http://www.youtube.com/watch?v=X_cDhmyEQlETomislav MO wrote:Dodik mi ostavlja puno jači dojam, izgleda mi za klasu kvalitetniji od svih bošnjačkih i hrvatskih političara, osim naravno Komšića.dripac wrote: Kakva je razlika između Dodika i Harisa osim u pripadnosti narodu. Idioti i jedan i drugi.
Željko Komšić: Kad igraju Hrvatska i BiH, navijam za Bosnu!
-
Teufik iz Los Angelesa
-
dripac
Ma znam ja njih jako dobro. Bošnjak u SDP je izdajica bošnjačkog naroda, ali su Hrvati Srbi u SDP OK, ali ne zbog SDP-a nego bolje i to nego da u HDZ ili SDS-u. Znam ja Vas sve napamet.Tomislav MO wrote:A ne ne, oprosti, ali imaš predrasude. mr_bosnjak uopće nije takav.dripac wrote: Ne, ti si bošnjački patriota, a velika je razlika između bošnjačkog i bosanskog. Da si bosanski ja bih ti davno kapu skinuo. Za takve kao ti su svi Hrvati ustaše i svi Srbi četnici, i svako od tih ljudi koji pripadaju jednom od tih naroda treba tebi da dokazuje svoj patriotizam. E za to mi smrde i Srbi i Hrvati i Bošnjaci, jer su licemjerni. Svi ste isti i ne razlikuje te se ni za mrvicu.
Voljeti svoje je jako različito od mrziti tuđe.
-
Tomislav MO
Opet on.dripac wrote:Ma znam ja njih jako dobro. Bošnjak u SDP je izdajica bošnjačkog naroda, ali su Hrvati Srbi u SDP OK, ali ne zbog SDP-a nego bolje i to nego da u HDZ ili SDS-u. Znam ja Vas sve napamet.Tomislav MO wrote:A ne ne, oprosti, ali imaš predrasude. mr_bosnjak uopće nije takav.dripac wrote: Ne, ti si bošnjački patriota, a velika je razlika između bošnjačkog i bosanskog. Da si bosanski ja bih ti davno kapu skinuo. Za takve kao ti su svi Hrvati ustaše i svi Srbi četnici, i svako od tih ljudi koji pripadaju jednom od tih naroda treba tebi da dokazuje svoj patriotizam. E za to mi smrde i Srbi i Hrvati i Bošnjaci, jer su licemjerni. Svi ste isti i ne razlikuje te se ni za mrvicu.
Ja ama baš nigdje ne rekoh da je Željko Komšić izdajica jer je u SDP.
-
Teufik iz Los Angelesa
tomo, legendo
kao sto rece days, i meni je drago procitati ono od tebe. imam jedno pitanje: kad bi sutra IMJ pokrenuo nekakvu kampanju "otcjepljenja" hrvatskog dijela BiH, ili nesto slicno, da li bi ga podrzao? 
-
mr__bosnjak
Ovo je vec pedeseti put da mi etiketiras da mislim da su svi Srbi cetnici i svi Hrvati ustase. Nemam razloga se pred tobom branit pa i necu ni trazit da mi citat pokazes, a bosnjacki i bosanski patriota je isto! Koja je razlika izmedju srpskog i srbijanskog patriote?dripac wrote:Ne, ti si bošnjački patriota, a velika je razlika između bošnjačkog i bosanskog. Da si bosanski ja bih ti davno kapu skinuo. Za takve kao ti su svi Hrvati ustaše i svi Srbi četnici, i svako od tih ljudi koji pripadaju jednom od tih naroda treba tebi da dokazuje svoj patriotizam. E za to mi smrde i Srbi i Hrvati i Bošnjaci, jer su licemjerni. Svi ste isti i ne razlikuje te se ni za mrvicu.mr__bosnjak wrote:Ja sam bosnjacki i bosanski patriota ako nisi znao i meni je vrlo drago da KOmsic kao Zlatni Ljiljan i sa ovakvim stavovima ide u Predsjednistvo. A ako to tebi smeta pa se "ospes", jeb-ga, pomazi se kremomdripac wrote: Ne, nego mi je noćna mora kad mu ti, i slični tebi bez obzira iz kojeg naroda dolaze, daju podršku. Sav se ospem.
P.S. Eto opet si rekao da su svi licemjerni i smrde, a Kosmic Hrvat, je l´ ti i on licemjer i smrdi? A za Silajdzica ne moram ni pitat, on je bezbel vec "ide patka ide guska sve ce ovo biti Turska"...
-
Tomislav MO
Bože sačuvaj. Dosta je meni skakanja po brdu i valjanja u blatu za cijeli život.Teufik iz Los Angelesa wrote:tomo, legendokao sto rece days, i meni je drago procitati ono od tebe. imam jedno pitanje: kad bi sutra IMJ pokrenuo nekakvu kampanju "otcjepljenja" hrvatskog dijela BiH, ili nesto slicno, da li bi ga podrzao?
Može Jović pokrenut, samo stvarno ne znam tko će stat iza njega.
-
dripac
Valjda, ali ima jako puno Hrvata koji to misle i tu je problem. On je komunjara isto kao i svi ostali koji su u SDP-u. E kad neko od tih komunjara odigra njihovu kartu, onda ga počnu gledati drugim očima. Sad im je Željko najednom svima drag, ali do prije 20 dana ga nisu razlikovali od drugih Hrvata, no su takvima svi "oni" isti.Tomislav MO wrote:Opet on.dripac wrote:Ma znam ja njih jako dobro. Bošnjak u SDP je izdajica bošnjačkog naroda, ali su Hrvati Srbi u SDP OK, ali ne zbog SDP-a nego bolje i to nego da u HDZ ili SDS-u. Znam ja Vas sve napamet.Tomislav MO wrote: A ne ne, oprosti, ali imaš predrasude. mr_bosnjak uopće nije takav.
Voljeti svoje je jako različito od mrziti tuđe.![]()
Ja ama baš nigdje ne rekoh da je Željko Komšić izdajica jer je u SDP.
-
Teufik iz Los Angelesa
svaka cast. ljepse cu zaspat znajuci da NIJE SVE TAKO CRNO. ima nas normalnih, samo moramo bit glasniji 
laku noc svima
laku noc svima
-
dripac
Jović je seljačina, ali duševna, ne zemljoradnik, koja jednostavno nemože da primi poraz pa pokušava prijetnjama da okrene vodu na svoj mlin. Nevjerujem da bi puno drugačije reagovao i da nije bilo Komišića, a da ga je Ljubić pobijedio.Teufik iz Los Angelesa wrote:tomo, legendokao sto rece days, i meni je drago procitati ono od tebe. imam jedno pitanje: kad bi sutra IMJ pokrenuo nekakvu kampanju "otcjepljenja" hrvatskog dijela BiH, ili nesto slicno, da li bi ga podrzao?
- Bosanac_21
*ebes zemlju koja Komsica nema

Komso izvedi nas na hajr, ako Bog da

Komso izvedi nas na hajr, ako Bog da
-
lindjo
se pise...odvojeno...dripac wrote:Jović je seljačina, ali duševna, ne zemljoradnik, koja jednostavno nemože da primi poraz pa pokušava prijetnjama da okrene vodu na svoj mlin. Nevjerujem da bi puno drugačije reagovao i da nije bilo Komišića, a da ga je Ljubić pobijedio.Teufik iz Los Angelesa wrote:tomo, legendokao sto rece days, i meni je drago procitati ono od tebe. imam jedno pitanje: kad bi sutra IMJ pokrenuo nekakvu kampanju "otcjepljenja" hrvatskog dijela BiH, ili nesto slicno, da li bi ga podrzao?
-
Tomislav MO
Spalo obrazovanje na niske grane, kao i sve ostalo.lindjo wrote:se pise...odvojeno...dripac wrote:Jović je seljačina, ali duševna, ne zemljoradnik, koja jednostavno nemože da primi poraz pa pokušava prijetnjama da okrene vodu na svoj mlin. Nevjerujem da bi puno drugačije reagovao i da nije bilo Komišića, a da ga je Ljubić pobijedio.Teufik iz Los Angelesa wrote:tomo, legendokao sto rece days, i meni je drago procitati ono od tebe. imam jedno pitanje: kad bi sutra IMJ pokrenuo nekakvu kampanju "otcjepljenja" hrvatskog dijela BiH, ili nesto slicno, da li bi ga podrzao?
...ts,ts
-
Shoba
Nemam nista protiv i da je Komsic rekao da govori Hrvatski, da je clan HDZ-a, ili da je u ratu bio svo vrijeme u HVO. Meni se dopada njegov nacin razmisljanja i njegova pojava. Glasao bih i za Ivu Miru da je ponudio nesto bolje i alternativnije, ali nije. Bio je predsjednik i nista nije uradio da se popravi stanje.
Siguran sam da Komsic nece nauditi sopstvenom narodu, a sto bi? Interese Hrvatskog naroda moze srusiti samo HRVATSKI narod, nikako jedan politicar.
Siguran sam da Komsic nece nauditi sopstvenom narodu, a sto bi? Interese Hrvatskog naroda moze srusiti samo HRVATSKI narod, nikako jedan politicar.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Zeljko Komsic je dijete sa sarajevskog asfalta i na tom asfaltu se nikada nije govorilo hrvatskim jezikom. E sad bio bi pravi supak kad bi rekao da govori Hrvatskim jer bi gnusno lagao. Moja majka je rodjena u Hrvatskoj i sa 22 godine dosla u Sarajevo i nakon dugo vremena ne upotrebljava niti jednu hrvatsku rijec jer se jednostavno u Sarajevu tako nikada nije pricalo. To apsolutno vazi za vecinu sarajlija. A Jovic je najobicniji siledzija jezika i izgleda vise ne smijesno kada prica "tecnim" hrvtaskim.DaysleepeR wrote:Ovo mi je veoma drago procitati od tebe, a ja sam uvjeren da je Zeljko itekako svjestan kojim to jezikom govori velika većina Hrvata u BiH.Tomislav MO wrote:Pa evo moram i ja da kažem da se slažem sa svime što je rekao, kao da sam ja odgovarao na pitanja.mr__bosnjak wrote:BRAVO KOMSICU!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo bih za ovo na kraju, da mu se jezik zove bosanski dodao da je to njegovo pravo i da je to ok, samo se nadam da će prihvatiti da velika većina Hrvata za svoj jezik smatra hrvatski.
To sto on licno govori jezikom koji govori od rodjenja i koji je prihvatio u vlastitom domu od strane roditelja, dovoljno govori o njegovom integritetu.
Sinoc sam gledao Ivu Miru Jovica u emisiji Otvoreno na HRT-u kako govori "hrvatskijim" hrvatskim od ljudi sa hrvatske televizije kojima je posao da govore 100% hrvatski.
-
_BosanaC
Svaka cast.Tomislav MO wrote:Bože sačuvaj. Dosta je meni skakanja po brdu i valjanja u blatu za cijeli život.Teufik iz Los Angelesa wrote:tomo, legendokao sto rece days, i meni je drago procitati ono od tebe. imam jedno pitanje: kad bi sutra IMJ pokrenuo nekakvu kampanju "otcjepljenja" hrvatskog dijela BiH, ili nesto slicno, da li bi ga podrzao?
Može Jović pokrenut, samo stvarno ne znam tko će stat iza njega.
- Ivy
Ovo mi se svidja:
Namjeravate li posjetiti dijelove BiH s većinskim hrvatskim stanovništvom i razgovarati sa građanima?
KOMŠIĆ: Naravno, to mi je i posao. Ono u čemu se razlikujem od, recimo Ive Mire Jovića, jeste što će moj posao biti i da odem u Konjević Polje. Da vidim kako tamo ljudi žive i kako se može prevazići onaj problem s pravoslavnom crkvom izgrađenom na zemlji Fate Orlović.
Znači, bit ćete predsjednik svih građana bez obzira kako se zovu?
KOMŠIĆ: Apsolutno. Posao u Predsjedništvu je sličan i mom dosadašnjem poslu načelnika općine. Nema veze ko je glasao za vas, dužnost je da se brinete o svima najbolje što možete. Ovo govorim zaista bez imalo demagogije. Do sada je bila izvrnuta logika u BiH, koja je podrazumijevala da se član Predsjedništva brine samo o onima koji su za njega glasali. Ako si član najvišeg organa u državi, posao ti je da brineš o cijeloj državi i o svim njenim građanima, bez obzira voljeli te oni ili ne, jesu li tvoje nacionalnosti, ili da li su za tebe glasali ili za nekog drugog. To je moja logika.
-
Bombarder73
Tako je!!!dripac wrote:Ma znam ja njih jako dobro. Bošnjak u SDP je izdajica bošnjačkog naroda, ali su Hrvati Srbi u SDP OK, ali ne zbog SDP-a nego bolje i to nego da u HDZ ili SDS-u. Znam ja Vas sve napamet.Tomislav MO wrote:A ne ne, oprosti, ali imaš predrasude. mr_bosnjak uopće nije takav.dripac wrote: Ne, ti si bošnjački patriota, a velika je razlika između bošnjačkog i bosanskog. Da si bosanski ja bih ti davno kapu skinuo. Za takve kao ti su svi Hrvati ustaše i svi Srbi četnici, i svako od tih ljudi koji pripadaju jednom od tih naroda treba tebi da dokazuje svoj patriotizam. E za to mi smrde i Srbi i Hrvati i Bošnjaci, jer su licemjerni. Svi ste isti i ne razlikuje te se ni za mrvicu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Sami intervju pokazuje da ce Zeljko biti pravo pozitvno osvjezenje na BH politickoj sceni i svako ko misli da ce on ustuknuti pred Silajdzicem i Radmanovicem grdno se vara mada bih bio puno sretniji da je recimo on umjesto Terzica a da u predsjednistvu sjedi jedan Bogic Bogicevic.
- TareSA
Ja sam recimo bosnjak, a mislim da cu na slijedecim izborima glasati za ovog lika, super je......jedini normalan ja mislim, slusao sam neki dan intervju na HRT1 i voditeljica je pokusavala da mu nametne nesto sto on je onako diplomatski i kulturno odbacio i konstantno govorio kako mu je bitan narod BiH i kako mu nije bitno jel to bio hrvat, ili bilo ko drugi, ili je strasno pametan ili je iskren, jedino sto kontam zasto je takav zato sto nije zadrta seljacina nego gradsko dijete iz Sarajeva koje je naviklo da mu je komsija i mujo i slobodan, divan je odusevljen sam covjekom......kakvo osvjezenje