ljubljenje u PLAZI
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
smijala sam se i ja, dok nisam cula da na svaku upisanu zalbu gazda i konobar u smjeni imaju neke papirologije tovar, pa tako zrtvujes svoje ime i prezime da jednog gazdu i jednog konobara naucis HASTAL TI HASTAL MI...debela wrote:izvrnuh semIRCerka wrote:Pandora, ako smatras da se konobar ponio neprimjereno, zasto nisi trazila knjigu zalbi i upisala se lijepo?![]()
btw, ako hocete da se ljubite, dacu vam ja kljuceve bube...niko vas dirat nece...
-
rashid
_BosanaC wrote:mIRCerka wrote:Pandora, ako smatras da se konobar ponio neprimjereno, zasto nisi trazila knjigu zalbi i upisala se lijepo?![]()
Pa sta je to smjesno?debela wrote:izvrnuh semIRCerka wrote:Pandora, ako smatras da se konobar ponio neprimjereno, zasto nisi trazila knjigu zalbi i upisala se lijepo?![]()
-
_BosanaC
Halo, sused, nalazimo se u Bosnirashid wrote:_BosanaC wrote:mIRCerka wrote:Pandora, ako smatras da se konobar ponio neprimjereno, zasto nisi trazila knjigu zalbi i upisala se lijepo?
Pa sta je to smjesno?debela wrote:izvrnuh semIRCerka wrote:Pandora, ako smatras da se konobar ponio neprimjereno, zasto nisi trazila knjigu zalbi i upisala se lijepo?![]()
Kakva crna knjiga zalbe
Nego... Znal' ko kako se ona konobarica iz plaze zove?? I imal' kolko godina?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
to ti je ono sto stoji pored kase ili na sanku kod kase...a mora je svaki objekat imati:D_BosanaC wrote:
Halo, sused, nalazimo se u Bosni![]()
![]()
![]()
Kakva crna knjiga zalbe![]()
![]()
![]()
Nego... Znal' ko kako se ona konobarica iz plaze zove?? I imal' kolko godina?
a samo se vi smijte
kladim se da bi, da je pandora ovo prijavila, slijedeci put konobar prisao samo da usluzi...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Proèitaj post one djevojke od neki dan... Nikad ne zna¹ s kim "èeta¹"...zena21 wrote:ztluhcs wrote:Zato ¹to ti se vidi pupak, ¾vali¹ se po kafanama. Vozi¹ sama i pu¹i¹ u autu - tuðem...zena21 wrote:Zasto se ukinuse moji postovi?![]()
![]()
Otkud znas![]()
![]()
![]()
![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
- krava
ma kakva knjiga zalbi...kladim se da to konobar nije ni prijavljen tamo da radi...ne mozes se zaliti na nepostojeceg radnika...
inace, bas bi bilo lijepo kad ljudi ne bi gledali sta drugi rade na ulici, u kafani, u restoranu, u prodavnici...
inace, bas bi bilo lijepo kad ljudi ne bi gledali sta drugi rade na ulici, u kafani, u restoranu, u prodavnici...
- ahmed&nedzad
Desila mi se slična stvar jednom u Linei, gore blizu Likovne akademije. Ona plava konobarica došla kao da opomene mene i djevojku, a koliko se sjećam za stolovima u bašti oko nas nije niko sjedio. I nije bio Ramazan. Uglavnom, više nikad nisam sjeo tamo, ni sa djevojkom ni bez. Čuo sam od mnoge raje da se isto dešava redovno u Ghetto-u.