zamisli da se usvoji zakon da ljudi koji su zadnjih 15 godina proveli sto na vlasti sto u opoziciji moraju napustiti aktivni politicki zivot, tj moraju se povuci sa svojih pozicija...

ja vec vidim no zlaja no hare .... ko bi nam sve ostao?
Teufik iz Los Angelesa

mirci za predsjednika :D

:oops:

izoni gegaj za premijera :D :D :D
branimir_s

Post by branimir_s »

Pa ovaj iznad svega, eminentni bosanskohercegovački intelektualac ostaće zapamcen po briljantnoj recenici: "Sad bi bilo dobro naći putera da se namaze oko jaja..."
Svaka cast profesore...
Bosnian_spring

Post by Bosnian_spring »

Koje su kvalitete Harisa?

Pa "ljepota".....a ona je prolazna :)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Ovdje vidim, ni¹ta novo... :lol:
bogic

#50 Koje su kvalitete Harisove

Post by bogic »

Da ne trunim u rane sate jutarnje.

1. harisov povratak u politiku je pokusaj da se pokrije kriminal njegovog jata koje je nevjerovatnih razmjera. Mito, korupcija, lopovluci, nesposobnost i razni talovi su sada sakriveni iza navodne 100% borbe za BIH 8)
2. Nama ne trebaju samo pare iz islamskih zemalja koje uslovljavaju unosenje kapitala indoktrinacijom djece i omladine bosnjacke i pravljenje od njih sutrasnje male bin ladene i ostale fanatike :-x
3. Navodna briga za cjelovitost i opstojnost BiH te nametanje glasanja jedan gradanin-jedan glas nije nista drugo do zelja za bosnjackom dominacijom i majorizacijom nad drugima (sto vjerujem vecina Bosnjaka ne zeli) :D
4. haris je ocigledno srbomrzac i hrvatomrzac a pogotovo me vrijeda njegov nastup prema Zeljku Komsicu, borcu itd. sto sam i ja bio tokom rata 92-95 (to sto sam BiH Hrvat mi daje posebnu tezinu i odgovornost)
:x
Biti ce kasno kada shvatite, vi koji ste glasali za ZAGRABIH koliki su lopovi i hostapleri.

PS O podudarnostima sa dodikovim taktikama ne zelim vise trositi vase vrijeme :evil:
Post Reply