Imam ja, jednostavno smeta mi. Sto, imas neki problem s tim?branimir_s wrote:Sta ti imas protiv tekbira???????haris ubleha wrote:aaauuuuu, koliko nas ima... "socijaldemokrata"...King Kikapu wrote:steta koju nanosi ideji socijaldemokratije u BiH je mnogo bitniji razlog za lagumdzijin odčlazak iz politickog zivota BiH od stete koju nanosi stranci.
stranka ce se s dobrim liderom relativno lako oporaviti, dok drustvu kojem ubijete ideju socijaldemokratije prijete razliciti radikalizmi.... koji u dilemi izmedju socijaldemokratije i Zlatka... zaokruze Lepog Hareta...
... Sta je ovo, Fahro okupio svoje jato... i naredio da se salju postovi... budite malo originalniji...
svi ko pokvarene ploce... ova je za antologiju... drustvu kojem ubijete ideju socijaldemokratije prijete radikalizmi...
... inace zivimo u tolerantnom drustvu... prije dvije noci vidjeli smo u najboljoj emisiji (60 minuta
) kako se tekbira na predizbornom skupu stranke koja se zalaze za gradjansku drzavu...
...Radoncicu, dzaba se trudis, covjek nece da se "sastane" s tobom...
Zlatko Lagumdzija treba da ode....!!!
- jeza u ledja
-
haris ubleha
Nemam nista, jedino su neprimjereni na centralnom skupu stranke koja se zalaze za gradjansku drzavu...branimir_s wrote:Sta ti imas protiv tekbira???????
-
Liv4
NJonjice duso
Odigrao je super, i svaka cast. Komsic je bio sjajno rjesenje.
ALI predsjednistvo BiH je Karna od funkcije.
Stvari se rjesavaju u parlamentu a tu SDP gubi sve vise, iz godine u godinu. KUZIS
Majke mi ja ponekad imam osjecaj da ste svi retardirani i zabarikadirani
KOMSIC- SUPER!!! SJAJNO!!! NAPRIJED!!!
ZLAJA; makni se jebes SDP.
Stvari se rjesavaju u parlamentu a tu SDP gubi sve vise, iz godine u godinu. KUZIS
Majke mi ja ponekad imam osjecaj da ste svi retardirani i zabarikadirani
-
branimir_s
Ma slazem se sa mnogima. Lagumdziiju moze smijeniti, otjerati, nabiti nogom u zicagu samo Kongres SDP-a. To je njihovo interno pitanje i to samo oni mogu rijesiti. Ako hoce nek ih brate vodi 100 godina. Sretno SDP. Sretno druze Zlatko.
-
branimir_s
Stranka za BIH za gradjansku drzavu???? PA ti ko da nisi odavde. Pa kad je supak Hare bio za gradjansku drzavu majke ti?haris ubleha wrote:Nemam nista, jedino su neprimjereni na centralnom skupu stranke koja se zalaze za gradjansku drzavu...branimir_s wrote:Sta ti imas protiv tekbira???????
- jeza u ledja
#31 Re: Zlatko Lagumdzija treba da ode....!!!
Ispravka, SDP ima oko 90.000 glasova sa 72.125 prebrojanih listica. Pretpostavljam da ce na kraju biti negdje oko cifre iz 2002-e.aida81 wrote:Covjek koji gubi sve izbore do sada, koji non stop obecava pobjedu, cija je obojnost smanjila glaove SDP-a za stotinjak hiljada definitvino treba da dadne ostavku na mjesto predsjednika strake i da nestane sa politicke scene.
2000 godine SDP je imao 230 .000 glasova
2002 SDP je imao 113.000 glasova...
2006 SDP u federaciji ima 88.000 glasova.. a na drzavnom nivou oko 90.000... mislim da je statistika neumoljiva i da je lagmduija grobar socijaldemokratije.
i on i njegovo medijsko pseto bakir hadziomerovic treba da nestanu...
porazeni su i treba da idu..svi skupa
-
dripac
Ako je Zlatko problem pa ti i sl. tebi ne glasate za SDP i treba da gubi. Samo onog trenutka kada i ako SDP nestane sa političke scene ni Bosne više biti neće, budite sigurni i ti i svi oni koji zbog toga što Zlatko vodi stranku glasate za Harisa, Sefera i sl.Liv4 wrote:NJonjice duso
Stvari se rjesavaju u parlamentu a tu SDP gubi sve vise, iz godine u godinu. KUZIS![]()
Majke mi ja ponekad imam osjecaj da ste svi retardirani i zabarikadirani![]()
Socijaldemokratija je pokret i ideja i ona nije jedan čovjek ili lider. Čak da se na čelu SDP nalazi i 10 puta prepotentnija ličnost moj glas bi išao za SDP.
-
branimir_s
... i Komšićadripac wrote:Ako je Zlatko problem pa ti i sl. njemu ne glasate za SDP i treba da gubi. Samo onog trenutka kada i ako SDP nestane sa političke scene ni Bosne više biti neće, budite sigurni i ti i svi oni koji zbog toga što Zlatko vodi stranku glasate za Harisa, Sefera i sl.Liv4 wrote:NJonjice duso
Stvari se rjesavaju u parlamentu a tu SDP gubi sve vise, iz godine u godinu. KUZIS![]()
-
dripac
Što, jesi to izvuko neku ustašku izjavu od istog. Znam da misliš kako su svi oni ustaše ili četnici.branimir_s wrote:... i Komšićadripac wrote:Ako je Zlatko problem pa ti i sl. njemu ne glasate za SDP i treba da gubi. Samo onog trenutka kada i ako SDP nestane sa političke scene ni Bosne više biti neće, budite sigurni i ti i svi oni koji zbog toga što Zlatko vodi stranku glasate za Harisa, Sefera i sl.Liv4 wrote:NJonjice duso
-
Liv4
A zasto radikalnodripac wrote:
Ako je Zlatko problem pa ti i sl. njemu ne glasate za SDP i treba da gubi. Samo onog trenutka kada i ako SDP nestane sa političke scene ni Bosne više biti neće, budite sigurni i ti i svi oni koji zbog toga što Zlatko vodi stranku glasate za Harisa, Sefera i sl.
Vi o Zlaji pricate kao o velikom vozdu???
Moze li iko od vas da zamisli SDP bez njega?
Ne moze?
Ajmo, svi kod doktora.
NIJE ZLAJA = SDP, niti Zlaja ima monopol nad tom idejom.
JA mislim da je pametnije da se skloni.
On bi uradio da ima malo postenja i da mu je zaista stalo do SDP.
ovako:
I POSLIJE ZLAJE, ZLAJA!!!
A to sto bi ti glasao i za prepotentnije... to je super. Ali ne bi ostatak bosanskog pucanstva i tu je problem.
Ali po vama koji ste Zlajini branioci to nije vazno.
Vazno je da je Zlaja tu, jebo ostalo.
E pa onda ce nestati SDP kao vazne i uticajne partije u BiH. Ostace sacica ljudi da se pita "Sta ovo bi"...
Last edited by Liv4 on 04/10/2006 22:33, edited 1 time in total.
-
dripac
Nije uopšte radikalno, samo ti kažem ono što mislim. SDP je SDP sa Zlatkom ili bez njega. I Bosnu su vodili raznorazni idioti a ja je i dalje volim. Ali nemogu shvatiti da ljudi koji znaju šta predstvalja ideja socijaldemokratije, zato što je Zlatko na vrhu SDP-a ne glasaju za isti.Liv4 wrote:A zasto radikalnodripac wrote:
Ako je Zlatko problem pa ti i sl. njemu ne glasate za SDP i treba da gubi. Samo onog trenutka kada i ako SDP nestane sa političke scene ni Bosne više biti neće, budite sigurni i ti i svi oni koji zbog toga što Zlatko vodi stranku glasate za Harisa, Sefera i sl.![]()
Vi o Zlaji pricate kao o velikom vozdu???
Moze li iko od vas da zamisli SDP bez njega?
Ne moze?
Ajmo, svi kod doktora.
NIJE ZLAJA = SDP, niti Zlaja ima monopol nad tom idejom.
JA mislim da je pametnije da se skloni.
On bi uradio da ima malo postenja i da mu je zaista stalo do SDP.
ovako:
I POSLIJE ZLAJE, ZLAJA!!!
I zašto je to Zlatko ne pošten. Od svih ovi koji su u političkom vrhu dobijao je najprljavije i najgore udarce i na kraju je uvijek izlazio čist. Čovjeka su optužili za pripremanje državnog udara.
Last edited by dripac on 04/10/2006 22:33, edited 1 time in total.
-
branimir_s
Kakve veze imaju ustase s njim majke ti? I kakve veze imam ja sa njimadripac wrote:Što, jesi to izvuko neku ustašku izjavu od istog. Znam da misliš kako su svi oni ustaše ili četnici.branimir_s wrote:... i Komšićadripac wrote: Ako je Zlatko problem pa ti i sl. njemu ne glasate za SDP i treba da gubi. Samo onog trenutka kada i ako SDP nestane sa političke scene ni Bosne više biti neće, budite sigurni i ti i svi oni koji zbog toga što Zlatko vodi stranku glasate za Harisa, Sefera i sl.
- jeza u ledja
Ma dobro ba SDP je isti sa Zlatkom ili bez njega, ali iz razloga sto ovo malo ljudi konta SDP dobija manje glasova sa Zlatkom. I sta sad, cekati da se ljudi opamete ili jednostavno zamjeniti Zlatka?
-
haris ubleha
Ne vidim ko moze preuzeti stranku... Komsic...ZAMISLI SDP BEZ ZLATKA? MOZES LI?
ILI CES SE RASPLAKATI?
JA HARISE UBLEHO MISLIM DA TI I JESI UBLEHA I DA PATIS OD KOMPLEKSA HARISA.
mozel' ovako?![]()
-
branimir_s
MA ne, TI IMAS VELIKI PROBLEM I TO U GLAVI.jeza u ledja wrote:Imam ja, jednostavno smeta mi. Sto, imas neki problem s tim?branimir_s wrote:Sta ti imas protiv tekbira???????haris ubleha wrote: aaauuuuu, koliko nas ima... "socijaldemokrata"...... koji u dilemi izmedju socijaldemokratije i Zlatka... zaokruze Lepog Hareta...
... Sta je ovo, Fahro okupio svoje jato... i naredio da se salju postovi... budite malo originalniji...
svi ko pokvarene ploce... ova je za antologiju... drustvu kojem ubijete ideju socijaldemokratije prijete radikalizmi...
... inace zivimo u tolerantnom drustvu... prije dvije noci vidjeli smo u najboljoj emisiji (60 minuta
) kako se tekbira na predizbornom skupu stranke koja se zalaze za gradjansku drzavu...
...Radoncicu, dzaba se trudis, covjek nece da se "sastane" s tobom...
-
Liv4
E SUPER HARISE
Sad osjecam da razgovaramo.
izvini za ono maloprije, ali tanak sam na zivcima ovih dana, sve mi nesto smeta.
OK, mozda si u pravu kad kazes da nema ko danas da ga zamjeni. Ali nece biti ni za pet godina ako ne pocnemo da razmisljamo o tome.
A ljudi koji bi mozda glasali za SDP to ne cine zbog Zlaje.
Sta sada?
Houston, we got a problem
izvini za ono maloprije, ali tanak sam na zivcima ovih dana, sve mi nesto smeta.
OK, mozda si u pravu kad kazes da nema ko danas da ga zamjeni. Ali nece biti ni za pet godina ako ne pocnemo da razmisljamo o tome.
Sta sada?
-
SherlockHolmes
Ne, problem je sto jedan obican licemjer i lopov (sifra: sjeti se "kredita") sebi uzima za pravo na nekakav monopol na soc-dem u BiH, koju sistematski unistava evo vec 12-13 godina.edinbug wrote:Hajde molim te navedi konkretne primjere, koja je to šteta.King Kikapu wrote:steta koju nanosi ideji socijaldemokratije u BiH je mnogo bitniji razlog za lagumdzijin odčlazak iz politickog zivota BiH od stete koju nanosi stranci.
stranka ce se s dobrim liderom relativno lako oporaviti, dok drustvu kojem ubijete ideju socijaldemokratije prijete razliciti radikalizmi.
Glasači su dali legitimitet da Osnivač sa svojom harangom opljačka i ono što je ostalo. Ali izgleda da je veći problem Zlatkova nadmenost ili slično.
Doduse, vi kojima se shvatanje socijaldemokratije za koju ste nedavno i culi ocitava u tome da jos uvijek jedan drugog oslovljavate "drugovima", mu to dajete za pravo. Mi koji o socijaldemokatiji nismo ucili iz Vozdovih referata sa sastanaka Internacionale ne moramo, zato odjebaus i ti i tvoje clanstvo.
A ako te interesuje sta muci i to clanstvo, pogledaj SDP-ov forum.
-
Nancy Drew
#45 Re: Zlatko Lagumdzija treba da ode....!!!
...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 09:50, edited 1 time in total.
-
haris ubleha
Sada smo imali po 4 glasacka listica... i na svakom SDP-ova lista i kandidati... i samo na jednom je bilo Zlajino ime... ali i na tom jednom pored Zlajinog, imena jos cetvero SDP-ovaca... moglo se na toj listi gdje je bio Lagumdzija, preskociti Zlaju i glasati za sve ostale...Liv4 wrote:E SUPER HARISE
izvini za ono maloprije, ali tanak sam na zivcima ovih dana, sve mi nesto smeta.![]()
Sta sada?
Znaci, dosta je klimava teorija da ljudi nece da glasaju za SDP zbog Lagumdzije... Ljudi nisu glasali za SDP, cak ni za SDA, jer im je prodata suplja prica o ukidanju RS... posljedice cemo osjecati 4 godine... jednostavno da jednostavnije ne moze biti...
-
branimir_s
A smeta li vama dvojici "POmozi Bože"?dripac wrote:Evo imam i ja jer i meni smeta.branimir_s wrote:MA ne, TI IMAS VELIKI PROBLEM I TO U GLAVI.jeza u ledja wrote: Imam ja, jednostavno smeta mi. Sto, imas neki problem s tim?
-
SherlockHolmes
Ne slazem se sa ovim, mada je tehnicki nazalost tako. Taj Kongres kojeg je Vozd skrojio po svojoj mjeri i napucio zadnjim poltronima je duzan, ako su zaista socijaldemokrate, da rade na dobrobit naroda a ne vodje.branimir_s wrote:Ma slazem se sa mnogima. Lagumdziiju moze smijeniti, otjerati, nabiti nogom u zicagu samo Kongres SDP-a. To je njihovo interno pitanje i to samo oni mogu rijesiti. Ako hoce nek ih brate vodi 100 godina. Sretno SDP. Sretno druze Zlatko.
Drugo, SDP BiH je pravni nasljednik partije koju smo svi placali, milom ili silom. Onolike zgrade, limuzine, stanovi i viletine nisu izgradjene dobrovoljnom clanarinom. Zato imaju i dodatan moralni (ako uopste znaju sta je to) imperativ da stvar napokon rijese u korist naroda, a ne svojih fotelja.
-
njonjica
Hmmm...Liv4 wrote:NJonjice duso
U parlamentu FBiH ima, ako se dobro sjecam 16 poslanika iz Komsiceve stranke.
A, ako je predsjednistvo zaista "procitaj ovo boldirano", cemu onda tolika frka oko Komsica, te kako, pa zasto, pa.....pa to je samo ono boldirano