King Kikapu wrote:ovaj topic bi se mogao preimenovati u 'kako je nastala patetika' sa par patriota na steroidima koji se busaju u nacionalna prsa ispunjena zrakom za izvikivanje bojnih poklica...nabijem vas na kurac.
Majku li im j*b*m!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Drvosjeca iz Dejcica
Apsolutno.DaysleepeR wrote:
Sloboda kretanja je pravo svakog covjeka.
Ne samo rodjenjem.DaysleepeR wrote:Drzavljanstvo je takodje pravo koje se stice rodjenjem u odredjenoj drzavi.
Al' nema dvojno drzavljanstvo.DaysleepeR wrote: Ako cemo jedno aktuelno poredjenje, i Haris Silajdzic je samo par mjeseci u BiH, a opet kaze da je 100% BiH
Kod komija je to drugacije, na drugoj diskusiji se javno hvali da je zaobisao zakon ove drzave time sto ima dvojno drzavljanstvo i kako vecinu vremena providi u toj drugoj drzavi pa je navodno prosao samo sa mandatnom kaznom od 20,00KM. Ako laze KOMI onda ti i ja sada lazem.
- Truba
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Kod komija je to drugacije, na drugoj diskusiji se javno hvali da je zaobisao zakon ove drzave time sto ima dvojno drzavljanstvo i kako vecinu vremena providi u toj drugoj drzavi pa je navodno prosao samo sa mandatnom kaznom od 20,00KM. Ako laze KOMI onda ti i ja sada lazem.
možda kazna za voženje bicikla
- Drvosjeca iz Dejcica
U mom selu samo psi laju pa takav nacin konverzacije podjeli sa svojim ukucanima.Liska wrote: Vidis, tu si dusu ogrijesio. Ako covjek ima dvojno drzavljanstvo to samo znaci da uz BiH ima jos neko drugo. Kao 99 % nase dijaspore, na koju ne lajes nikad kako nemaju pravo glasa na ovoj temi. Ili ti ipak nesto drugo smeta? Reci nam, podijeli svoju muku!!!
Pozdrav.
-
neupucena
Ako pises o temi koja je bila aktuelna danas, to nije bio komi nego Goran35Drvosjeca iz Dejcica wrote: Kod komija je to drugacije, na drugoj diskusiji se javno hvali da je zaobisao zakon ove drzave time sto ima dvojno drzavljanstvo i kako vecinu vremena providi u toj drugoj drzavi pa je navodno prosao samo sa mandatnom kaznom od 20,00KM. Ako laze KOMI onda ti i ja sada lazem.
-
Santos
Koji vam je kurac.Evo moj primjer sto navede kakve to ima veze sa huskanjem i drzavljanstvom.Koga ja to dirnu ili najeba.Ovdje je rjec o sjecanju na prijatelje koji zijanise ni krivi ni duzni i treba da ih se sjeti bar neko a eto ja se sjeti svog a vi ostavite to u svojoj tintari pa ce vam biti lakse.Ko se uvrjedio zalibo me hasim.
-
Liska
De bolan drvosjeco, jesi li ti to dobro procitao. U kojoj je to drzavi kazna za tako nesto 20 KM. Ne moras zaobilaziti nikakav zakon da bi imao dvojno drzavljanstvo. Dozvoljeno zakonom. Ili nam postavi taj tekst da i sami vidimo o cemu se radi. Ima li igdje americko za mandatnu kaznu od 100 KM. Kupujem odmah!!!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Apsolutno.DaysleepeR wrote:
Sloboda kretanja je pravo svakog covjeka.
Ne samo rodjenjem.DaysleepeR wrote:Drzavljanstvo je takodje pravo koje se stice rodjenjem u odredjenoj drzavi.
Al' nema dvojno drzavljanstvo.DaysleepeR wrote: Ako cemo jedno aktuelno poredjenje, i Haris Silajdzic je samo par mjeseci u BiH, a opet kaze da je 100% BiH
Kod komija je to drugacije, na drugoj diskusiji se javno hvali da je zaobisao zakon ove drzave time sto ima dvojno drzavljanstvo i kako vecinu vremena providi u toj drugoj drzavi pa je navodno prosao samo sa mandatnom kaznom od 20,00KM. Ako laze KOMI onda ti i ja sada lazem.
-
debela
tebi se niko i ne obraca ovdje. rijec je o postavljacu teme i njegovom djelovanju na ovom forumu. nazalost nije jedini. samo seru i seru i seru po cijeli boziji dan, govna smrdljivaSantos wrote:Koji vam je kurac.Evo moj primjer sto navede kakve to ima veze sa huskanjem i drzavljanstvom.Koga ja to dirnu ili najeba.Ovdje je rjec o sjecanju na prijatelje koji zijanise ni krivi ni duzni i treba da ih se sjeti bar neko a eto ja se sjeti svog a vi ostavite to u svojoj tintari pa ce vam biti lakse.Ko se uvrjedio zalibo me hasim.
- Drvosjeca iz Dejcica
neupucena wrote:Ako pises o temi koja je bila aktuelna danas, to nije bio komi nego Goran35Drvosjeca iz Dejcica wrote: Kod komija je to drugacije, na drugoj diskusiji se javno hvali da je zaobisao zakon ove drzave time sto ima dvojno drzavljanstvo i kako vecinu vremena providi u toj drugoj drzavi pa je navodno prosao samo sa mandatnom kaznom od 20,00KM. Ako laze KOMI onda ti i ja sada lazem.
Ops, fakat se izvinjavam zamjenio sam Gorana35 sa Komijem...sorry Komi fakat sam mislio da si ti.
- Truba
debela wrote: tebi se niko i ne obraca ovdje. rijec je o postavljacu teme i njegovom djelovanju na ovom forumu. nazalost nije jedini. samo seru i seru i seru po cijeli boziji dan, govna smrdljiva
-
mr__bosnjak
#41 Re: Majku li im j*b*m!
Po tvojoj logici dijete treba na prvu linijuDaysleepeR wrote:Gdje li si ti lane moje bio kad si imao priliku taj bijes prema zlotvorima ispucati negdje na prvoj liniji?mr__bosnjak wrote:Znam da je "davno" bilo. Ali ne smije se zaboravit i bijes mora biti isto kao tada prema tim zlotvorima jer su zaustavljeni a nisu porazeni! I dan danas propagiraju "veliku srbiju" i "rs". Dodik ovo gore navedeno propagira! Majku li im j*b*m!
Za ostale, tema nije provokacija, samo sto neki ovdje bi odma u zagrljaj sa onima sto su im do juce glave gadjali. Pa nek prvo ovo procitaju pa onda.
-
mr__bosnjak
Znam da sam te razocaraovesela wrote:isprovocira i posvadja vas jedan balavac, za sekundu!
-
_BosanaC
#43 Re: Majku li im j*b*m!
Gdje tu, u Stokholmu?mr__bosnjak wrote:Po tvojoj logici dijete treba na prvu linijuDaysleepeR wrote:Gdje li si ti lane moje bio kad si imao priliku taj bijes prema zlotvorima ispucati negdje na prvoj liniji?mr__bosnjak wrote:Znam da je "davno" bilo. Ali ne smije se zaboravit i bijes mora biti isto kao tada prema tim zlotvorima jer su zaustavljeni a nisu porazeni! I dan danas propagiraju "veliku srbiju" i "rs". Dodik ovo gore navedeno propagira! Majku li im j*b*m!![]()
Za ostale, tema nije provokacija, samo sto neki ovdje bi odma u zagrljaj sa onima sto su im do juce glave gadjali. Pa nek prvo ovo procitaju pa onda.Nikoga ne optuzujem, samo kazem da su te iste snage i dalje tu i da se na to ne moze zaboravit i da se protiv njih mora borit. Mozda ne vojno, ali onda politicki. Kako god, ne smijemo zaboravit da je neprijatelj i dalje tu! A imam i ja ratnih sjecanja, ali necu da ih postirem... Ako nekoga zanima ima PP.
-
mr__bosnjak
Treba´l me neko?_BosanaC wrote:Baci kost i pobjeze... Al nece dalje od Religije i filozofije...
-
ulicar
1992 Sjedim ti ja tako sa mojim skolskim drugom Igorom na zelenoj "plinskoj kucici".
Igor: Jeb'o mater i ovaj rat
Ja: Jah, jebo mater. Hos zapalit'?
Igor: Evo imam svoje. Hocel' ovo govno ikad prestat?
Ja: Ma do ljeta garant, idemo na more.
Igor: Jah, vala, idemo. E, jes' vidio Shulca, jeb'o mater svoju?
Ja: A, ha. Novinar na SRNI.
Igor: Jeb'o mater, kako? Koliko je kafe kod mene popio, nebi mi tankerom navuk'o da vrati, a vidi.
Ja: Sta ja znam, nije mu dzaba prezime Milosevic.
Igor: Pa, ja. Svaka 'tica svome jatu leti.
Ja: Jah, daj vise tu sibicu.
Igor: Nemam sibicu jebala te sibica.
Ja: E, jeb'o ga ja! Eno DZina, mozda on ima sibicu.
Igor: Ninune! Imas' sibicu?
FF do 2006 sjedim u kolima Reno i idemo put Jahorine.
Jasa: E, on je citav rat bio gore.
Ja: Neka je, i ja sam bio dole. Izasli smo zdravi i citavi.
Jasa: Jes' vala, zdravi i citavi.
Ja: Jes'.
Ako sam izdao BiH, jer sam stavio rat iza sebe, neka sam. Meni je ona casa Dingaca na Jahorini pravo legla.
Igor: Jeb'o mater i ovaj rat
Ja: Jah, jebo mater. Hos zapalit'?
Igor: Evo imam svoje. Hocel' ovo govno ikad prestat?
Ja: Ma do ljeta garant, idemo na more.
Igor: Jah, vala, idemo. E, jes' vidio Shulca, jeb'o mater svoju?
Ja: A, ha. Novinar na SRNI.
Igor: Jeb'o mater, kako? Koliko je kafe kod mene popio, nebi mi tankerom navuk'o da vrati, a vidi.
Ja: Sta ja znam, nije mu dzaba prezime Milosevic.
Igor: Pa, ja. Svaka 'tica svome jatu leti.
Ja: Jah, daj vise tu sibicu.
Igor: Nemam sibicu jebala te sibica.
Ja: E, jeb'o ga ja! Eno DZina, mozda on ima sibicu.
Igor: Ninune! Imas' sibicu?
FF do 2006 sjedim u kolima Reno i idemo put Jahorine.
Jasa: E, on je citav rat bio gore.
Ja: Neka je, i ja sam bio dole. Izasli smo zdravi i citavi.
Jasa: Jes' vala, zdravi i citavi.
Ja: Jes'.
Ako sam izdao BiH, jer sam stavio rat iza sebe, neka sam. Meni je ona casa Dingaca na Jahorini pravo legla.
-
vodolija_33
Prvo da kažem da sam izgubila dragih ljudi u ratu koji su poginuli od četničke ali bogme i od ustaške ruke... da posebno ne spominjem da smo se napatili bez osnovnih sredstava za život itd.... tako da ja rat i one strahove i plač i glad nikada zaboraviti neću... vrlo dobro znamo ko je bio krivac a ko žrtva u tom ratu...Santos wrote:Koji vam je kurac.Evo moj primjer sto navede kakve to ima veze sa huskanjem i drzavljanstvom.Koga ja to dirnu ili najeba.Ovdje je rjec o sjecanju na prijatelje koji zijanise ni krivi ni duzni i treba da ih se sjeti bar neko a eto ja se sjeti svog a vi ostavite to u svojoj tintari pa ce vam biti lakse.Ko se uvrjedio zalibo me hasim.
Znači, NIKADA zaboraviti neću zlo koje su nam nanijeli zlikovci...
Ali ljudi, naprijed se mora jer rat je stao, za slučaj da ne znate... čemu otvaranje ovakvih tema i to pred izbore
Rad i samo rad! Kada budemo ovako svi razmišljali imat ćemo šansu da nam barem unuci lijepo žive...
-
mr__bosnjak
#48 Re: Majku li im j*b*m!
Ma udri po dijaspori care kako se samo usudjujemo govorit o BiH iz koje smo prognani a ne isetali, sve nas treba zabranit_BosanaC wrote:Gdje tu, u Stokholmu?mr__bosnjak wrote:Po tvojoj logici dijete treba na prvu linijuDaysleepeR wrote: Gdje li si ti lane moje bio kad si imao priliku taj bijes prema zlotvorima ispucati negdje na prvoj liniji?![]()
Za ostale, tema nije provokacija, samo sto neki ovdje bi odma u zagrljaj sa onima sto su im do juce glave gadjali. Pa nek prvo ovo procitaju pa onda.Nikoga ne optuzujem, samo kazem da su te iste snage i dalje tu i da se na to ne moze zaboravit i da se protiv njih mora borit. Mozda ne vojno, ali onda politicki. Kako god, ne smijemo zaboravit da je neprijatelj i dalje tu! A imam i ja ratnih sjecanja, ali necu da ih postirem... Ako nekoga zanima ima PP.
-
mr__bosnjak
Sve je konspiracija pred izborevodolija_33 wrote:Prvo da kažem da sam izgubila dragih ljudi u ratu koji su poginuli od četničke ali bogme i od ustaške ruke... da posebno ne spominjem da smo se napatili bez osnovnih sredstava za život itd.... tako da ja rat i one strahove i plač i glad nikada zaboraviti neću... vrlo dobro znamo ko je bio krivac a ko žrtva u tom ratu...Santos wrote:Koji vam je kurac.Evo moj primjer sto navede kakve to ima veze sa huskanjem i drzavljanstvom.Koga ja to dirnu ili najeba.Ovdje je rjec o sjecanju na prijatelje koji zijanise ni krivi ni duzni i treba da ih se sjeti bar neko a eto ja se sjeti svog a vi ostavite to u svojoj tintari pa ce vam biti lakse.Ko se uvrjedio zalibo me hasim.
Ali ljudi, naprijed se mora jer rat je stao, za slučaj da ne znate... čemu otvaranje ovakvih tema i to pred izboreNemojte mi samo reći da se očekivao bolji razvoj diskusije od ovog, jer nije...
Rad i samo rad! Kada budemo ovako svi razmišljali imat ćemo šansu da nam barem unuci lijepo žive...
-
vodolija_33
je li to tvoj najbolji komentar koji si mogao staviti?mr__bosnjak wrote:Sve je konspiracija pred izborevodolija_33 wrote:Prvo da kažem da sam izgubila dragih ljudi u ratu koji su poginuli od četničke ali bogme i od ustaške ruke... da posebno ne spominjem da smo se napatili bez osnovnih sredstava za život itd.... tako da ja rat i one strahove i plač i glad nikada zaboraviti neću... vrlo dobro znamo ko je bio krivac a ko žrtva u tom ratu...Santos wrote:Koji vam je kurac.Evo moj primjer sto navede kakve to ima veze sa huskanjem i drzavljanstvom.Koga ja to dirnu ili najeba.Ovdje je rjec o sjecanju na prijatelje koji zijanise ni krivi ni duzni i treba da ih se sjeti bar neko a eto ja se sjeti svog a vi ostavite to u svojoj tintari pa ce vam biti lakse.Ko se uvrjedio zalibo me hasim.
Ali ljudi, naprijed se mora jer rat je stao, za slučaj da ne znate... čemu otvaranje ovakvih tema i to pred izboreNemojte mi samo reći da se očekivao bolji razvoj diskusije od ovog, jer nije...