BIH-portugal

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

davis.ba

Post by davis.ba »

Radeljaš ne moraš toliko mrziti Dinu. Dobar je on ipak. :-D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

a gdje je propao barisa krasic.vidio sam da ga na spisku nema?>
davis.ba

Post by davis.ba »

Nenad ga nije pozvao jer je mislio da nema mjesta za njega.
vryzas

Post by vryzas »

radeljas wrote:
babanovac wrote:Markovic je prvo selektor koji nije istovremeno i trener Bosne (Hadzic,Prodanovic,Bajramovic...).
On je selektor postao kao aktivni igrac Bosne.
Sljedeci selektor je Konakovic.
ne elmedin konakovic zv.dino, manager, poslanik sda, maneken, tv zvijeda, najpopularniji nezenja, ... (dopuniti po sjecanju ima toga jos), je izjavio da zeli da bude predsjednik bih. skoro je diplomirao na nekoj visoj skoli (ublehi) na fak. za fizicku kulturu kod jedne druge avazove estradne zvijezde, sandzaklije po imeno radzo. znaci ne vjerujem da kad bude predjsenik da ce biti i selektor. mada mozda u ovoj zemlji i u ovakvom savezu sve je moguce ...

mislim da treba biti realan i prihvatiti to da smo vec ispali. ili vjerovati u cudo. ako cemo pobjediti u makedoniji i portugalu, onda smo odlicna repka ... i neno je onda dobar trener. ovako tesko. cudi mi jos jedna stvar da je uzeo za pomocnika
mladena ostojica
, trenera kk slavija iz lukavice, covjeka koji ni kao igrac, a ni kao trener nikad nista nije napravio. da jeste ne bi bio u kk slavija u shumskoj periferiji periferije sarajeva

Maxo je 90 ili 91god. vodio Bosnu, a o kosarci zna vise nego 90% "trenera" u BiH 8)
babanovac

Post by babanovac »

davis.ba wrote:
babanovac wrote:Jos jedan play,kad nismo imali kvalitetnog beka?
Ako pratiš našu košarku onda ne znam stvarno kako možeš uopšte ovako nešto pitati.
babanovac wrote: Taj covjek je u Slobodi svojevremeno,cuvao i protivnicke centre,kad bi nasi izasli zbog 5 licnih.
Toliko kad je odbrana u pitanju.
A ovo neću komentirati stvarno. :lol:
Istina je,koliko god bilo za :lol: .
babanovac

Post by babanovac »

davis.ba wrote:
babanovac wrote:Jos jedan play,kad nismo imali kvalitetnog beka?
Ako pratiš našu košarku onda ne znam stvarno kako možeš uopšte ovako nešto pitati.
babanovac wrote: Taj covjek je u Slobodi svojevremeno,cuvao i protivnicke centre,kad bi nasi izasli zbog 5 licnih.
Toliko kad je odbrana u pitanju.
A ovo neću komentirati stvarno. :lol:
Istina je,koliko god bilo za :lol: .
radeljas

Post by radeljas »

vryzas wrote:Maxo je 90 ili 91god. vodio Bosnu, a o kosarci zna vise nego 90% "trenera" u BiH 8)
znam ja dobro koga je trenirao i gdje je bio. a ti mi reci koje je rezultate napravio sa tim tvojim znanjem. sta je osvojio? koja je bosna tada bila u bivsoj jugi? ja znam da nije osvojio nista.

markovic neke svoje licne konflikte je prenio na reprezentaciju. nije pozvao ni opacka ni barishu krasica. barisha bio jedan od najboljih strelaca prosle godine u hrv. ligi ili najbolji igrac cini mi se zrinjevca za koji je igrao. a opacak je pokazao u utakmicama s bosnom koji je kvalitet. lose, jako lose, i ne ocekujem nista dobro ni veceras.
vryzas

Post by vryzas »

radeljas wrote:
vryzas wrote:Maxo je 90 ili 91god. vodio Bosnu, a o kosarci zna vise nego 90% "trenera" u BiH 8)
znam ja dobro koga je trenirao i gdje je bio. a ti mi reci koje je rezultate napravio sa tim tvojim znanjem. sta je osvojio? koja je bosna tada bila u bivsoj jugi? ja znam da nije osvojio nista.

markovic neke svoje licne konflikte je prenio na reprezentaciju. nije pozvao ni opacka ni barishu krasica. barisha bio jedan od najboljih strelaca prosle godine u hrv. ligi ili najbolji igrac cini mi se zrinjevca za koji je igrao. a opacak je pokazao u utakmicama s bosnom koji je kvalitet. lose, jako lose, i ne ocekujem nista dobro ni veceras.
ne kontam te :? "smeta" ti Maxo kao trener Slavije ili zato sto nista nije osvojio ili ...ja samo kazem da covjek ima kosarkasko znanje koje malo trenera u nasoj zemlji imaju :(
btw problem nije ni Maxo, ni Neno niti neko od igraca itd. Problem kosarke i sporta u cjelini u BiH treba sredjivati od dna pa do vrha ako me kontas 8)
Pogledaj rad sa mladim selekcijama,pogledaj ko nam je u savezu i sve ti je jasno :(
radeljas

Post by radeljas »

vryzas wrote:
radeljas wrote:

ne kontam te :? "smeta" ti Maxo kao trener Slavije ili zato sto nista nije osvojio ili ...ja samo kazem da covjek ima kosarkasko znanje koje malo trenera u nasoj zemlji imaju :(
ima znanje, ali nema rezultata. malo kontradiktorno
vryzas wrote:btw problem nije ni Maxo, ni Neno niti neko od igraca itd. Problem kosarke i sporta u cjelini u BiH treba sredjivati od dna pa do vrha ako me kontas 8)
Pogledaj rad sa mladim selekcijama,pogledaj ko nam je u savezu i sve ti je jasno :(
s ovim dijelom se apsolutno slazem. nema sistema, strategije niti rada sa mladima. savez i u kosarci i u nogometu katastrofa od ljudi, ublehasha, koji su uzeli pozicije, pare i ne ispustaju to nikome.
vryzas

Post by vryzas »

radeljas wrote:
vryzas wrote:
radeljas wrote: znam ja dobro koga je trenirao i gdje je bio. a ti mi reci koje je rezultate napravio sa tim tvojim znanjem. sta je osvojio? koja je bosna tada bila u bivsoj jugi? ja znam da nije osvojio nista.

ima znanje, ali nema rezultata. malo kontradiktorno
vryzas wrote:btw problem nije ni Maxo, ni Neno niti neko od igraca itd. Problem kosarke i sporta u cjelini u BiH treba sredjivati od dna pa do vrha ako me kontas 8)
s ovim dijelom se apsolutno slazem. nema sistema, strategije niti rada sa mladima. savez i u kosarci i u nogometu katastrofa od ljudi, ublehasha, koji su uzeli pozicije, pare i ne ispustaju to nikome.
:thumbup:

valjda ce veceras protiv izraela ostaviti srce na terenu i svi biti kao 1 8)
Edin H.

Post by Edin H. »

manijak1 wrote:Slijedeće su četiri naše pobjede :D ......i kvalificiranje na EU 2007-e :D
Fala bogu da neko prozbori neku mudru rijec :D
radeljas

Post by radeljas »

zna li iko ima li prenosa. tekma valjda od 1730 danas. pbsbih internet stranica nedostupna. to je jedan divan servis inace, gdje rade kvalitetni novinari i gdje imamo jako kvalitetan program :x
BHG

Post by BHG »

cuh nema prenosa... :x
ibrik

Post by ibrik »

Ima prenos na BHT danas akoBogda u 17:00...idemo na pobjedu...danas navijamo za nase momke, a i za cifute...SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leeloo

Post by leeloo »

Koliko sam ja upratila nema prijenosa...

Na bth-u ima pise da (Ž) BiH-Portugal.... Po tome bi bilo da žene igraju i da smo mi domaćin...

Baš me interesuje ko je odgovoran za ovo. Nevjerujem da u portugalu nema prijenosa utakmice koju igra košarkaška reprezentacija...

BHT :x
Santos

Post by Santos »

Gdje ko sta ima prenos.Hajmo informacije.Znam da ima za nas u inostranstvu na satelitu Hotbird Portugalskih kanala.E sad prenose li neznam.Odo Goglat ako sta nadjem javljam.
ibrik

Post by ibrik »

ibrik wrote:Ima prenos na BHT danas akoBogda u 17:00...idemo na pobjedu...danas navijamo za nase momke, a i za cifute...SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moram sam sebe ispraviti...ja vidio da ima prenos kosarke BiH - Portugal, ali nisam skontao da su zene u pitanju :D :-D :-) :? ...SORRY...ako neko sazna nesto za prenos neka obavezno javi...
sideshow bob

Post by sideshow bob »

U jutarnjem programu na BHT su rekli da nece biti prenosa jer TV Portugal uopste nece emitovati signal sa utakmice. :(
underground

Post by underground »

http://www.xscores.com/LiveScore.do

Ovdje se moze pratiti rezultat bar...
pupa_hava

Post by pupa_hava »

Poslije prve četvrtine vodimo 25:20.
Samo tako dalje...
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

a sto meni na ovoj stranici pokazuje 8:6 za portugal :shock: :?
underground

Post by underground »

pupa_hava wrote:Poslije prve četvrtine vodimo 25:20.
Samo tako dalje...
Kako je to moguce kad je utakmica pocela prije 12 minuta?? :shock:
pupa_hava

Post by pupa_hava »

Upravo gledam bht i žensku košarku i spiker javlja da naši tako vode.
underground

Post by underground »

Mi pricamo o muskima, tj utakmici koja je pocela u 17.30
underground

Post by underground »

Vodimo 14:10
Post Reply