u posljednje vrijeme sve vise migam, migam i skrecem na lijevo.
Da li su u pitanju sihre?
Ovo za vasu zenu je zaista cudno. I ja sam se na prvi mah upitao da li je u pitanju ljubavnik. Medjutim, cinjenica da ste vi tako jednostavno rijesili vas problem okrecuci fokus ka blatobranu koji je nedvojbeno uzrok svih tih problema. Naime vasa gospodja je prije 3 mjeseca prolazila pored vaseg automobila te suknjom zakacila blatobran i pocijepala je. Tu scenu je posmatrao mladic u obliznjem kaficu i sa osmijehom joj pomogao da ustopa suknju. Izmedju njih se, dan za dan, pocela radjati iskrena i nesebicna ljubav.horns&drums wrote:Imam veliki problem i molim Vas za iskreni savjet.
Vec pola godine zena mi se cudno ponasa. Kad god je u mom drustvu, sapuce dok razgovara mobilnim telefonom, primljene poruke odmah brise i ne dozvoljava mi da ih citam. Kada izadje u grad, vraca se kasno i kaze mi da je bila sa drugaricama koje ja ne poznajem. Ne koristi svoja kola, vec uzima taksi. Na povratku kuci, navodni taksista je ne ostavlja ispred zgrade, vec 100 metara nize niz ulicu.
Posto mi je to postalo sumnjivo, odlucio sam da se sam uvjerim da li se radi o taksiju, ili je neko drugi dovozi kuci.
Smislio sam genijalnu ideju da parkiram svoja kola u blizini mjesta gdje obicno izlazi iz taksija" i skriven iza njih, sam se uvjerim u to.
Jedne noci dok sam tako cucao sakriven iza kola, primijetio sam da mi se pojavila rdja na zadnjem desnom blatobranu.
Dakle, treba mi Vas savjet:
da li da zamijenim kompletan blatobran novim, ili je dovoljno da sastruzem rđu, premazem blatobran špric kitom i sve to lijepo prelakiram.
sebicni stvore, pusti covjeka antene da odmori malo...horns&drums wrote:Hvala Tadija, nek' ti Bog podari zdravlja i srece:D
Odgovori i na ova druga pitanja pa imam jos jedno za tebe
Pitarko--šta ovo bi s kolenom-nešto se ušinulo---strma naka njiva?mIRCerka wrote:Postovani,
Imam problem, skripi mi desno koljeno kad idem niz basamake, jesu li sihre u pitanju?
evo slike koljena, izvinite, bila sam na njivi pa je malo poprljavo...
[img]http://www.comparestoreprices.co.uk/ima ... unbranded-
denim-micro-mini-skirt-size-12.jpg[/img]
cika muha, posla sam vam bila u goste, al na vasoj livadi me zag0njalo nakijeh goveda pa se strmeknuh niz sljivike i livade...tamo gdje vasi igraju...sad svoju promjenu osjetim...prava meteopatKa...muha_sa wrote: Pitarko--šta ovo bi s kolenom-nešto se ušinulo---strma naka njiva?
U Dolini ćupova?--nisu moji tamokan--moji su ozgor,s Koševa.mIRCerka wrote:cika muha, posla sam vam bila u goste, al na vasoj livadi me zag0njalo nakijeh goveda pa se strmeknuh niz sljivike i livade...tamo gdje vasi igraju...sad svoju promjenu osjetim...prava meteopatKa...muha_sa wrote: Pitarko--šta ovo bi s kolenom-nešto se ušinulo---strma naka njiva?
pa za koshevo i govorim, kod nas u dolini je sitna zivina napsram bAkova u vas...muha_sa wrote:U Dolini ćupova?--nisu moji tamokan--moji su ozgor,s Koševa.mIRCerka wrote:cika muha, posla sam vam bila u goste, al na vasoj livadi me zag0njalo nakijeh goveda pa se strmeknuh niz sljivike i livade...tamo gdje vasi igraju...sad svoju promjenu osjetim...prava meteopatKa...muha_sa wrote: Pitarko--šta ovo bi s kolenom-nešto se ušinulo---strma naka njiva?
Kolumbo, za sve svoje probleme se mozes obratiti meni... Ja sam tu da ti pomognemDobroJutroKolumbo wrote:Poštovani Kralju kleasara Tadija...Neko me je ureko na topicu "diskusije" pa vise ne mogu da diskutujem...Sta da radim...???![]()
Zavadi pa vladaj, rekli bi stari latini, a moja skromna uloga je da prenosim njihove ideje i ideje drugih superiornih naroda i mudraca kroz minula i buduca vremena.FortunaBela wrote:Imam i ja jedno pitanje....
Oko mog dragog se motaju i Lisac i Gir, a evo sad i Husnija šta da radim...
Pa to zeno21 saradnice moja lijepa, ukljucite se i vi malo - puna mi ordinacija. Imam hipter nerijesenih slucajeva. Olova za strave mi nestaje, ako ko ima saljite. Dobro placam.zena21 wrote:Kolumbo, za sve svoje probleme se mozes obratiti meni... Ja sam tu da ti pomognemDobroJutroKolumbo wrote:Poštovani Kralju kleasara Tadija...Neko me je ureko na topicu "diskusije" pa vise ne mogu da diskutujem...Sta da radim...???![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry Tadija... Lijeci sve ostale, a za Kolumba cu se ja pobrinuti![]()
![]()
eto, nisam ti velika konkurencija... meni Kolumbo, tebi svi ostali![]()
Odmori.štzngrm wrote:poštovani clesaru,
po cijeli dan ništa ne radim, šta da radim?