sustina nasusnog nam pitanja...BHG wrote:e da mi je doziviti da drotovi lome onako sve koje zasluze...bio bih najsretniji covjek na svijetu...ali ne, recimo ismet bajramovic opali drotu samar onako ko nekoj picki maloj a ovaj mu na to kaze "nemoj ba, mene su samo poslali vamo" i za 2 minute odlazi u svom autu a ismet umire od smijeha...i ja to sve gledam svojim ocima i nemogu da vjerujem...ili oni svi silni motoristi koji furaju po gradu ko da su sami na svijetu...a mene svinja zaustavi zato sto sam na 40 ogranicenju vozio 44 i uzme mi 20 maraka za to....
pa nedime hajde sad ti meni sve to objasni...i sva ona prica "e da je u svedkoj u engleskoj u picki materinoj ono uradio slomili bi ga"....e da je ismet bajramovic tamo isamarao drota bio bi ubijen na licu mjesta a nebi mu se drot izvinjavo...oni debili na motorima bi davno ostali i bez motora i bez dozvola a da je srece i bez bubrega...
jel to znaci da ce i mene prebit sljedeci put kad me zaustavi zato sto vozim 44 na ogranicenju 40 i odbijem da platim 20 maraka ako mu slucajno kazem "sta je sta hoces....necu da platim"!
e znas nedime nisam ja za to 3 godine sjedio u rovu na trebevicu da me maltretira ruralna kockasta glava zato sto on nema dobru platu! nema je 80% ljudi u drzavi! hajde nedime ti nas fino prosvijetli gdje tu logika i sta je tu ispravno a sta pogresno...i kako bi ti uredio ovu drzavu...da si ovdje...
Sto ce nama policija...
- danas
-
hool
Kad pocnu pravim kriminalcima, zaustavljati auta, pretresati ih, oduzimati im oruzje , e tek poslije toga ce imati moju podrsku da to rade i tzv. "malim ljudima" iliti obicnim gradjanimarashid wrote:Juce sta se je desilo, stvarno je dokaz koliko je to policija. Kad su poceli jih tuci i udarat, jer su se upirali "protestanti" i naravno po svim zakonima je trebao izvadit stap i isprebijat ga!!!! A ne ovi sta su gledali, vicu "Pa dosta je ... " ... po mojoj politici trebalo je i sve porazbijati koji su to govorili. Dok nema policije prave, nece NIKAD NIKAD NIKAD biti ni prave drzave.
Mora se znati sta se smije i sta nesmije ... i batine jesu zasluzili. Gdje ba to ima da se bojama baca ... to je jedan dokaz kako je u stvarnosti GLUP NAROD!
A sve dok ove prve kad vide saginju glavu, nece ni meni kao obicnom gradjaninu moci "srati"