Eto vam HRT2
Moderator: anex
- stachu
Imam "Srecu" pa mi je provider debilni BH Cable Net. Zvao sam ih danas i pitao, sta je u vezi HRT-a 2, jer kako sam citao po stampi trebao je jucer ili danas biti pusten signal, a oni mi odgovorili otkud mi ta ideja, gdje sam to cuo, oni nikad nisu rekli da ce pustiti HRT2 ponovo. Bitno je da ja imam onaj jeb.. NET za kojeg je 99 izmislila televiziju! 
-
rewritable
Ja sam fakat mislio da je svrha kablovske televizije da ti za svoje pare dobijes programsku ponudu u kojoj ces se ti naci i na osnovu koje odlucis hoces li postati pretplatnik ili ne. Pitam se koliko bi ljudi bilo prikljuceno na kablovsku da su ovi operateri kao top ponudu reklamirali SAT, RTL, RAI, KIKA, TVE, VOX, AL JAZEERA (mislim sve su to dobri kanali i imaju svoju svrhu ali ipak vecina nas razumije barem engleski) ili TVCG, RTS, BK... (koji su ipak namijenjeni dijaspori zemalja iz koje ove TV i dolaze). Neko ce reci da imamo barem Eurosport i DSF koji zaista ubodu nekad s nekom utakmicom (poput Vesterloo - Liberec), ali vecinu programa im cini pikado, poker, konjicki sport, snooker i ostali kafanski sportovi. Na kraju mi ostane da gledam BHT, OBN, HAYAT, PINK... (sto sam mogao i obicnom antenom uhvatiti) sto u principu znaci da mjesecnu pretplatu placam HRT (na kojoj ipak vecinu programa zauzimaju teme vezane za hrvatsku s izuzetkom dva kviza i dva filma sedmicno), NOVA (svaka cast nemam primjedbi), Discovery (odlican ali sa puno repriza), NG (vidi pod Discovery) i Animal Planet (sto svaki dan gledam po ulicama BiH).
Je su li barem ovi programi vrijedni ovih 12 KM, neka svako za sebe procijeni, ali usporedbe radi mozete pogledati sta recimo najjaci operater u Srbiji nudi za 11 KM mjesecno.
http://www.sbb.co.yu
Je su li barem ovi programi vrijedni ovih 12 KM, neka svako za sebe procijeni, ali usporedbe radi mozete pogledati sta recimo najjaci operater u Srbiji nudi za 11 KM mjesecno.
http://www.sbb.co.yu
-
leeloo
hajd šuti više i gledaj domaće.... federalna i BHT su najboljšije teleeviizijein33sa wrote:Da, ovi imaju 80 kanala, odlicno, ovo ono, mozemo mi sad do prekosutra ali jedna istina ostaje, nas ce ova govna jebavati u zdrav mozak do daljnjega.
i šta će ti 80 kanala... kad imaš domaće teleeviizije
- Krigla_Sa
Ma ja cu ukinuti kablovsku,u to nema sumnje,dobijam neke kanale koje nisam ni trazio a cijenu mi dizu, prvo smo placali 9 km ako se dobro sjecam a sad 12 km.Gule nas ko levate.
Lijepo cu sebi kupiti digitalni risiver kao haver mi,skida s neta kljuceve i sve moguce kanale ima ili cu kupiti sebi sky star karticu .
Lijepo cu sebi kupiti digitalni risiver kao haver mi,skida s neta kljuceve i sve moguce kanale ima ili cu kupiti sebi sky star karticu .
-
leeloo
I to ne samo za film, nego i za serije... fuj sramota. Evo dok pisem ovo, sramim se svojih ranijih postova.in33sa wrote:![]()
Najbolje, dakako. Mi smo patriote, a ne kao oni izdajnici iz Zenice i Tuzle i Sanskog Mosta, prodali se za vecernji film na HRT2.
A ja i cojek mi u mene prošle zime razmontirali satelitsku, izvadili sat. karticu iz kompjutera i dali je njegovom bratu... kao da ne gledamo TV baš previše, sasvim su nam dovoljni kanali sa kablovske. Ukinuše HRT2 and all hell broke loose...Ma ja cu ukinuti kablovsku,u to nema sumnje,dobijam neke kanale koje nisam ni trazio a cijenu mi dizu, prvo smo placali 9 km ako se dobro sjecam a sad 12 km.Gule nas ko levate.
Nastala totalna rupa u programu... Pa dovoljno je da pogledas prime-time termine FTV i BHT... (Hayata, Pinka...) i onda shvatis skoliko je onaj HRT2 vrijedio...