Majku li im j*b*m!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Je li vrijeme za pomirenje izmedju bivsih pripadnika ARBiH i agresora te podrzavaoca navedenih?

Jeste
10
17%
Nije jer bi to bila izdaja RBiH!
50
83%

Total votes: 60

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

King Kikapu wrote:ovaj topic bi se mogao preimenovati u 'kako je nastala patetika' sa par patriota na steroidima koji se busaju u nacionalna prsa ispunjena zrakom za izvikivanje bojnih poklica...nabijem vas na kurac.
:D:D:D nemoj mene imam hemiće :D:D:D
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

DaysleepeR wrote:
Sloboda kretanja je pravo svakog covjeka.
Apsolutno.
DaysleepeR wrote:Drzavljanstvo je takodje pravo koje se stice rodjenjem u odredjenoj drzavi.
Ne samo rodjenjem.

DaysleepeR wrote: Ako cemo jedno aktuelno poredjenje, i Haris Silajdzic je samo par mjeseci u BiH, a opet kaze da je 100% BiH :D
Al' nema dvojno drzavljanstvo.

Kod komija je to drugacije, na drugoj diskusiji se javno hvali da je zaobisao zakon ove drzave time sto ima dvojno drzavljanstvo i kako vecinu vremena providi u toj drugoj drzavi pa je navodno prosao samo sa mandatnom kaznom od 20,00KM. Ako laze KOMI onda ti i ja sada lazem.
debela

Post by debela »

@drvosjeca,
de ziv bio citiraj to sto tako zustro zagovaras, to nesto sto imas protiv komija.
Truba

Post by Truba »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Kod komija je to drugacije, na drugoj diskusiji se javno hvali da je zaobisao zakon ove drzave time sto ima dvojno drzavljanstvo i kako vecinu vremena providi u toj drugoj drzavi pa je navodno prosao samo sa mandatnom kaznom od 20,00KM. Ako laze KOMI onda ti i ja sada lazem.
:D:D:D ma za šta kazna :D:D:D a joj :D:D:D

možda kazna za voženje bicikla :D:D:D bez kacige
Drvosjeca iz Dejcica

Liska wrote: Vidis, tu si dusu ogrijesio. Ako covjek ima dvojno drzavljanstvo to samo znaci da uz BiH ima jos neko drugo. Kao 99 % nase dijaspore, na koju ne lajes nikad kako nemaju pravo glasa na ovoj temi. Ili ti ipak nesto drugo smeta? Reci nam, podijeli svoju muku!!!
U mom selu samo psi laju pa takav nacin konverzacije podjeli sa svojim ukucanima.

Pozdrav.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

@Drvosjeca, malo si ofulao.

To na sta aludiras je rekao @Goran_35... Osim ako to nije drugi komijev nick.
neupucena

Post by neupucena »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Kod komija je to drugacije, na drugoj diskusiji se javno hvali da je zaobisao zakon ove drzave time sto ima dvojno drzavljanstvo i kako vecinu vremena providi u toj drugoj drzavi pa je navodno prosao samo sa mandatnom kaznom od 20,00KM. Ako laze KOMI onda ti i ja sada lazem.
Ako pises o temi koja je bila aktuelna danas, to nije bio komi nego Goran35 :roll:
Santos

Post by Santos »

Koji vam je kurac.Evo moj primjer sto navede kakve to ima veze sa huskanjem i drzavljanstvom.Koga ja to dirnu ili najeba.Ovdje je rjec o sjecanju na prijatelje koji zijanise ni krivi ni duzni i treba da ih se sjeti bar neko a eto ja se sjeti svog a vi ostavite to u svojoj tintari pa ce vam biti lakse.Ko se uvrjedio zalibo me hasim.
Liska

Post by Liska »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
DaysleepeR wrote:
Sloboda kretanja je pravo svakog covjeka.
Apsolutno.
DaysleepeR wrote:Drzavljanstvo je takodje pravo koje se stice rodjenjem u odredjenoj drzavi.
Ne samo rodjenjem.

DaysleepeR wrote: Ako cemo jedno aktuelno poredjenje, i Haris Silajdzic je samo par mjeseci u BiH, a opet kaze da je 100% BiH :D
Al' nema dvojno drzavljanstvo.

Kod komija je to drugacije, na drugoj diskusiji se javno hvali da je zaobisao zakon ove drzave time sto ima dvojno drzavljanstvo i kako vecinu vremena providi u toj drugoj drzavi pa je navodno prosao samo sa mandatnom kaznom od 20,00KM. Ako laze KOMI onda ti i ja sada lazem.
De bolan drvosjeco, jesi li ti to dobro procitao. U kojoj je to drzavi kazna za tako nesto 20 KM. Ne moras zaobilaziti nikakav zakon da bi imao dvojno drzavljanstvo. Dozvoljeno zakonom. Ili nam postavi taj tekst da i sami vidimo o cemu se radi. Ima li igdje americko za mandatnu kaznu od 100 KM. Kupujem odmah!!!
everybody hurts

Post by everybody hurts »

hahaha, bravo bosanac, ahahaha... :lol: :lol: :lol:
debela

Post by debela »

Santos wrote:Koji vam je kurac.Evo moj primjer sto navede kakve to ima veze sa huskanjem i drzavljanstvom.Koga ja to dirnu ili najeba.Ovdje je rjec o sjecanju na prijatelje koji zijanise ni krivi ni duzni i treba da ih se sjeti bar neko a eto ja se sjeti svog a vi ostavite to u svojoj tintari pa ce vam biti lakse.Ko se uvrjedio zalibo me hasim.
tebi se niko i ne obraca ovdje. rijec je o postavljacu teme i njegovom djelovanju na ovom forumu. nazalost nije jedini. samo seru i seru i seru po cijeli boziji dan, govna smrdljiva :x
Drvosjeca iz Dejcica

neupucena wrote:
Ako pises o temi koja je bila aktuelna danas, to nije bio komi nego Goran35 :roll:

Ops, fakat se izvinjavam zamjenio sam Gorana35 sa Komijem...sorry Komi fakat sam mislio da si ti.
Truba

Post by Truba »

debela wrote: tebi se niko i ne obraca ovdje. rijec je o postavljacu teme i njegovom djelovanju na ovom forumu. nazalost nije jedini. samo seru i seru i seru po cijeli boziji dan, govna smrdljiva :x
:D:D:D seru seru :D:D:D a norveška redovno uplaćuje doprinose i bonuse :D:D:D ne znam jel internet besplatan :D:D:D
vesela

Post by vesela »

isprovocira i posvadja vas jedan balavac, za sekundu! :(
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Baci kost i pobjeze... Al nece dalje od Religije i filozofije...
mr__bosnjak

#41 Re: Majku li im j*b*m!

Post by mr__bosnjak »

DaysleepeR wrote:
mr__bosnjak wrote:Znam da je "davno" bilo. Ali ne smije se zaboravit i bijes mora biti isto kao tada prema tim zlotvorima jer su zaustavljeni a nisu porazeni! I dan danas propagiraju "veliku srbiju" i "rs". Dodik ovo gore navedeno propagira! Majku li im j*b*m! :x
Gdje li si ti lane moje bio kad si imao priliku taj bijes prema zlotvorima ispucati negdje na prvoj liniji?
Po tvojoj logici dijete treba na prvu liniju :roll:

Za ostale, tema nije provokacija, samo sto neki ovdje bi odma u zagrljaj sa onima sto su im do juce glave gadjali. Pa nek prvo ovo procitaju pa onda. :roll: Nikoga ne optuzujem, samo kazem da su te iste snage i dalje tu i da se na to ne moze zaboravit i da se protiv njih mora borit. Mozda ne vojno, ali onda politicki. Kako god, ne smijemo zaboravit da je neprijatelj i dalje tu! A imam i ja ratnih sjecanja, ali necu da ih postirem... Ako nekoga zanima ima PP.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

vesela wrote:isprovocira i posvadja vas jedan balavac, za sekundu! :(
Znam da sam te razocarao :D Sta ces, zivot :D
_BosanaC

#43 Re: Majku li im j*b*m!

Post by _BosanaC »

mr__bosnjak wrote:
DaysleepeR wrote:
mr__bosnjak wrote:Znam da je "davno" bilo. Ali ne smije se zaboravit i bijes mora biti isto kao tada prema tim zlotvorima jer su zaustavljeni a nisu porazeni! I dan danas propagiraju "veliku srbiju" i "rs". Dodik ovo gore navedeno propagira! Majku li im j*b*m! :x
Gdje li si ti lane moje bio kad si imao priliku taj bijes prema zlotvorima ispucati negdje na prvoj liniji?

Za ostale, tema nije provokacija, samo sto neki ovdje bi odma u zagrljaj sa onima sto su im do juce glave gadjali. Pa nek prvo ovo procitaju pa onda. :roll: Nikoga ne optuzujem, samo kazem da su te iste snage i dalje tu i da se na to ne moze zaboravit i da se protiv njih mora borit. Mozda ne vojno, ali onda politicki. Kako god, ne smijemo zaboravit da je neprijatelj i dalje tu! A imam i ja ratnih sjecanja, ali necu da ih postirem... Ako nekoga zanima ima PP.
Gdje tu, u Stokholmu? :?
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

_BosanaC wrote:Baci kost i pobjeze... Al nece dalje od Religije i filozofije...
Treba´l me neko?
Santos

Post by Santos »

Molim vas ne dirajte uvazenu Sarajevsku sminku.
ulicar

Post by ulicar »

1992 Sjedim ti ja tako sa mojim skolskim drugom Igorom na zelenoj "plinskoj kucici".

Igor: Jeb'o mater i ovaj rat
Ja: Jah, jebo mater. Hos zapalit'?
Igor: Evo imam svoje. Hocel' ovo govno ikad prestat?
Ja: Ma do ljeta garant, idemo na more.
Igor: Jah, vala, idemo. E, jes' vidio Shulca, jeb'o mater svoju?
Ja: A, ha. Novinar na SRNI.
Igor: Jeb'o mater, kako? Koliko je kafe kod mene popio, nebi mi tankerom navuk'o da vrati, a vidi.
Ja: Sta ja znam, nije mu dzaba prezime Milosevic.
Igor: Pa, ja. Svaka 'tica svome jatu leti.
Ja: Jah, daj vise tu sibicu.
Igor: Nemam sibicu jebala te sibica.
Ja: E, jeb'o ga ja! Eno DZina, mozda on ima sibicu.
Igor: Ninune! Imas' sibicu?

FF do 2006 sjedim u kolima Reno i idemo put Jahorine.

Jasa: E, on je citav rat bio gore.
Ja: Neka je, i ja sam bio dole. Izasli smo zdravi i citavi.
Jasa: Jes' vala, zdravi i citavi.
Ja: Jes'.

Ako sam izdao BiH, jer sam stavio rat iza sebe, neka sam. Meni je ona casa Dingaca na Jahorini pravo legla.
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Santos wrote:Koji vam je kurac.Evo moj primjer sto navede kakve to ima veze sa huskanjem i drzavljanstvom.Koga ja to dirnu ili najeba.Ovdje je rjec o sjecanju na prijatelje koji zijanise ni krivi ni duzni i treba da ih se sjeti bar neko a eto ja se sjeti svog a vi ostavite to u svojoj tintari pa ce vam biti lakse.Ko se uvrjedio zalibo me hasim.
Prvo da kažem da sam izgubila dragih ljudi u ratu koji su poginuli od četničke ali bogme i od ustaške ruke... da posebno ne spominjem da smo se napatili bez osnovnih sredstava za život itd.... tako da ja rat i one strahove i plač i glad nikada zaboraviti neću... vrlo dobro znamo ko je bio krivac a ko žrtva u tom ratu...

Znači, NIKADA zaboraviti neću zlo koje su nam nanijeli zlikovci...

Ali ljudi, naprijed se mora jer rat je stao, za slučaj da ne znate... čemu otvaranje ovakvih tema i to pred izbore :? Nemojte mi samo reći da se očekivao bolji razvoj diskusije od ovog, jer nije...

Rad i samo rad! Kada budemo ovako svi razmišljali imat ćemo šansu da nam barem unuci lijepo žive...
mr__bosnjak

#48 Re: Majku li im j*b*m!

Post by mr__bosnjak »

_BosanaC wrote:
mr__bosnjak wrote:
DaysleepeR wrote: Gdje li si ti lane moje bio kad si imao priliku taj bijes prema zlotvorima ispucati negdje na prvoj liniji?

Gdje tu, u Stokholmu? :?
Ma udri po dijaspori care kako se samo usudjujemo govorit o BiH iz koje smo prognani a ne isetali, sve nas treba zabranit :roll: I da dodam, ne smijemo vise teme otvarat :roll:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

vodolija_33 wrote:
Prvo da kažem da sam izgubila dragih ljudi u ratu koji su poginuli od četničke ali bogme i od ustaške ruke... da posebno ne spominjem da smo se napatili bez osnovnih sredstava za život itd.... tako da ja rat i one strahove i plač i glad nikada zaboraviti neću... vrlo dobro znamo ko je bio krivac a ko žrtva u tom ratu...

Ali ljudi, naprijed se mora jer rat je stao, za slučaj da ne znate... čemu otvaranje ovakvih tema i to pred izbore :? Nemojte mi samo reći da se očekivao bolji razvoj diskusije od ovog, jer nije...

Rad i samo rad! Kada budemo ovako svi razmišljali imat ćemo šansu da nam barem unuci lijepo žive...
Sve je konspiracija pred izbore :roll:
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

mr__bosnjak wrote:
vodolija_33 wrote:

Sve je konspiracija pred izbore :roll:
je li to tvoj najbolji komentar koji si mogao staviti? :?
Post Reply