imam svasta nesto sad
e, da, skinuo sam onaj F-nesto alat i "ubio" ga, pisalo u readme da poslije toga moram skinut i f-antivirus da skeniram tel, al se treba registrovat
imal ideja
Moderator: Benq
Code: Select all
http://www.iphone-forum.org/ako hos sminka moze al mala memorija i osjetljiv je pravo.nek ti ispadne mozes ga bacitiIce wrote:Imam priliku zamijeniti motorolu v3 za Nokiu 6600, da li se to isplati?
mislim da covjek hoce dat motorolu za nokiu a ne obratnopudlica wrote:ako hos sminka moze al mala memorija i osjetljiv je pravo.nek ti ispadne mozes ga bacitiIce wrote:Imam priliku zamijeniti motorolu v3 za Nokiu 6600, da li se to isplati?
daTeufik iz Los Angelesa wrote:mislim da covjek hoce dat motorolu za nokiu a ne obratnopudlica wrote:ako hos sminka moze al mala memorija i osjetljiv je pravo.nek ti ispadne mozes ga bacitiIce wrote:Imam priliku zamijeniti motorolu v3 za Nokiu 6600, da li se to isplati?
Pokusaj da formatiras karticu u card readeru pa onda u telefonu... Ja kad kupujem karticu trazim da na licu mjesta provjerim radi li pa ako postoji garancija tamo gdje si kupio nosi sto prije nazad...Teufik iz Los Angelesa wrote:![]()
resetovao ja tel i karticu i tel mi trazio pass za karticu, koji je ocito prethodni user postaviohelem, u radnji gdje sam kupio dadose mi novu, al mi sad ovu tel ne prepoznaje
kaze no card inserted
a vidi se na njoj da je nova
help
Deafaultni lock key ti je 1234 pa probaj odblokirat...Teufik iz Los Angelesa wrote:![]()
resetovao ja tel i karticu i tel mi trazio pass za karticu, koji je ocito prethodni user postaviohelem, u radnji gdje sam kupio dadose mi novu, al mi sad ovu tel ne prepoznaje
kaze no card inserted
a vidi se na njoj da je nova
help
e jebga, ja kontala ispast pametna...ma eto, nek stoji za buduce anraste, 1234 je inace defaultni LOCK KEY za telefone... a ja svakom svom promijenim...Teufik iz Los Angelesa wrote:hvala mirci, al procitaj dalje, rijesio sam to
ma ne zna ti teufik ba to raditi, on se samo pokusava pohvaliti da je kupiJo mobitelQler wrote:pa napravi ti foldereteufiKe
odes u galery pa na mmc pa opcije i tamo imas new folder tako nesto... Images napisesi to je to... tako i Sonds i sl...
meni je tako radilo jos mi je i sam stavio one ikoneorigigi
napisao sam kako su se zvali i prije direktoriji i on sam stavio ikone...