Net ljubav.....:P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

black-cat

Post by black-cat »

Harrys wrote::D Nema nista dok se ne posalje slika. :D :D

salji sliku :lol: :lol:
Harrys

Post by Harrys »

black-cat wrote:
Harrys wrote::D Nema nista dok se ne posalje slika. :D :D

salji sliku :lol: :lol:
:D U mom profilu ima e-mail adresa. :lol: :lol:
black-cat

Post by black-cat »

:D :D cuj tvoja mail adresa, pa neces sam sebi slati sliku...... :D :D
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Ne bih rekla da postoji ljubav preko neta. Ipak je to samo razgovor i buljenje u ekran. Osobe su uskracene hemije. Neki cesto zamijene ljubav sa navikom, lijepom rijecju i ubijanjem dosade.
Ja sam bila u vezi duze vremena sa momkom kojeg sam upoznala preko neta. Nije bila ljubav u pocetku, vec samo prijateljstvo. Kasnije smo se upoznali i bili zajedno. Veza nije pukla zato sto je on bio kreten ili nesto slicno, vec je pukla zbog daljine, ali to jeste jedno od ljepsih iskustava u mom zivotu.
shin

Post by shin »

I ja sam se zajebavao preko neta, kad bum jednog dana zenska dosla iz Francuske, veza ovo ono.

Neko to uzme za ozbiljno.
Baby Jane

Post by Baby Jane »

:D :D Kako se izvuce? :D
Michun

Post by Michun »

Generalno mislim da zenskim osobama vise znaci ova vrsta veze nego muskima.
Uvijek cete prije naici na zensku osobu koja je ce reci da je u vezi na daljinu, preko neta i sl.
Deckima bas mora biti poseban osjecaj da bi to "nesto" priznali kao vezu.
BTW - Ova vrsta komunikacije moze biti itekako meaningful (ima li u bos. rijec za ovo), ali pod uslovom da je iskrenost na prvom mjestu. :D
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Eh, jeste, tako je :roll: Sad ispade da su sve zene emocionalno nestabilne i treba im neko da im laze i petlja na MSNu da bi se one osjecale voljeno i u vezi??? Svasta
Michun

Post by Michun »

Baby Jane wrote:Eh, jeste, tako je :roll: Sad ispade da su sve zene emocionalno nestabilne i treba im neko da im laze i petlja na MSNu da bi se one osjecale voljeno i u vezi??? Svasta
Baby - si ti uopste citala ono sto sam ja napisala? :?
Drumer

Post by Drumer »

Ahhhhh, taj NET... :D
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Michun wrote:
Baby Jane wrote:Eh, jeste, tako je :roll: Sad ispade da su sve zene emocionalno nestabilne i treba im neko da im laze i petlja na MSNu da bi se one osjecale voljeno i u vezi??? Svasta
Naravno da jesam...i ne slazem se s napisanim :P
Lace

Post by Lace »

Michun wrote:Generalno mislim da zenskim osobama vise znaci ova vrsta veze nego muskima.
Uvijek cete prije naici na zensku osobu koja je ce reci da je u vezi na daljinu, preko neta i sl.
BTW - Ova vrsta komunikacije moze biti itekako meaningful (ima li u bos. rijec za ovo), ali pod uslovom da je iskrenost na prvom mjestu. :D
znacajna :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Vrlo interesantni komentari.... :roll:
Michun

Post by Michun »

Lace wrote:
Michun wrote:Generalno mislim da zenskim osobama vise znaci ova vrsta veze nego muskima.
znacajna :D
fala - e bas mrzim kad mi se to desi.
Michun

Post by Michun »

Baby Jane wrote:
Michun wrote:
Naravno da jesam...i ne slazem se s napisanim :P
Pa dobro de. :sad: Nemoj biti lluta.
Ja nisam nikako mislila onako kako si ti protumacila.
lost&found

Post by lost&found »

khm...pa jeste moguce...sto da ne... :D

ako su obje osobe emocionalno ciste(al ni ovo nije iskljucivo)
ako su duze vremena u kontaktu...i imaju uvid u emoc.zivot sugovornika
ako se na kraju upoznaju i bude prave hemije izmedju...

jest da je previse ovih Ako...

al....why not

ljubujte ...na ovaj ili onaj nacin :D :D
Harrys

Post by Harrys »

black-cat wrote::D :D cuj tvoja mail adresa, pa neces sam sebi slati sliku...... :D :D
:D Mission impossible ali ne i za tebe. :lol: :lol:
izblajhana

Post by izblajhana »

Beatrice_22 wrote:ne znam, meni je romantika univerzalan pojam. hocu da kazem - nemam odredjeni scenarij po kojem bi se dogadjaji morali odvijati da bi bili romanticni: ruze, more, svijece, palma, muzika, ljeto... sve je to ok i to znaju cijeniti oni koji dozive, ali najromanticniji dogadjaji iz moga zivota (malo ih je ali su upecatljivi) nisu ukljucivali bas sve to.

mozda smo malo robovi klisea. ne umijemo sebe iznenaditi vise, pronaci romantiku u neocekivanim stvarima, pa i u internetu. biti romanticni i u gradu punom smoga. i biti romanticni u besparici.

ono sto nedostaje internet romansama je uzbudjenje fizickoga dodira, pogleda, onog sto se ne moze reci... ali niposto se ne bih usudila reci da se ne moze biti kreativan i da - romantican - na netu.
Bas si to lijepo rekla!
:kiss:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Beatrice_22 wrote: i biti romanticni u besparici.
.
Tu sam maher kakvog svijet nije upoznao 8) :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Beatrice_22 wrote:ne znam, meni je romantika univerzalan pojam. hocu da kazem - nemam odredjeni scenarij po kojem bi se dogadjaji morali odvijati da bi bili romanticni: ruze, more, svijece, palma, muzika, ljeto... sve je to ok i to znaju cijeniti oni koji dozive, ali najromanticniji dogadjaji iz moga zivota (malo ih je ali su upecatljivi) nisu ukljucivali bas sve to.

mozda smo malo robovi klisea. ne umijemo sebe iznenaditi vise, pronaci romantiku u neocekivanim stvarima, pa i u internetu. biti romanticni i u gradu punom smoga. i biti romanticni u besparici.

ono sto nedostaje internet romansama je uzbudjenje fizickoga dodira, pogleda, onog sto se ne moze reci... ali niposto se ne bih usudila reci da se ne moze biti kreativan i da - romantican - na netu.

slikaj se samo za moju dusu ;) :) ... je davno otpjevano
za net ljubav...treba pravo puno volje ;) i zelje :)
ali i ideje ;) :) ...sve su to neke tanke niti :D (sa ili bez neta), koje se moraju cuvati :? i njegovati :roll: ... nekome i s nekim ide ;), ko zna zna ;)
ko ne zna ;) njemu dva :D ;)
ubODEM

Post by ubODEM »

sve je to divno i krasno kad oboje tako razmislja.. a postoji velika razlika izmedju kafane i interneta.. prvo u kafani uvjek znas skim pricas... od elementarnog kako izgleda i jel musko il zensko pa do toga kako reaguje ne neke stvari.. kako prica... i "ono" nesto subjektivno sto se samo osjeti :D

na internetu ima previse lazi i ljudi obicno nisu iskreni...puno lakse je lagati na netu nego u obicnom zivotu... bar ja tako mislim... ne upustam se u te virtuelne stvari jer ne vjerujem previse u to :)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Jedno, onako, teoretsko pitanje - je li vi svi kada sjednete za racunar navucete neko drugo JA na/u sebe?
Je li svi po automatizmu pocnemo da lazemo kad smo na netu?
Koliko ja znam ne zaljubljuje se "uzivo" u sekundi, pa tako ni na netu sto znaci da ne mozes znati eh ja cu sad da se zaljubim pa cu zbog toga od pocetka da malo maslam i upakujem pa dokle stigne. A ako zaista od pocetka nesto glumimo cak i dok smo u elektronskom svijetu onda nam ljubav i ne treba jer smo dovoljni sami sebi!
maccarona

Post by maccarona »

daduli_sa wrote:Jedno, onako, teoretsko pitanje - je li vi svi kada sjednete za racunar navucete neko drugo JA na/u sebe?
Je li svi po automatizmu pocnemo da lazemo kad smo na netu?
Koliko ja znam ne zaljubljuje se "uzivo" u sekundi, pa tako ni na netu sto znaci da ne mozes znati eh ja cu sad da se zaljubim pa cu zbog toga od pocetka da malo maslam i upakujem pa dokle stigne. A ako zaista od pocetka nesto glumimo cak i dok smo u elektronskom svijetu onda nam ljubav i ne treba jer smo dovoljni sami sebi!

bravo :wink:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ja sam se neki dan zaljubio preko neta.sta sad da radim?daleko je ali mi je draga :)
Sarafcina

Post by Sarafcina »

ostro i na prvu wrote:
taxi_driver wrote:ja sam se neki dan zaljubio preko neta.sta sad da radim?daleko je ali mi je draga :)
pinguj je :lol:

finger is out of date ;)
:D
Post Reply