kako se nositi sa naslanjačima/pipkačima u troli/busu?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Jedini problem je u tome sto ih ne mozes ubiti na licu mjesta.
tech10

Post by tech10 »

debela wrote:pa bilo je tih naslanjaca. pomjerim se. ako ne pije vode prorade laktovi :D
Laktovi najbolje rade kada te shisha zenska. Da bi ti prisla glavushi mora da se nabije na lakat. :-D
debela

Post by debela »

a ako te musko shisha? :D
Lady Saray

Post by Lady Saray »

debela wrote:pa bilo je tih naslanjaca. pomjerim se. ako ne pije vode prorade laktovi :D
ili se "slucajno" grubo okrenem pa ga torba "slucajno" grubo udari u ono za ono :D
tech10

Post by tech10 »

debela wrote:a ako te musko shisha? :D
Ned'o dragi Bog. :-D
tech10

Post by tech10 »

Zar nije cjatko malo ce pricloniti? :)

Image
debela

Post by debela »

kakva grozna montaza :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

da,cjatko je kad ti se majoo pricjoni :D :D
ali obavezno neko ko ti odgovara inace..... :shock:
:lol: :lol:
tech10

Post by tech10 »

Po velicini ili boji dresa? :-D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

tech10 wrote:Po velicini ili boji dresa? :-D
prvo boja,pa tek onda velicina dresa :D
iceman ze

Post by iceman ze »

kako skontah, svaka od vas je imala iskustva sa ''prislonjacima'' .......pa sto cutite, od koga krijete....... :D
njonjica

Post by njonjica »

Najkrvavija je sljedeca prica koju je mojoj mami pricala kona, a ja slusala iza vrata:
Naslonio mi se nakav kreten....ali nije smrdio, zamisli.
I tako, trlja se on trlja, kad ono Pofalici.
Pitam ja njega: srce jesi gotov, ja ovdje silazim. :lol: :lol:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

U srednoj sam dozivio da je jaranica onako mrtva hladna samo se okrenula odjednom i tipu rekla "hajde majke ti odmakni se od mene". On onako :shock: , mi isto nista nam nije jasno... slijedeca stanica tip izadje. Ona nam onda prica kako joj se "upucavao" odpozadi. Mi se naravno pisali od smijeha ali smo ga par puta i kasnije ponovo vidjali.
Naravoucenije : zene, jezik imate! Upotrebite svoju pricljivost barem jednom kako treba :D
Irm@

Post by Irm@ »

sjecam se prije neke mozda cetiri godine...jedno bas neugodno iskustvo...
bila sam u gradu u vrijeme kad je bila neka utakmica mislim derbi Sarajeo-Zeljo...i sjela u autobus pun huligana...iza mene je sjeo onak momak od nekih 19-20 godina...i vozeci se konstanto sam osjetila kako me neko izmedju sjedista dodiruje po ledjima prema straznjici...trpila neko vrijeme...i onda ustala i pri tome viknula na kretena da li je normalan...otada bas uvijek gledam ispred koga sjedam u javnom prevozu...
:-?
tech10

Post by tech10 »

Dame, ne bi vam falilo malo tolerantnosti. Hajde, sta ste se stisle. :D
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Evo lijeka za tu vrstu napasnika.

Pricala mi jedna kolegica da je jedan tip uvijek u gradskom autobusu provocirao naslonjajuci se na nju sa leda.Zenska jedan dan ponese iglu za sivenje sa sobom..kad je tip poceo da je pritisce tijelom ona ga neopazeno ubode iglom u nogu..on pocne vristati ..i pita je jesi li ti luda ..sto me bodes..a ona ce na to ..ti mene bodes danima pa se ne zalim.
ProS

Post by ProS »

mene pritiscu :oops: grudima :oops:

:( :razz:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

eh u japanu postoje firme koje su napravile autobuse metroe tramvaje (onako u zgradi/poslovnom objektu ne prave) u kojima profićke stoje sjede šetkaju ulaze i izlaze iz tih kompozicija i za to dobivaju novac... a klijenti plaćaju ulazak tu i pipanje :D stiskanje pritiskanje štipkanje i tak to

kao neka eskort služba :D

:-) japanci su veeeeeeeeeeeeeej ahed
flora.sa

Post by flora.sa »

eh ti pricica sa prislanjacima tovar...

prva:
taj lik sa stakom sto malo muca, je prijateljici promucao "daj malo"...ova se prestravila i pobjegla...eh, koji je to kreten...nema kome se ne prislanja :x :x

druga:
sestra je imala slucaj sa starcem koji je tako isto prvo pipkao po nogama, pa ona postavila torbu, pa ovaj ispod torbe opet, dok ona nije skocila, i pocela da vice po cijelom tramvaju: Stari drcino :D sram te bilo...jebem ti ovo, ono... :D :D :D

treca: (nedavno bilo)
prijateljica, u naravno skoro praznom tramvaju sjedi do prozora...ulazi lik i sjeda do nje, i sve je vise i vise pritisce uz prozor, dok nije vrisnula:mamu ti tvoju jos jedan milimtear i nogu cu ti odsjeci :D ...lik je kao i svaki prethodni izasao vec na sljedecoj stanici.

cetvrta (ova mi je strava :D )

kuma moje rodice, blesava skroz na skroz...obucena je uvijek u odjecu koja puca na njoj...jednom u tramvaju je imala neku ultra kratku haljinicu...lik se prislonio, bila guzva, i tako se on trlja, trlja...a ona mrtva hladna okrene se ka njemu i kaze: Mozes malo, samo nemoj puno, i nemoj da mi ostane fleka na haljini :D :D :D

a ja...ja se obicno samo izmaknem :roll: ...nemam tih ispada, na zalost :( ...mada mi nekad dodje da mu sve po spisku :x :x :x
foton

Post by foton »

zavrzlama wrote:Evo lijeka za tu vrstu napasnika.

Pricala mi jedna kolegica da je jedan tip uvijek u gradskom autobusu provocirao naslonjajuci se na nju sa leda.Zenska jedan dan ponese iglu za sivenje sa sobom..kad je tip poceo da je pritisce tijelom ona ga neopazeno ubode iglom u nogu..on pocne vristati ..i pita je jesi li ti luda ..sto me bodes..a ona ce na to ..ti mene bodes danima pa se ne zalim.
A sta je bilo sa starim dobrim bijelim lukom? Davitelj protiv davitelja :D Ili samo kazes... ono kao sebi... "Pa koliko ce mi se ova tuberkuloza vise vuci?!!?" i nakasljes se...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Dobro je igrati pivota u muškoj rukometnoj ekipi proti ženske ekipe istog kluba. Da žene uvježbaju odbranu i napad!
iceman ze

Post by iceman ze »

joj jedna ude sa mnom u lift......ma na njoj sve puca.....reko da s prislonim, da imam sa vama sta pricat...... :D
debela

Post by debela »

pa pricaj :D
vatra i voda

Post by vatra i voda »

Intresantno , koliko prica i koliko perverznjaka po tramvajima a da nijedan kreten nije dobio samarcinu.To oslikava nase drustvo i mentalitet i zenu koja je navikla da trpi i suti a i pitanje ko bi je branio kada bi drkadzija uzvratio. Takodje ne znam sta je gore ovo kod nas da ti manijaci uglavnom prolaze bez posljedica ili u americi gdje i za puno manje stvri te ceka policija na sljedecoj stanici , pa sud , pa kazna pa ti objasnjavaj sta je bilo .....Prisustavo sam sceni kada je covjek gurnuo zenu pri izlazu , u velikoj guzvi u podzemnoj zeljeznici ...u sekundi se stvorilo 4 policajca , lisice na ruke a tek putnici, svi su skocili na njega , tako da ga je murija u stvari i spasila . sto se tice prislanjanja i pritiskanja to u Americi ne smijes napraviti u autobusu ni vlastitoj zeni !
debela

Post by debela »

sto cu ga samarati kad je dovoljno da ga pogledam i cusnem laktom medju rebra :zzzz:
Post Reply