MO wrote:Ma nećemo sad raspredati o Baki.Imao je i mana i dobrih stvari.Mi zaboravljamo da kad je već krenulo,onda nema nazad.Sada treba glavu skinuti Ušanoviću,Jeliću i Dominkoviću.Da njih maknemo, onda se nećemo brinuti za trenere.Mi nikako da shvatimo.Naše šanse za plasman na EP 2008 nisu danas ništa manje ni veće, nego prije dva dana.Ionako je uvjek upitno kako ćemo odigrati jer nismo ništa bolji od naših suparnika, nemamo lobija(i nećemo ga nikako imati dok nam naprijed pobrojani sjede tamo), a imamo konstantan pritisak seljačkih sredina koje gospodare našim fudbalom.
E pa, sad je vrijeme da se jednom raščisti situacija.Mi se svezali Baka,Baka,Baka.Ma dosta više.Hoćemo glave Muniba Ušanovića,Ilje Dominkovića i Milana Jelića.Oni su najdgovorniji.Njih treba otjerati. Pokrenimo inicijativu za njihovo skidanje, pričajmo o tome, radimo na tome. Dosta plakanja za Bakom.Mi ne možemo biti gori nego što jesmo, dakle u suštini nismo puno izgubili.Prestanimo se zanositi da smo u Švicarskoj.To ti ga je jedan kvalitetan šupljak i navlakuša.Sada imamo istorijsku priliku da razjebemo ove kriminalce.A onda ćemo imati kvalitetne ljude i praviti lobije.Do tada možemo samo maštati o plasmanima i nasjedati na priče kojekavih šalabajzera, koji nam udaraju na emocije i prave idiotima.Jer dok se to ne promjeni svi smo mi kolektivni idioti,od prvog mene pa na ostale, stalno nasjedamo na iste šupljake, adiraju nam u srce i duši.Eto, već davno smo zaboravili šta je Ušanović potpisao u Beogradu samo 2 dana nakon utakmice na Marakani. Ma mismo krivi, samo mi!!!!!
Pozdrav svima vama iz Mostara, znam da istinski volite ovu zemlju i ne ljutite se na neke moje riječi,meni je samo pun k... svega i želim da i ova naša zemlja jednom nešto napravi kako treba.
POTPIS !!!
Fakat treba nesto da se ovaj Savez promjeni.. U njima lezi glavna krivica.
Baka je uradio najbolje kako je znao i ja ga i dalje cjenim.. Mislim da je od svih trenera najvise ucinio za nasu repku. Dva puta umalo da odemo na prvenstva. Nikad nismo bili bolje plasirani. Igraju ponajbolji igraci s kojima raspolazemo (manje vise). Dakle - SAVEZ je problem.
Evo mog pitanja gospodi iz NS BiH:
"Kako je moguce da niste reagovali kod UEFE na odabir sudije Grka? Pa on je prije svega Grk, a onda sa Kipra! Da podsjetim Grcka je s nama u grupi za Euro 06. Grckoj - logicno, vise je odgovarala pobjeda Madjarske - obzirom na rezultate prvog kola."
(Mislite da bi bilo dopusteno da u grupi gdje su Rusija i Hrvatska, da pravdu na bilo kojoj utakmici sudi Hrvat iz Bosne?)
Ko je odgovoran za djela saveza. KO? Ministarstvo za sport? Ja neznam - mozda ko od vas zna. Kako ih smjeniti - legalno.. Demonstracije nece pomoci.. Treba to zakonski ganjat.
Ako se i jedna stranka izjasni protiv ovog Saveza - ima moj glas...
Nek idu u p.m.
JOS SAM LJUT