bojim se da se opet potcjenjuje broj glasaca koji ne spadaju u gorepomenutu kategoriju...njonjica wrote: Za Hareta vise niko normalan nece glasati.
za koga ce te glasati
-
forza milan
glasat cu i za crnoga vraga ako treba samo necu za hareta i njegovu stranku
jer jedini on s medicinske tacke gledista nije normalan
lik je definitivno lud!!!
svi ostali, ma koliko god radili pogresno i bili nesposobni, bar su normalni
posliej izbora ga treba poslat na tretman u jagormir
pa pogledajte mu samo izraz lica na onim plakatima
mislim da poslije karadzica nisam nikad mrzio nekog ovoliko
-
bleka
Izgleda jopet moderacija do kasno ruzila, pa dopusta ova kocijaska, vrijedanja na nivou SB.forza milan wrote:glasat cu i za crnoga vraga ako treba samo necu za hareta i njegovu stranku
-
forza milan
ako ga toliko volis posalji mu garantno pa ga vodi sebi tamo negdje u dijasporubleka wrote:Izgleda jopet moderacija do kasno ruzila, pa dopusta ova kocijaska, vrijedanja na nivou SB.forza milan wrote:glasat cu i za crnoga vraga ako treba samo necu za hareta i njegovu stranku
ti lozis otamo raju da ludjaku daju glas pa da s nama vlada
s tobom nece vladat ni u kom slucaju
ti razmisljaj o evropskom ustavu kad ti moze bit
ustvari, imas jednu dodirnu tacku s haretom a to je da se sekiras za BiH dok tarlahas tasake po svijetu
mojne matere ti, ne treba se niko za nas na taj nacin sekirat
ni ti ni haris
-
_BosanaC
Da se i ti i ja u necemu slozimoforza milan wrote:ako ga toliko volis posalji mu garantno pa ga vodi sebi tamo negdje u dijasporubleka wrote:Izgleda jopet moderacija do kasno ruzila, pa dopusta ova kocijaska, vrijedanja na nivou SB.forza milan wrote:glasat cu i za crnoga vraga ako treba samo necu za hareta i njegovu stranku
ustvari, imas jednu dodirnu tacku s haretom a to je da se sekiras za BiH dok tarlahas tasake po svijetu
ni ti ni haris
- Drvosjeca iz Dejcica
Ja znam za koga necu glasati a to je SBiH. Sve ostale stranke su u opciji mada mi je najbliza opcija koju zastupa SDP. Znam da ni SDP nije instant rjesenje iz kesice, ali za BiH nema rjesenja za 24 sata vec je potrebna jedna odlucna i konzistentna politika. Gledajuci zadnje izjave pojedinih politicara iz R.S covjeku dodje da glasa za svoje
... Samo koji su to svoji ili nasi? Da li huskacka retorika pojedinih politicara upravo i ima za cilj hegemonizaciju naroda po nacinalnom principu kako bi opet preovladali strahovi umjesto zdravog razuma...
Ostaje da se nadamo najboljem, nada zadnja umire.
- Drvosjeca iz Dejcica
Jeste, istina je, u obliku Milorada Dodika...Helem wrote:a je li istina da se Karadzic vraca, za ove izbore.
- daduli_sa
Potpisujem!_BosanaC wrote:Da se i ti i ja u necemu slozimoforza milan wrote:ako ga toliko volis posalji mu garantno pa ga vodi sebi tamo negdje u dijasporubleka wrote: Izgleda jopet moderacija do kasno ruzila, pa dopusta ova kocijaska, vrijedanja na nivou SB.
ni ti ni haris
Dijasporo, suti u ovom slucaju! Jer, i kad pogrijesite u izboru nas zajebete!
-
Helem
Jeste, istina je, u obliku Milorada Dodika...
-------------
pa onda nista strasno, isto nam se pise....ne mijenja sustinu.
Mi jakako necemo glasati za svoje posto bi se tu radilo o opstem nasem nacionalizmu pa cemo mi pametno odluciti da i mi glasamo za Milorada posto su ovi nasi tutushi.
Zivio Milorad Karadzic iz Laktasa, turicemo ga za samo jednog predsjednika drzave, onu dvojicu smakinjemo.
Zivjela Bosna i Hercegovina....
Dolje Reis !
-------------
pa onda nista strasno, isto nam se pise....ne mijenja sustinu.
Mi jakako necemo glasati za svoje posto bi se tu radilo o opstem nasem nacionalizmu pa cemo mi pametno odluciti da i mi glasamo za Milorada posto su ovi nasi tutushi.
Zivio Milorad Karadzic iz Laktasa, turicemo ga za samo jednog predsjednika drzave, onu dvojicu smakinjemo.
Zivjela Bosna i Hercegovina....
Dolje Reis !
- daduli_sa
kobe_sa wrote:Drzavni parlament : SDA (Amor Masovic)
Federalni parlament : BOSS-SDU (Fatmir Alispahic)
Kanton Sarajevo : SDP (Zeljko Komsic - posto nece proci pored HDZ za hrvatskog clan predsjenistva)
Predsjenistvo BiH : Haris Silajdzic
Ti inace onako bas upucen u programe ovih stranaka/licnosti?!
Mijenjaj terapiju!
-
visocicaguy
SBiH 
ne pada mi napamet da glasam za DJL SDP, jer mi je nazalost taj covjek "profesor" na fakultetu, nikad ga nisam vidio, a kao vodi mi se kao neko ko "parafira" moje znanje. znam kako radi na fakultetu, ne treba mi takva drzava!
ne pada mi napamet da glasam za DJL SDP, jer mi je nazalost taj covjek "profesor" na fakultetu, nikad ga nisam vidio, a kao vodi mi se kao neko ko "parafira" moje znanje. znam kako radi na fakultetu, ne treba mi takva drzava!
-
gradjaninSa
samo kavgu da zametnem
sta je sa
boljitkom,
ekolozima,
zelenim
ibrom spahićem,
penzionerima,
invalidima,
nezavisnim kandidatima,
itd ...
zar među njima nema nikog za koga bi bar neko razmislio da glasa ???
sta je sa
boljitkom,
ekolozima,
zelenim
ibrom spahićem,
penzionerima,
invalidima,
nezavisnim kandidatima,
itd ...
zar među njima nema nikog za koga bi bar neko razmislio da glasa ???
- Drvosjeca iz Dejcica
A SBiH d.d. sa ispostavom na kajmanskim otocima to ti pada na pamet...visocicaguy wrote:SBiH
- kobe_sa
pa ako budem glasao , glasar cu za LICNOSTI , to bi bio jeini dobar izbor , da npr. moras zaokruzit par imena , i ONI da budu odgovorni znaci glasat ces za licnost i ako te bude iznevjerio neces glasat vise za njega ....
SDA podmuklo stavlja licnosti tipa Amor Masovic (prije rahmetli Abdulah Nakas) .... da narod glasa za SDA , e ja necu glasat za SDA (mislim objektivno hocu) ali cu samo zaukruzit Amora Masovica
Za Federwalni parlement jedini koji je ikad zasluzio platu je Mirnes , jer on se na svaku raspravu javlja iscita SVAKI zakon , nesta RADI ostali citaju novine nedolaze ili zijevaju i mislim da je onda Mirnesov mentor Fatmir najbolje rjesenje.
Za kanton iako sam recimo pravo nezadovoljan opstinama Centar gdje pobjedila SDP , vidim da se ljudi zale na Damira Hadzica i u NG (za urbanisticke dozvoele na alipasinom npr. ) posto je donekle to i mija struka (arhitektura) i meni je katastrofa sta se sve dozvoljava graditi u opstini NG , ALI :
posto i dalje mislim da ce SDA pobjedit u kantonu , mislim da im opozicija SDP tipa da nemogu svasta radit bez kontrole iako mislim da Denis Zvidic (moj bivsi asistent na arhitektonskom fakultetu) radi dobar posao ali oni iam dosta nepravilnosti pogotovo oko privatizacije , onda smo bili iznervirani poravljanem puteva isl..
predsjenistvo: (apsurdno ako nam ej vec takav ustav da ja kao bosnjak glasam za nekog ne bosnjaka , ako nam aBd jedom promjene ustav volio bih da svi gradjani biraju jednog predsjeniika ali... , i sad glupo mi je da da hrvatskom narodu npr. biram njihovog pretstavnika , daleko od toga da mi nije drag neko ko ima ZLATNOG LJILJANA kao npr. Zeljko Komsic da se glasa za jednog predsjenika SIGURNO bi moj glas otisao njemu ali posto nam je ovakva usraba drzava nije posteno) zato:
Haris Siladzic ipak dokazani borac za BiH , nestas mu pokusavaju smjestiti jedino ima dima nesta oko jate ali nikad nista nije dokazano , glupost ga je optuzivat za zeljezaru , digo ih je pepala ,
obrazovan (kad se uzmu u obzir svi kandidati fakat je lijepo kad te prestavlja takav jedan covjek) mislim da moze samo svima nama bolje donjeti kod prestavljanja strancima od Tihica ili Mirnesa , ko god dodje sa srpske strane SDS i SNSD ili radikali je ccetnik a vjerovatno nece sa hrvatske doci Zeljko mada bih volio.
Predsjenisto i onako neoogra veliku stvar bolja su mjesta ministar vanjsih poslova (Ivanic) i premijer VM (Terzic) i mislim da nam Haris samo moze pomoci u lobiranju da se preije primaknemo EU .
Druga je stvar sto necu da glasam za njegovu stranku jer mislim da su foteljasi jedino iih to interesuje osim mozda Beriza Belkica on mi je nekako skroman ali nije za vecu ulogu.
SDA podmuklo stavlja licnosti tipa Amor Masovic (prije rahmetli Abdulah Nakas) .... da narod glasa za SDA , e ja necu glasat za SDA (mislim objektivno hocu) ali cu samo zaukruzit Amora Masovica
Za Federwalni parlement jedini koji je ikad zasluzio platu je Mirnes , jer on se na svaku raspravu javlja iscita SVAKI zakon , nesta RADI ostali citaju novine nedolaze ili zijevaju i mislim da je onda Mirnesov mentor Fatmir najbolje rjesenje.
Za kanton iako sam recimo pravo nezadovoljan opstinama Centar gdje pobjedila SDP , vidim da se ljudi zale na Damira Hadzica i u NG (za urbanisticke dozvoele na alipasinom npr. ) posto je donekle to i mija struka (arhitektura) i meni je katastrofa sta se sve dozvoljava graditi u opstini NG , ALI :
posto i dalje mislim da ce SDA pobjedit u kantonu , mislim da im opozicija SDP tipa da nemogu svasta radit bez kontrole iako mislim da Denis Zvidic (moj bivsi asistent na arhitektonskom fakultetu) radi dobar posao ali oni iam dosta nepravilnosti pogotovo oko privatizacije , onda smo bili iznervirani poravljanem puteva isl..
predsjenistvo: (apsurdno ako nam ej vec takav ustav da ja kao bosnjak glasam za nekog ne bosnjaka , ako nam aBd jedom promjene ustav volio bih da svi gradjani biraju jednog predsjeniika ali... , i sad glupo mi je da da hrvatskom narodu npr. biram njihovog pretstavnika , daleko od toga da mi nije drag neko ko ima ZLATNOG LJILJANA kao npr. Zeljko Komsic da se glasa za jednog predsjenika SIGURNO bi moj glas otisao njemu ali posto nam je ovakva usraba drzava nije posteno) zato:
Haris Siladzic ipak dokazani borac za BiH , nestas mu pokusavaju smjestiti jedino ima dima nesta oko jate ali nikad nista nije dokazano , glupost ga je optuzivat za zeljezaru , digo ih je pepala ,
obrazovan (kad se uzmu u obzir svi kandidati fakat je lijepo kad te prestavlja takav jedan covjek) mislim da moze samo svima nama bolje donjeti kod prestavljanja strancima od Tihica ili Mirnesa , ko god dodje sa srpske strane SDS i SNSD ili radikali je ccetnik a vjerovatno nece sa hrvatske doci Zeljko mada bih volio.
Predsjenisto i onako neoogra veliku stvar bolja su mjesta ministar vanjsih poslova (Ivanic) i premijer VM (Terzic) i mislim da nam Haris samo moze pomoci u lobiranju da se preije primaknemo EU .
Druga je stvar sto necu da glasam za njegovu stranku jer mislim da su foteljasi jedino iih to interesuje osim mozda Beriza Belkica on mi je nekako skroman ali nije za vecu ulogu.
- daduli_sa
Visocica, sada malo siris dezinformaciju... Nije problem u tom Profesoru nego u tvom i mom fakultetu koji nema dovoljno profesora koji imaju doktorske disertacije da bi mogli drzati katedru za te predmete. Radi njega nisi nikada izgubio predavanje jer ima drugi predavac koji i jeste zaduzen za taj predmet a taj prozvani Profesor je samo tu dok ovaj ne doktorira. Potpisao ti je predmet kao sto su ti to uradili i svi drugi profesori koji isto tako ne drze predavanja.visocicaguy wrote:SBiH
Jedno je imati negativno misljenje o nekome, nesto drugo siriti dezinformaciju, pogotovo kod nas gdje nam prosto klise vlada (opravdano ili ne, manje bitno) da profesor-politicar nikad nije na predavanju.
- daduli_sa
Ni kinte, ukucam na google i nadjem prvu sliku.... manje vremena trebalo nego napisati ovaj odgovor. zadovoljan?mickyK wrote:Izvini, moze jedno pitanje, ako nije tajna?daduli_sa wrote:
Koliko para dobijes za propagiranje ovih reklama? Cisto informativno, volio bi i ja koji dinar zaraditi.
-
forza milan
tebi za informacijuvisocicaguy wrote:SBiH
zavrsio sam filozofski fax u sarajevu prije par godina i jako sam se iznenadio kad sam, prije nekih 4-5 god, vidio kabinet s imenom harisa sil.
nisam mogo da vjerujem
raspitam se i kazu da se radi o nase gedi gluperdi, tj. haretu
do nedavno je stajo taj kabinet rezervisan za nasega gedu gluperdu i mislim da niej u njega svrato ni 2 puta za ove silne godine
mozda i ne zna da ga ima,javi mu
meni ne treba ni takva drzava
i dobro promisli i raspitaj se prije no sto ga zaokruzis
mogla bi ti se ruka osusit
- kobe_sa
cuj sta je z gds , ls , zelenim , ekolozima , penzinerimai sl.
Pa jeste vi normalni njih SAMO interesuju poslanicke PLATE ,to sto obezavaju penzioniram je cista obmana , pa imaye li imalo pameti pa lijeo je Zeljko pitao g. Lijanovca KAKO ?? ovaj osta bez teksta.
Ja cijenim svakog ko glasa za ove ozboiljne stranke la SDA , HDZ , SBIH , SDP , tamo u RS SDS SNSD pa ako ne bude BOLJE
onda znas kome JJEBAT MATER !
ali nema ozbiljnih partija do ovih sto nam vladaju 10 i sto istini za volju samo sebi pljackaju cast izuzetcima.
Ali ove male stranke su drustvo jednog ili dva lica , ma koliko ljudi mislili da je slicno i sa SBiH ili SDP ima tu jos obrazovanih i sposobnih pored Zlatka iil Harisa , a vamo golii amateri , a kako znam , pa bivsa mi djevojka je sekretar ekoloske stranke pa sam malo upucen u "male" stranke i stanja u njima
Pa jeste vi normalni njih SAMO interesuju poslanicke PLATE ,to sto obezavaju penzioniram je cista obmana , pa imaye li imalo pameti pa lijeo je Zeljko pitao g. Lijanovca KAKO ?? ovaj osta bez teksta.
Ja cijenim svakog ko glasa za ove ozboiljne stranke la SDA , HDZ , SBIH , SDP , tamo u RS SDS SNSD pa ako ne bude BOLJE
onda znas kome JJEBAT MATER !
ali nema ozbiljnih partija do ovih sto nam vladaju 10 i sto istini za volju samo sebi pljackaju cast izuzetcima.
Ali ove male stranke su drustvo jednog ili dva lica , ma koliko ljudi mislili da je slicno i sa SBiH ili SDP ima tu jos obrazovanih i sposobnih pored Zlatka iil Harisa , a vamo golii amateri , a kako znam , pa bivsa mi djevojka je sekretar ekoloske stranke pa sam malo upucen u "male" stranke i stanja u njima