kako se nositi sa naslanjačima/pipkačima u troli/busu?
- Lady Saray
ili se "slucajno" grubo okrenem pa ga torba "slucajno" grubo udari u ono za onodebela wrote:pa bilo je tih naslanjaca. pomjerim se. ako ne pije vode prorade laktovi
-
PITARKA_SA
da,cjatko je kad ti se majoo pricjoni
ali obavezno neko ko ti odgovara inace.....

ali obavezno neko ko ti odgovara inace.....
-
PITARKA_SA
prvo boja,pa tek onda velicina dresatech10 wrote:Po velicini ili boji dresa?
-
njonjica
Najkrvavija je sljedeca prica koju je mojoj mami pricala kona, a ja slusala iza vrata:
Naslonio mi se nakav kreten....ali nije smrdio, zamisli.
I tako, trlja se on trlja, kad ono Pofalici.
Pitam ja njega: srce jesi gotov, ja ovdje silazim.

Naslonio mi se nakav kreten....ali nije smrdio, zamisli.
I tako, trlja se on trlja, kad ono Pofalici.
Pitam ja njega: srce jesi gotov, ja ovdje silazim.
- daduli_sa
U srednoj sam dozivio da je jaranica onako mrtva hladna samo se okrenula odjednom i tipu rekla "hajde majke ti odmakni se od mene". On onako
, mi isto nista nam nije jasno... slijedeca stanica tip izadje. Ona nam onda prica kako joj se "upucavao" odpozadi. Mi se naravno pisali od smijeha ali smo ga par puta i kasnije ponovo vidjali.
Naravoucenije : zene, jezik imate! Upotrebite svoju pricljivost barem jednom kako treba
Naravoucenije : zene, jezik imate! Upotrebite svoju pricljivost barem jednom kako treba
- Irm@
sjecam se prije neke mozda cetiri godine...jedno bas neugodno iskustvo...
bila sam u gradu u vrijeme kad je bila neka utakmica mislim derbi Sarajeo-Zeljo...i sjela u autobus pun huligana...iza mene je sjeo onak momak od nekih 19-20 godina...i vozeci se konstanto sam osjetila kako me neko izmedju sjedista dodiruje po ledjima prema straznjici...trpila neko vrijeme...i onda ustala i pri tome viknula na kretena da li je normalan...otada bas uvijek gledam ispred koga sjedam u javnom prevozu...

bila sam u gradu u vrijeme kad je bila neka utakmica mislim derbi Sarajeo-Zeljo...i sjela u autobus pun huligana...iza mene je sjeo onak momak od nekih 19-20 godina...i vozeci se konstanto sam osjetila kako me neko izmedju sjedista dodiruje po ledjima prema straznjici...trpila neko vrijeme...i onda ustala i pri tome viknula na kretena da li je normalan...otada bas uvijek gledam ispred koga sjedam u javnom prevozu...
-
zavrzlama
Evo lijeka za tu vrstu napasnika.
Pricala mi jedna kolegica da je jedan tip uvijek u gradskom autobusu provocirao naslonjajuci se na nju sa leda.Zenska jedan dan ponese iglu za sivenje sa sobom..kad je tip poceo da je pritisce tijelom ona ga neopazeno ubode iglom u nogu..on pocne vristati ..i pita je jesi li ti luda ..sto me bodes..a ona ce na to ..ti mene bodes danima pa se ne zalim.
Pricala mi jedna kolegica da je jedan tip uvijek u gradskom autobusu provocirao naslonjajuci se na nju sa leda.Zenska jedan dan ponese iglu za sivenje sa sobom..kad je tip poceo da je pritisce tijelom ona ga neopazeno ubode iglom u nogu..on pocne vristati ..i pita je jesi li ti luda ..sto me bodes..a ona ce na to ..ti mene bodes danima pa se ne zalim.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
eh u japanu postoje firme koje su napravile autobuse metroe tramvaje (onako u zgradi/poslovnom objektu ne prave) u kojima profićke stoje sjede šetkaju ulaze i izlaze iz tih kompozicija i za to dobivaju novac... a klijenti plaćaju ulazak tu i pipanje
stiskanje pritiskanje štipkanje i tak to
kao neka eskort služba
japanci su veeeeeeeeeeeeeej ahed
kao neka eskort služba
- flora.sa
eh ti pricica sa prislanjacima tovar...
prva:
taj lik sa stakom sto malo muca, je prijateljici promucao "daj malo"...ova se prestravila i pobjegla...eh, koji je to kreten...nema kome se ne prislanja
druga:
sestra je imala slucaj sa starcem koji je tako isto prvo pipkao po nogama, pa ona postavila torbu, pa ovaj ispod torbe opet, dok ona nije skocila, i pocela da vice po cijelom tramvaju: Stari drcino
sram te bilo...jebem ti ovo, ono...
treca: (nedavno bilo)
prijateljica, u naravno skoro praznom tramvaju sjedi do prozora...ulazi lik i sjeda do nje, i sve je vise i vise pritisce uz prozor, dok nije vrisnula:mamu ti tvoju jos jedan milimtear i nogu cu ti odsjeci
...lik je kao i svaki prethodni izasao vec na sljedecoj stanici.
cetvrta (ova mi je strava
)
kuma moje rodice, blesava skroz na skroz...obucena je uvijek u odjecu koja puca na njoj...jednom u tramvaju je imala neku ultra kratku haljinicu...lik se prislonio, bila guzva, i tako se on trlja, trlja...a ona mrtva hladna okrene se ka njemu i kaze: Mozes malo, samo nemoj puno, i nemoj da mi ostane fleka na haljini
a ja...ja se obicno samo izmaknem
...nemam tih ispada, na zalost
...mada mi nekad dodje da mu sve po spisku

prva:
taj lik sa stakom sto malo muca, je prijateljici promucao "daj malo"...ova se prestravila i pobjegla...eh, koji je to kreten...nema kome se ne prislanja
druga:
sestra je imala slucaj sa starcem koji je tako isto prvo pipkao po nogama, pa ona postavila torbu, pa ovaj ispod torbe opet, dok ona nije skocila, i pocela da vice po cijelom tramvaju: Stari drcino
treca: (nedavno bilo)
prijateljica, u naravno skoro praznom tramvaju sjedi do prozora...ulazi lik i sjeda do nje, i sve je vise i vise pritisce uz prozor, dok nije vrisnula:mamu ti tvoju jos jedan milimtear i nogu cu ti odsjeci
cetvrta (ova mi je strava
kuma moje rodice, blesava skroz na skroz...obucena je uvijek u odjecu koja puca na njoj...jednom u tramvaju je imala neku ultra kratku haljinicu...lik se prislonio, bila guzva, i tako se on trlja, trlja...a ona mrtva hladna okrene se ka njemu i kaze: Mozes malo, samo nemoj puno, i nemoj da mi ostane fleka na haljini
a ja...ja se obicno samo izmaknem
-
foton
A sta je bilo sa starim dobrim bijelim lukom? Davitelj protiv daviteljazavrzlama wrote:Evo lijeka za tu vrstu napasnika.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Dobro je igrati pivota u muškoj rukometnoj ekipi proti ženske ekipe istog kluba. Da žene uvježbaju odbranu i napad!
-
vatra i voda
Intresantno , koliko prica i koliko perverznjaka po tramvajima a da nijedan kreten nije dobio samarcinu.To oslikava nase drustvo i mentalitet i zenu koja je navikla da trpi i suti a i pitanje ko bi je branio kada bi drkadzija uzvratio. Takodje ne znam sta je gore ovo kod nas da ti manijaci uglavnom prolaze bez posljedica ili u americi gdje i za puno manje stvri te ceka policija na sljedecoj stanici , pa sud , pa kazna pa ti objasnjavaj sta je bilo .....Prisustavo sam sceni kada je covjek gurnuo zenu pri izlazu , u velikoj guzvi u podzemnoj zeljeznici ...u sekundi se stvorilo 4 policajca , lisice na ruke a tek putnici, svi su skocili na njega , tako da ga je murija u stvari i spasila . sto se tice prislanjanja i pritiskanja to u Americi ne smijes napraviti u autobusu ni vlastitoj zeni !