Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kralju trica je proizvodjena do februara 97. godine, a tek od cetvorke su dosli nazivi poput "basic", "trend-" & "highline" nista narocito, slucajno mi na um pade
Kralju VW je 500 golfa 3 2,8 vr6 napravio to je bila probna serija uz nazov "highline".Auto se proizvodilo u periodu kraj 94-97g i cijena mu je bila tad 50.000DM
kralju trica je proizvodjena do februara 97. godine, a tek od cetvorke su dosli nazivi poput "basic", "trend-" & "highline" nista narocito, slucajno mi na um pade
Kralju VW je 500 golfa 3 2,8 vr6 napravio to je bila probna serija uz nazov "highline".Auto se proizvodilo u periodu kraj 94-97g i cijena mu je bila tad 50.000DM
bice_bice wrote:
Ove njegove fabricke su takodjer ljepuskaste.
A ove prednje gume su SAVA S3, koliko mogu ja primjetiti.
Ja mislim da 80% vozaca upravo koristi te gume.