Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stochar wrote:Ozbiljn mladic, 27 godina, situiran, ugodne vanjstine i prijatnog glasa, neosudjivan, voli zabavu, druzhenje, izlaske i izlete u prirodu, trazi posao u autopraonici ili fast foodu. Zvati na 061-123-456 svaki dan izmedju 17 i 18 sati.
stochar wrote:Ozbiljn mladic, 27 godina, situiran, ugodne vanjstine i prijatnog glasa, neosudjivan, voli zabavu, druzhenje, izlaske i izlete u prirodu, trazi posao u autopraonici ili fast foodu. Zvati na 061-123-456 svaki dan izmedju 17 i 18 sati.
Imas li kakvog iskustva?
Jel to treba da te brzo nahrani i/ili okupa?
boze sacuvaj... To mogu i sama... Nego kontam da mu posaljem par brojeva iz oglasa gdje traze radnike u autopraonici, ali svi traze iskustvo
iz njegovog posta nije jasno da li ga ima ili ne
delihasanovic2006 wrote:Momak, Bosnjak, Sarajlija, 34 godine, zaposlen, trazim ozbiljnu djevojku od 25-35 godina radi veze, a moguce i braka. Nacionalnost nebitna.
prijatelju
u danasnjim uslovima jedan pametan muzijak ne treba da ulazi u ozbiljne veze! Nista tu vise nije ozbiljno,cak sta vise moze ti se desiti da budes vaginalno izmanipuliran...
A onda si obr'o zelen bostan...
delihasanovic2006 wrote:Momak, Bosnjak, Sarajlija, 34 godine, zaposlen, trazim ozbiljnu djevojku od 25-35 godina radi veze, a moguce i braka. Nacionalnost nebitna.
prijatelju
u danasnjim uslovima jedan pametan muzijak ne treba da ulazi u ozbiljne veze! Nista tu vise nije ozbiljno,cak sta vise moze ti se desiti da budes vaginalno izmanipuliran...
A onda si obr'o zelen bostan...
ccccccccc ja se jadan sjebo trazes svog sokola vako mi zdimio iz avlije molim postenog nalazaca da mi se javi naravno sljedi nagrada aaaaaaaaaaa poslje moze jaje ili supica ljudi smo dogovoricemo se
Fali ti podataka, nisi naveo da li imas stan i koliki, visinu plate, auto koje vozis,... jer sve su ti to podaci bitni za "ozbiljnu vezu"