Pa imas li bolan nebio vremena za to sve
Joj, jos malo pa eto te ko Hugh Hefner,,, Zamisljam stan i kucu punu zecica
Ti lezis, nist ne radis, one te hrane grozdjem
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ti pleti ja æu bocat...cHupjahalic@ wrote:Pletem brze od tebeztluhcs wrote:S èupkom nikad nemo'¹ kraj dostiæ':D:D
![]()
![]()
![]()
Ho`s kakvumustru
![]()
![]()
kazem ti ja, prepali se malci da ce te ostaviti bez nasljednika, pa se razmilili na sve strane..contara wrote:Ma i jedno i drugo i trece i najdalje, i neznam od kuda mi energija za sve to....
E jebiga jarane, ¹ta da ti ka¾em sem mlatni ga od lavabo 2-3 puta...contara wrote: Radim ja i to, vise puta dnevno, ali ne pomaze, i navece kad izadjem napolje kao da nisam nista mlatio.
ispucali smo sve konstruktivno, sad su na redu bolnije metodecontara wrote:Jel ti hoces da sam sebe posaljem u bolnicu ili.....?? Daj nesto konstruktivno, ako ima nesto u ovakvom slucaju?ztluhcs wrote:E jebiga jarane, šta da ti kažem sem mlatni ga od lavabo 2-3 puta...contara wrote: Radim ja i to, vise puta dnevno, ali ne pomaze, i navece kad izadjem napolje kao da nisam nista mlatio.:D:D:D
ztluhcs wrote:E jebiga jarane, šta da ti kažem sem mlatni ga od lavabo 2-3 puta...contara wrote: Radim ja i to, vise puta dnevno, ali ne pomaze, i navece kad izadjem napolje kao da nisam nista mlatio.:D:D:D
ote mi slova sa tastature. Taman sam posla OVO napisatLace wrote:strah da ces ostat sam...pa sad ne znas kud udarascontara wrote:Nije zajebancija. Ozbiljno pitam, otkud odjednom da ja koji sam inace flegman po prirodi, odjednom pocnem muvati svaku zensku na koju naidjem????
essss... valjda što ti je stereotipija žemska...mama29 wrote:Sto ti je iskusno zesnko oko