Koji ono bi član, čini mi se 35 ???bleka wrote:Glasaj za bilo koga samo glasaj!!!!!!!!!!!!
JA cu za SBiH jer su zaustavili ustavne promjene koje recimo Sdp i SDA jos uvijek podrzavaju.
Glasaj za LS, zelene, pm samo glasaj...
sinocnja emisija 60 minuta- sjaj i bijeda BiH..
-
edinbug
Kako bolan, možeš podržavati čovjeka koji nas zajebava već deset godina, sinoć LAŽE cijelu državu o nekom članu 35, a ima ih 23.bleka wrote:NIsam care, nisam jos gledo.
Vi necete sigurno pobjediti, skinit druga Staljina pa cu ja glasati za SDP i tacka!!!!!!!
Kada ga pita Zlatko za Željezaru kako je mogao prodati za jednu marku, on tako drsko odgovara: Ja sam ih samo doveo, šta je bilo poslije, ja ne znam. Zamisli drskosti.
-
sabanss
Jbg ga, dje ces po ruci koja te hrani. A o Ekonomiji se moze samo reci da je to jedan kvalitetno kriminalan fakultet sa ljudima koji su ga "privatizirali".strong69 wrote:Kakvi politicari takvi i novinari... Mene je Bakir razocarao kada nakon brojnih molbi nije htio da napravi prilog o lopovluku na Ekonomiji gdje su Kreso, Lagumdzija i co davali sebi bespovratne kredite za stan...
-
Dolina avalona
Haris Silajdzic je bio naj sigurniji ucesnik emisije!!
Zlatko Lagumdzija po obicaju...
Naj bolje je kada je Haris odbrusio Zlatku u vezi Dejtona!! Zlatko je namjerno pomijesao cinjenice i zaboravio uzrok cijelog belaja!!
Zlatko Lagumdzija po obicaju...
Naj bolje je kada je Haris odbrusio Zlatku u vezi Dejtona!! Zlatko je namjerno pomijesao cinjenice i zaboravio uzrok cijelog belaja!!
-
branimir_s
Sve ce nas na Guantanamo jel de??kojsino wrote:Ovi gore pokusavaju prikriti svoj strah od pobjede SDP-a na izborima pa se ubise trazeci makar u Bakirovoj emisiji nesto protiv SDP koji je za klasu iznad ostalih partija, slaba vajda nista ti nece pomoci Harisu i ostalima...
Mislis da ce tako SDP pobijediti??? Malo posalji malo u džep stavi.
Dok god su tu "mladi i nekorumpirani" kadrovi poput
druga Sabrije Poljskica (junac star 200 godina),
druga doktora Ismeta Ovcine zvanog 4500 km u džep (ko ti je napisao disertaciju seljacino),
druga Zlatana (gdje je zlato Zlatane) ,
druga VKV radnika Mahmutovica (uradil se nesto neradniče i vjeciti politicaru) tako ce biti.
Pozdrav svim drugovima koji postase koalicioni partneri Klempi i njegovoj falangi.
-
schnjufko
ha ha to trebalo je to pogledat.garant je bilo zanimljivo.
Nego evo nekih priedloga.
Napravit emisiju na kojoj ce se svaki od ovih majmuna zakacit na poligraf ( Detektor lazi za neupucene) i onda im postavljati ova problematicna pitanja. Necemo sa tim mnogo postici al ima jedna stvar koja ce biti dobra. Ako se ljudi budu vodili sa idejom ko najmanje laze onda cemo barem dobiti ljude koji koliko toliko vjeruju u svoje projekte i ideale. Jos da nam bog da srece pa da nedobijemo one koji vjeruju al su glupi ko kocka i jupii!!!..
E da pitate se zasto glupi ko kocka a ne glupi ko tocak zato sto tocak barem mozes kotrljat a kocku nema sanse.
Prijedlog dva.
svaki od ovihj majmuna da bude gost u maca show niko kao ja i da moraju da se hrvaju u cokoladi (mada bi ovim nasim majmuima vise pristajao kiseli kupus)
Nego evo nekih priedloga.
Napravit emisiju na kojoj ce se svaki od ovih majmuna zakacit na poligraf ( Detektor lazi za neupucene) i onda im postavljati ova problematicna pitanja. Necemo sa tim mnogo postici al ima jedna stvar koja ce biti dobra. Ako se ljudi budu vodili sa idejom ko najmanje laze onda cemo barem dobiti ljude koji koliko toliko vjeruju u svoje projekte i ideale. Jos da nam bog da srece pa da nedobijemo one koji vjeruju al su glupi ko kocka i jupii!!!..
E da pitate se zasto glupi ko kocka a ne glupi ko tocak zato sto tocak barem mozes kotrljat a kocku nema sanse.
Prijedlog dva.
svaki od ovihj majmuna da bude gost u maca show niko kao ja i da moraju da se hrvaju u cokoladi (mada bi ovim nasim majmuima vise pristajao kiseli kupus)
-
aida81
Hm....
Sinocnja emisija je bas pokazala kako se NE TREBA ponasati.
uz sve sitne fule koje su svi imali koje nisu eticke vec estetske prirode, jedno se sasvim sigurno, da niko nije rekao nisto novo i da su svi ucesnici djelovali manje vise kontraproduktivno !
zlatko je realno najmanje zlo od svih njih, ali i on je zlo
gvantanamo
slanje ljudi u bosanske zatvore bez optuznica
slanje nashih generala u hag, hapsenje na najgori moguci nacin rahmetli generala alagaica itd
onda govor ispred skupstine kada je rekao da su borci armije isti kao i oni iz banja luke
to je lagumdzija.
stan u centru od 200 kvadrata preko puta kina bosna, auta, kuce, vikndice, itd itd...
nemoj da se neko zavarava
Harisa za predsjendistvo
Sefera za drzavni parlament
damir hadzic za kanton
REALNO
Sinocnja emisija je bas pokazala kako se NE TREBA ponasati.
uz sve sitne fule koje su svi imali koje nisu eticke vec estetske prirode, jedno se sasvim sigurno, da niko nije rekao nisto novo i da su svi ucesnici djelovali manje vise kontraproduktivno !
zlatko je realno najmanje zlo od svih njih, ali i on je zlo
gvantanamo
slanje ljudi u bosanske zatvore bez optuznica
slanje nashih generala u hag, hapsenje na najgori moguci nacin rahmetli generala alagaica itd
onda govor ispred skupstine kada je rekao da su borci armije isti kao i oni iz banja luke
to je lagumdzija.
stan u centru od 200 kvadrata preko puta kina bosna, auta, kuce, vikndice, itd itd...
nemoj da se neko zavarava
Harisa za predsjendistvo
Sefera za drzavni parlament
damir hadzic za kanton
REALNO
-
bosnjo24
Svi lazu bar 99% ali Lagumdzija je suplja prica bio je na vlasti i samo su krali a stranci su ih ubacili na vlast kad su vidjeli da i oni kradu ode Zlaja brzo i bolje mu je u opoziciji nek tamo buba a za presjednika pa od tih sviju koji su na listi najbolje je rjesenje Haris a on ce i biti 90% jer i tihi je supljak . zivi bili pa vidjeli i to ce ubrzo pa ce tihi sa fotelje 
-
deset_u_pola
Što ste mi se svi plaho nasekirali oko ovih izbora... Samo da nekome ne pozli.
Predlažem da sljedeći ponedjeljak u 20:00 gledate Animal Planet ili Reality Zone. Da vidite tu belaja svakojakih...
I dok se naši političari svađaju, četnici it RS i Srbije nam rade o glavi.
PAMET UGLAVU BOSANCI I HERCEGOVCI!!!
Predlažem da sljedeći ponedjeljak u 20:00 gledate Animal Planet ili Reality Zone. Da vidite tu belaja svakojakih...
I dok se naši političari svađaju, četnici it RS i Srbije nam rade o glavi.
PAMET UGLAVU BOSANCI I HERCEGOVCI!!!
-
dr.iver
Imam.doktor30 wrote: sto se sefera tice, nemas covjeku sta prigovoriti, osim sto ga mozes voljeti ili ne voljeti ali to je vec pitanje emocija a nikako objektivnosti.
U Zenici mu je glavni lik na plakatima Isak Ramo, vlasnik Condor security agencije, dokazani kriminalac i reketas...je li to Halilovicev patriotizam?
-
Jasho
Bošnjo 24 daj nam dokaze da je Zlatko krao dok je bio na vlasti, ako ih nemaš onda prestani iznositi laži! Dolino Avalona, kad već hvališ Harisa kako komentiraš njegovo sinošnje izmišljanje famoznog člana 35 rezolucije, koja u stvari ima svega 23 člana?
-
bosnjo24
JASHO sto smjeni visoki prestavnik Nikolu Grabovca???? Iz koje stranke je on??????? Zlatkova supruga milionske ugovore dobivala dok je njezin honey bio u vlasti,ko posla u dzehenem na ovom svijetu onu sestoricu ,iako nije trebalo nije bilo dokaza ,ko poredi ljiljane i cetnike da su isti,onaj tadasnji premier federacije mislim dase zvao hadzipasic zove invalida koji je dao nesto najdraze za ovu BOSNU dio tijela zove ga dase sa njim potuce a covjek u kolicima???????? Te ljude u vlast staviti ponovo,iskren da ti budem kada su oni dosli na vlast reko neka je doslo do promjena valjda i sirotinja osjeti i BOSNI krene nabolje a ono sirotinju uporeduju sa cetnicima ,tukli bi ih ma daj staljinizam ,uostalom taj zlaja umislja BOSNU samo Sarajevo i okolis imali ga u republici srpskoj??????tamo se brani Sarajevo na Drini ,ma pusti jaro banda ziva su svi.
Nije ni Hariz zlato ama covjeka zna i istok i zapad pametan je covjek pricajte sta hocete,Zlaju samo na zapadu znaci da izgubimo istok????????a Tihog on jadnik nide nije prispio samo moze po kahvama znal bar jedan strani jezik?
HARIZA za PRESJEDNIKA SADA TRENUTNO BOLJEG NEMA
Nije ni Hariz zlato ama covjeka zna i istok i zapad pametan je covjek pricajte sta hocete,Zlaju samo na zapadu znaci da izgubimo istok????????a Tihog on jadnik nide nije prispio samo moze po kahvama znal bar jedan strani jezik?
HARIZA za PRESJEDNIKA SADA TRENUTNO BOLJEG NEMA
-
Dzemidzic
A gdje si to, ti vidio, da ima 23-ca ili 35-ta rezolucija..daj neki link ili skeniraj nam tu rezoluciju. Hajde molim te, plz.Jasho wrote:Bošnjo 24 daj nam dokaze da je Zlatko krao dok je bio na vlasti, ako ih nemaš onda prestani iznositi laži! Dolino Avalona, kad već hvališ Harisa kako komentiraš njegovo sinošnje izmišljanje famoznog člana 35 rezolucije, koja u stvari ima svega 23 člana?
-
biciklo
u pravu je ovaj post iz zenice, ako je stranka korektna u vrhu, onda zakaze na lokalnom nivou.ko bps,sdu,lds,boss tako da zbog ovih sitnih lopovčića iz lokalnih nivoa ne gotiviš ni ove sa viših instanci.Dok je kod ovih većih srtranki obrnuto na vrhu su kriminalci , a na lokalnom nivou dobra raja.Tako da nezna covjek sta bi.