Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vec sedmicu dana ni na jednoj trafici nisam nasao nikakvu dopunu za ultru! Pa mate* vam izrabljivacku nesposobnu! Danas u novinama daju neko objasnjenje infantilno o tome kako su im komplikovane procedure za nabavku... Ma boli me vesela stvar za procedure uhljebljena stoko, ne mogu ja cekat dok se Katicinoj sekretarici namjesti da naruci! Hvala ti Boze za konkurenciju. Hvala ti Boze za firme koje ne ponizavaju svoje pretplatnike. Ma 063 i tacka! Pa heeeej ba!! ERONET danas najavljuje punjenje preko bankomata bez provizije a ja moram skakat od Ilidze do Bascarscije da trazim u*ranu ultru!
Guento wrote:PRIMITIVCI U BH TELECOMU SU NEVJEROVATNI!
Vec sedmicu dana ni na jednoj trafici nisam nasao nikakvu dopunu za ultru! Pa mate* vam izrabljivacku nesposobnu! Danas u novinama daju neko objasnjenje infantilno o tome kako su im komplikovane procedure za nabavku... Ma boli me vesela stvar za procedure uhljebljena stoko, ne mogu ja cekat dok se Katicinoj sekretarici namjesti da naruci! Hvala ti Boze za konkurenciju. Hvala ti Boze za firme koje ne ponizavaju svoje pretplatnike. Ma 063 i tacka! Pa heeeej ba!! ERONET danas najavljuje punjenje preko bankomata bez provizije a ja moram skakat od Ilidze do Bascarscije da trazim u*ranu ultru!
Stoka!!!
Ne valja se 'vako nervirat.
Opusti se...
moraju prodati zalihe, moraju ljude navuci na postpaid, moraju zaraditi priej privatizacije....
lijepi 063, ako na jednoj trafici nema dopune od 10 KM, na slijedecoj vec ima...
Guento wrote:Tisucu mojih prijatelja bi odmah preslo na 063 samo kad bi mogli prenijeti isti broj... U Hrvatskoj sad i to moze. Al' daleeeeko je Hrvatska
je je zadrzi broj a predje na TELE2...e sto tek oni daju gratisa...ufff....
da ti kazem nesto, ta prica o promjeni broja je supljak, ako te ko treba, naci ce te i na Marsu ja sam 5 puta mijenjala broj mobitela, i svaki put me nadju neki koji ne trebaju...
vec skoro 4 godine pretplata i nikad problema uskoro prelazim na najskuplji paket
evo zadnji racun oko sat i 20 minuta razgovora i oko 30 poruka (60 mi je besplatno) i racun mi dosao 26KM sve skupa zajedno
e sad nek mi neko kaze da je ultra bolja da ga uputim odmah na psihijatriju ja sam imao ultru kad je tek izasla prvi put kad mi je rekla vas kredit istice za bla bla prije poziva otisao sam i prebacio se na pretplatu.
Mirc, ja nisam dosad nikad. Jedan broj imam od prvog dana i uvijek mi bilo mrsko svima javljat novi broj, ali sad su presli svaku mjeru. Kupicu jos jedan telefon i 063 broj i zapoceti "tranziciju". A katice neka glabaju... Dabogda kljuc u bravu stavili.
Guento wrote:Mirc, ja nisam dosad nikad. Jedan broj imam od prvog dana i uvijek mi bilo mrsko svima javljat novi broj, ali sad su presli svaku mjeru. Kupicu jos jedan telefon i 063 broj i zapoceti "tranziciju". A katice neka glabaju... Dabogda kljuc u bravu stavili.
ako komuniciras razgovarajuci telefonom, lijek ti je preusmjeravanje poziva sa 061 na 063....
a ako komuniciras SMSom, onda zrtvujes jednu karticu od 20KM i posaljes lancani SMS svima u svom imeniku i kasnije samo povremno provjeravas da li te se ko sjetio na 061 broj....
easy
horns&drums wrote:Mirco zasto me ne primjecujes :D:D ?
Zato sto je husniji sutra rodjendan! A jos mu poklon donio nisi!
Informacija za javnost povodom nestašice dopunskih Ultra kartica na tržištu
12-10-06 01:11
Poštovani korisnici Ultra usluge,
izražavamo vam svoje izvinjenje, ali i svoje žaljenje što u proteklom periodu niste bili u mogućnosti da kupite naše Ultra kartice za dopunu kredita na uobičajenim prodajnim mjestima.
U vezi sa nestašicom, želimo vas obavijestiti o sljedećem:
BH Telecom je kompanija koja je dužna da sve potrebne robe, usluge i radove, pa i Ultra i druge kartice, nabavlja isključivo u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama BiH.
Obavezne procedure koje isti zakon propisuje vrlo su stroge i kompleksne, tako da nabavka novih količina Ultra kartica, pokrenuta u aprilu ove godine, još uvijek nije završena.
U postupku ove nabavke uložena je žalba Uredu za razmatranje žalbi BiH koji je tek nedavno konstituiran, a koji je Zakonom određen kao drugostepeni organ u žalbenom postupku za nabavke.
BH Telecom će tokom ove sedmice obezbijediti uredno snabdijevanje tržišta Ultra karticama, a u međuvremenu svakako pokušavamo obezbijediti korisnicima alternativni način za dopunjavanje kredita, čime bi smo otklonili neželjene buduće slične situacije.
Svim korisnicima kojima je istekao ili ističe rok upotrebe kredita u toku septembra i oktobra 2006., a nisu ga u cjelosti iskoristili, biće omogućeno korištenje preostalog iznosa kredita za period od naredna dva mjeseca od dana isteka važnosti kartice.
Još jednom korisnike molimo za razumijevanje, s obzirom da je do nestašice kartica došlo iz razloga na koje BH Telecom ne može uticati.
ispade da ni karticu ne možeš više kupiti bez štele ostavila mi ljubazna radnica trafike u komšiluku...stiglo ukupno komada 8.
ali zato na malti na mostu preprodavac prodaje li prodaje...čini mi se da ih je više od 8