UZROCI I POSLJEDICE HOMOSEKSUALNOSTI
- nebojeplavo
Ali kako prepoznati takve?! 
- Jimmy_The_Saint
Jimmy_The_Saint wrote:
Kakav ba derpe ako ga ja u'vatim bit će mu pakšu darmo!
- nebojeplavo
ztluhcs wrote:A jel ti tražiš forme ili hoćeš da se riješiš formotražilice?nebojeplavo wrote:Ali kako prepoznati takve?!
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Neeeeeeeeee.......nebojeplavo wrote:ztluhcs wrote:A jel ti tra¾i¹ forme ili hoæe¹ da se rije¹i¹ formotra¾ilice?nebojeplavo wrote:Ali kako prepoznati takve?!Ajoj, al ovo ru¾no zvuèi, al hajd nek ti bude, ovo prvo

- nebojeplavo
Sad je prekasno, buuuztluhcs wrote:Neeeeeeeeee.......nebojeplavo wrote:ztluhcs wrote: A jel ti tražiš forme ili hoćeš da se riješiš formotražilice?Ajoj, al ovo ružno zvuči, al hajd nek ti bude, ovo prvo
-
PITARKA_SA
imam prijatelje koji su gay
..u poceku mi je bilo malo cudno vidjeti dva momka kako se ljube,ili dvije djevojke,ali u sustini nemam nista protiv takvih ljudi
na kraju,krajeva otkud nama ideja da smo mi "iznad"njih, pa kao, da im nesto imamo pravo odobriti ili osporiti??
druzimo se,i sve stima jako dobro,nikada me nije zabolila glava od njih,i sto je cinjenica,da su puno vise tolerantniji nego"normalni"ljudi,i imaju vise razumjevanja u nekim situacijama.
opet ponavljan,mozda i ne mogu shvatiti neke stvari ali ih sirokih ruku prihvatam,jer ko sam ja da nekome sudim?
opet ponavljan,mozda i ne mogu shvatiti neke stvari ali ih sirokih ruku prihvatam,jer ko sam ja da nekome sudim?