svoju glasačku dužnost sam obavila jutros oko 9 i 30 sati u društvu porodice.sestra i ja bile smo ubjedljivo najmlađe.čekala sam oko 15 minuta.i nije bila neka gužva ali jedna starija gospođa je provela oko 10 minuta u kabini pa se znatno usporilo.
e sad,dogodovštine iz reda:iza nas dolazi jedan stariji gospodin,poslije njega 2 bakice.odjednom,čuje se jedna od bakica:e sad će ove dvije cure sarađivat s nama

i pustit nas preko reda!!!moramo se poštovati.(naravno, sve u trećem licu,kao da mi nismo tu prisutne)
sestra i ja mudro šutimo.one ponavljaju kao mantru.stari se okreće i kulturno zbori:nas četvero ćemo vam ukupno uzeti 4 minute.one negoduju,ali malo tiše.dok ulazim čujem bakicu kako viče onom čovjeku:joj,kad bi me ti pustio!
mi završavamo za manje od 4 minute.iz komisije dopire:joj,jeste milina kad ovi mladi glasaju,začas!odjednom se čuje bakica i govori:E bogami,baš nije!!!
onda transfer do grada gdje se zatekoh upravo kad je jedan od najpopularnijih političara izvršio građansku dužnost.potom hodasmo za njim i jaranom mu cijelom ferhadijom i sad jedva čekamo da vidimo jesu li nas kamere snimile.
sretoh mnoštvo političara u promenadi.neki bijahu baš namrgođeni.živi bili pa vidjeli ko će namrgođen i ostati...