Najbolji navijacka grupa iz ex-Yu?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Najbolja navijacka grupa iz ex-Yu?

Torcida
1
25%
Delije
3
75%

Total votes: 4

ZlaYa

Post by ZlaYa »

yole wrote:Jebi ga,ja mrzim samo Horde Zla ove sadasnje,jer su nacionalisti,a stare ne znam jebi ga.
:shock:
yole

Post by yole »

Pa nisu politicki nabrijani,ne koristi ih jedna stranka za plasiranje svoje ideologije,a sto kazes za BBB ocito pojma nemas,nisi informiran,kazem ti da ti sad ne skidam slike,otidji na http://www.torcida-org.com i pogledaj slike sa derbija.
lampard

Post by lampard »

pa zna se,delije ovo ono,i sokolovi :D :D :D
DUREX

Post by DUREX »

A frajera jest uporan :)

Ti mozes postavljati slike sa derbija (vidio samih vec) ,ali to ista ne govori o mojoj kanstataciji da vas BBB sije u zadnje vrijeme...ljudi su napravili puno i nisu stagnirali ili isli silaznom putanom kao torca zadnjih godina....ja ne govorim da se necete vratiti gdje vam je mjesto,ali sto se hrvatske tice BBB je uzeo primat...za sada...

To,sto njihova tribina i nacin navijanja izgledaju previse "zapadnjacki" , monotono ili "preprofesionalno",to je stvar mentaliteta...naravno da se u tome ne mogu takmiciti sa Torcidom kao temperamentnim juznjacima,li napredak i ulozeni trud i dalje stoji....
DUREX

Post by DUREX »

lampard wrote:pa zna se,delije ovo ono,i sokolovi :D :D :D
Joj,jest...sokolovi su najjaci :D :D

E,da...evo gostovanje Hordi kod sokolova u Lukavici :)

Image
Last edited by DUREX on 04/10/2006 19:49, edited 2 times in total.
yole

Post by yole »

Ako mislis da ces me isprovocirati,ne mozes.Ja tebi samo savjetujem jer si i sam rekao da slabo pratis Hr ligu da se malo bolje informiras,pa ces vidjeti tko drzi primat u Hrvatskoj.Peace!
DUREX

Post by DUREX »

yole wrote:Ako mislis da ces me isprovocirati,ne mozes.Ja tebi samo savjetujem jer si i sam rekao da slabo pratis Hr ligu da se malo bolje informiras,pa ces vidjeti tko drzi primat u Hrvatskoj.Peace!
Ja ,koliko sam pratio,nikoga nisam provocirao...pa nismo internet-hooligani da se proovociramo preko tastature :)

Samo sa ti iznjeo svoje misljenj,a na osnovu snimaka i slika iz Hrvatske u zadnje dvije godine...Ja Hr scenu ne pratim utoliko da ,sada, obracam paznju sta se desava u Vinkovcima,Osjeku,Rijeci itd..ali je pratim dovoljno toliko da mogu,barem na osnovu vidjenog na TV-u ili fotkama,dati svoj sud o vasoj sceni

Prije su ovakve setnje Boysa kroz Split bile kaznjavane batinama... :)

Image

Image

Image

Image

Image
Santos

Post by Santos »

Durex haveru.Volio bio ako mozes da mi kazes za jednu facu koja se opasno kurcila pa eto i dan danas prepricava neke dozivljaje.Ako nije ofirno ali on je Denis sa Alipasinog.Mislim frajer je zesca kuknjava ostavio me sa trojicom sam se moro marat neke Dobojlije a vamo se kiti marisanama sa Hordama on iso svugdje on se mariso po Begisu i ostalo.Da li ga slucajno poznajes i dali je stvaro bilo tako.Sad kazem ja sam ga vidio kako bjezi.Mis. Inace znam cjelu postavu Hordi prije ratnih i puno ih pozdravljam.
neko iz mase

Post by neko iz mase »

BHF
jedan i jedini

http://www.bhfanaticos.com
DUREX

Post by DUREX »

Santos wrote:Durex haveru.Volio bio ako mozes da mi kazes za jednu facu koja se opasno kurcila pa eto i dan danas prepricava neke dozivljaje.Ako nije ofirno ali on je Denis sa Alipasinog.Mislim frajer je zesca kuknjava ostavio me sa trojicom sam se moro marat neke Dobojlije a vamo se kiti marisanama sa Hordama on iso svugdje on se mariso po Begisu i ostalo.Da li ga slucajno poznajes i dali je stvaro bilo tako.Sad kazem ja sam ga vidio kako bjezi.Mis. Inace znam cjelu postavu Hordi prije ratnih i puno ih pozdravljam.
Prijatelju dobro se zna ko se makljao po Beogradu....A bogami se zna i ko se nije makljao :) :)

Ne moramo navoditi imena,jer nije fol,narocito ne preko interneta.....svi oni koji tada nisu skocili u vatru,nego su "trazili smo vas po gradu" proveli vrijeme stide se i dan danas zbog toga....Elem nejse,nas je bilo sasvim dovoljno da u dva-tri navrata nasrnemo na Grobare(cak i ispred JNA stadiona),a ekipa koja je bila gore,od ranih jutarnjih sati do kasnih sati i murije, samo me cini da se osjecam ponosan i sretan sto sam bio dio toga :)

Inace ona dva-tri zbodena Grobara ,toga dana u Beogradu i nisu toliko zanimljiva stvar ,sta se sve dogadjalo taj dan...sto bi se reklo,bilo je shege,shale i shore na sve strane :)

Al´jebi ga....prosla vremena,proso voz....sad su neki novi klinci ovdje,neke nove furke i neki novi belaji i zajebancije :)
Post Reply