Ma ne kontaju ba pape...pape wrote:Hallo ba demokrate, ... sta ima ?
Niste mi jasni, ... sta je problem ? Jeste li trazili, jeste li kamcili demokratsko drustvo ?
Privatna imovina ... tj. vlasnistvo, je u takvim uredjenjima svetinja i tu se ne smije niko petljati, ... nema cackanja po vlasnikovom dzepu, a u konkretnom slucaju o uredjivackoj politici navedenog medija. Kome se gleda .... bujrum, .... kome se ne gleda ..... ima puljka OFF.![]()
Voditelj Super milijunaša
Moderator: anex
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
-
Teufik iz Los Angelesa
i ja sam se iznervirao
pokazi mi ... prsa..
da se oraspolozim

nista ih ne cujem

nista ih ne cujem
-
kub lajkan
Parafraziram...
- Napisali ste da ste po zanimanju "prosvjeDni radnik". Je li to neka greska ili stvarno protiv neceg prosvjedujete?
- Pa malo sam zaboravio pisati rukom, jer uglavnom pisem U kompjuteru. Ja sam po zanimanju prosvjetni radnik...
Jeboteeee koji blam... covjek je direktor skole!!

- Napisali ste da ste po zanimanju "prosvjeDni radnik". Je li to neka greska ili stvarno protiv neceg prosvjedujete?
- Pa malo sam zaboravio pisati rukom, jer uglavnom pisem U kompjuteru. Ja sam po zanimanju prosvjetni radnik...
Jeboteeee koji blam... covjek je direktor skole!!
-
enigma svijeta
Opet ti sa prsimaTeufik iz Los Angelesa wrote:i ja sam se iznerviraopokazi mi ... prsa..
da se oraspolozim
![]()
![]()
nista ih ne cujem![]()
![]()
- boston_c
Potpuno se slažem što se tiče ovoga "incidenta" vas-nas..enigma svijeta wrote:I peto... tako me iznervirao na samom pocetku- ide pitanje "kako se inace zove @ u mail adresama", odgovor je naravno monkey, a kaze Vinkec "a kako se ono jos kaze kod vas u Bosni?"Odgovor svi znaju (ludo a), ali nije samo kod nas u Bosni, niti je on to tako morao reci!! Mogao je reci "kako se to kaze kod NAS"- jer se kviz odrzava u Bosni, a on je kao neki domacin- voditelj
Izgleda kako je krenulo- osim takmicara, nista nije bosansko!
- Edin H.
boston_c wrote:Potpuno se slažem što se tiče ovoga "incidenta" vas-nas..enigma svijeta wrote:I peto... tako me iznervirao na samom pocetku- ide pitanje "kako se inace zove @ u mail adresama", odgovor je naravno monkey, a kaze Vinkec "a kako se ono jos kaze kod vas u Bosni?"Odgovor svi znaju (ludo a), ali nije samo kod nas u Bosni, niti je on to tako morao reci!! Mogao je reci "kako se to kaze kod NAS"- jer se kviz odrzava u Bosni, a on je kao neki domacin- voditelj
Izgleda kako je krenulo- osim takmicara, nista nije bosansko!
Auslendarin rauss
Bloody foreigners
-
Teufik iz Los Angelesa
lose sam raspolozen sve od sinoc a ti odbijas da se pohvalis forumasima izuzetnim primjercima poprsja koje ne sumnjam da imasenigma svijeta wrote:Opet ti sa prsimaTeufik iz Los Angelesa wrote:i ja sam se iznerviraopokazi mi ... prsa..
da se oraspolozim
![]()
![]()
nista ih ne cujem![]()
![]()
hehe
-
enigma svijeta
Pa, moram zadrzati neke stvari za sebeTeufik iz Los Angelesa wrote:lose sam raspolozen sve od sinoc a ti odbijas da se pohvalis forumasima izuzetnim primjercima poprsja koje ne sumnjam da imasenigma svijeta wrote:Opet ti sa prsimaTeufik iz Los Angelesa wrote:i ja sam se iznerviraopokazi mi ... prsa..
da se oraspolozim
![]()
![]()
nista ih ne cujem![]()
![]()
hehe
Nemoj biti neraspolozen (samo upali Fashion tv poslije ponoci i odmah ce sve biti bolje
-
Teufik iz Los Angelesa
al nije TO TO
-
enigma svijeta
Pa mislila sam nesto malo senzualnije, kad ti spomenuh Fashion tv... uostalom suti bolan, izgubit cu post zbog tvojih..hm... aluzijaTeufik iz Los Angelesa wrote:ma joj
elob je zakon
ima se kanala s tim stvarima
![]()
al nije TO TOuostalom, ne sumnjam da su kod tebe bolje
-
Teufik iz Los Angelesa
jel to ne smijes mislit na svoje grudi za vrijeme posta

-
enigma svijeta
Pa eto.. nema potrebe da bas o tome u toku dana raspravljamTeufik iz Los Angelesa wrote:jel to ne smijes mislit na svoje grudi za vrijeme posta![]()
a jos manje o elobovim kanalima
-
enigma svijeta
Teufik iz Los Angelesa wrote:za to uvijek ima potrebe
-
Teufik iz Los Angelesa
ja znam da ti imas prljavih misli upravo u ovom trenutkuenigma svijeta wrote:Teufik iz Los Angelesa wrote:za to uvijek ima potrebe![]()
-
enigma svijeta
poslala sam poruku u 18:31... sto znaci da je bilo jos rano za prljave misliTeufik iz Los Angelesa wrote:ja znam da ti imas prljavih misli upravo u ovom trenutkuenigma svijeta wrote:Teufik iz Los Angelesa wrote:za to uvijek ima potrebe![]()
-
Teufik iz Los Angelesa
ejf
kad padne aksam nece samo biti misli
nego i djela 
-
enigma svijeta
as simple as thatTeufik iz Los Angelesa wrote:ejfkad padne aksam nece samo biti misli
nego i djela
-
sulesavic
Ne postoji ni¹ta u ovom showu koji bi mi mogao ¹to bih mogao izdvojiti pozitivnim.
"A sada æe nase hostese malo da mije¹aju... (s mangupsko-¹anerskim namigom)"
Ako i prihvatimo èinjenicu da su na¹i standardi kvaliteta TV-emisije ni¾i nego u susjedstvu/kom¹iluku, ovo ne mo¾e zadovoljiti moje potrebe.
De jo¹ malo o tom poprsju, ne¹to stade prièa
"A sada æe nase hostese malo da mije¹aju... (s mangupsko-¹anerskim namigom)"
Ako i prihvatimo èinjenicu da su na¹i standardi kvaliteta TV-emisije ni¾i nego u susjedstvu/kom¹iluku, ovo ne mo¾e zadovoljiti moje potrebe.
De jo¹ malo o tom poprsju, ne¹to stade prièa
-
srh
mozda moze zadovoljiti estetske potrebe, jer scena izgleda sasvim pristojno, ali sve ostalo je ispod svakog nivoa i da ima tamo iko pametan prestali bi se dodatno blamirati...nek se zadrze na kokicama koje svaki dan raspravljaju na neku temu, fedjom i ovim sto on naziva show...mate i mimo....i udri po sapunicama....
-
Teufik iz Los Angelesa
aj fedja..... :lol
(smajli sto povraca) koji debil jebote 
enigmaaaaaaaaa gdjes nestala, vrati nam grudi
enigmaaaaaaaaa gdjes nestala, vrati nam grudi

....... so simpel is that, ....