1. Nema snjega , tj. nema planinskog turizma , nema Bjelasnice , Igmana , Vlasica i Jahorine , pa ljudi mi smo imali ZIMSKU olimpijadu , pa to treba da nam je glavni adut
2. Mi imamo samo 5 km morske obale , Neum koji moze primit par hiljada gostiju i nemozemo se priblizit hrvatskoj , a mi prikazujemo , more , rakove , ribu... ???
ostali dijelovi relativno dobri i da sam se ja pitao malo vise bi prikazivao kao da mi proizvodimo zdravu hranu (bez pescicida i sl.)
Znaci na cemo se trebala zasnovati rekalama : na zimskom turizmu i zimskim sportovima , seoskom turizmu (lukomir i sl.) , planinskom turizmu (planinarenje , prwsume (imamo vise malih prasuma sem perucice)) , proizvodnji zdrave hrane , rafting i splavarenje (una , neretva , drina...) dobro sarajevo , mostar i gradacac su prikazani , ....
Sto se tice muzike meni je OK i mislim da je Losha puno manje naplatio , nego recimo npr. da su uzeli zeljkinu muziku iz "Lejle"
Dobro ove reklame n CNN su na osti kalup i sve lice jedna na drugu gledao sam crnogorsku i hrvatsku vopra slicne , ali se nasa trebala razlikovat po snjegu kao kod slovenaca