REAKCIJE NA FORUMASE SA STRANE...POJEDINCI IH TERAJU...
- jeza u ledja
gogili9 wrote: Opet se nasla jedna ZENA, kojoj ocigledno smeta ekavica kojom se sluzim pri pisanju i zdusno se trudi da ispljuje svaki moj komentar, a pri tom, buduci da me nije mrzelo, nema misljenje niti komentarise neku temu, vec izvuce iz konteksta deo teksta i jednom prosirenom recenicom ( za vise ocigledno nije sposobna ), gleda kako ce ispljuvati autora ( u ovom slucaju mene).
Zaista me interesuju vasi komentari na temu da li odobravate, bolje, da li zelite da se i mi iz drugih republika ukljucujemo na vase forume, jer su nam problematike identicne ili...
Ja sam, a imam jako puno istomisljenika, odusevljena kada se neko od vas pojavi na nekom nasem forumu i covek (zena) se stvarno oseti dobrodoslim i ne trpi ismevanje i progon, a da se pri tom svi ostali ne udruzimo da uljeza " opletemo ", jer u svakom zitu ima kukolja...
Yugonostalgicarka
gogili9 wrote:Bila sam u vezi skoro 4 godine...meni je to tada bila i prva bas ozbiljna veza...jednostavno je doslo do zasicenja, izmislila sam nekakav glupi razlog, svadju i raskinula...Pocela sam se vidjati i izlaziti sa drustvom, cisto da osetim slobodu i zezanje ( nisam varala )...
Bila sam apsolutno sigurna u njega, cak drugaricama pricala da me on ne bi prevario i kada bi bio u haremu sa sve samim lepoticama...verovatno bi meni pisao pesme...i stvarno sam verovala u to...
Posle 1-2 meseca ga vidim sa prezgodnom plavusom, prvo u blizini moje zgrade...malo me ko strecne, al rekoh sebi da verovatno pokusava da me napravi ljubomornom, ali...poceo se pojavljivati sa njom i moja sujeta je odradila ostatak price...
Pomirili smo se, bili zajedno jos par meseci, do prve prilike gde sam ja upoznala drgog, zaljubila se do bola ( pogledaj moj komentar na temu : Ljubav do bola )...i...
Savrseno vise nikad nisam ni pomislila na njega...
...
Oo kompleksu rano ljuta...
-
mr__bosnjak
A s tobom ce me varatking31 wrote:e dabogda ti nju ozenio mr ...bosnjak
-
zmijaIzmaj
hajdmo se sad pravdati
niiiisam ja nacionalista, majke mi

-
jusuff
misim da ti nemas pojma o cemu govoris, a mislim i da provociras...gogili9 wrote:...i na sopstveno ( opet vecinom zenska osobina ), " zadovoljstvo " sam zakljucila da sam bila u pravu, rekavsi da joj je najveci domet, skromna, prosto-prosirena recenica i tudji citati...
Pozz svima ok ljudima, a ini...pa ko njih sisa?
za tvoju informaciju, zena je veoma elokventna i obrazovana... to sto tebi upucuje prostoprosirene recenice... valjda vidi da vise od toga ne mozes ni skontati... a vala, vidim i ja da je tako...
-
Kwaheri
Gavrilogavrilo wrote:'ajd priznaj da si je malo peckalazena wrote:![]()
![]()
p.s.
Nije bilo nikakvih pp. Dok sam čitala temu, isprva ne skontah ko ju je uvrijedio, tek kasnije vidim o meni je riječ...
Helem nejse, snajki očito treba pažnja iliti njega...
-
Kwaheri
...ja mislim da bi i moderacija ovo mogla okachiti na "ne propusti"...danas wrote:i to, ni manje ni vise, nego bre sa velika slova udarila naslov...forUMASH wrote: ....e pa, hajde ti nama sad reci za koji si klinac pokrenula ovu temu....da nam ne promakne...
-
car-x
#45 Re: REAKCIJE NA FORUMASE SA STRANE...POJEDINCI IH TERAJU...
ispade da smo opet "otjerali" jednog potencijalnog forumasa "s druge strane", ali se meni cini da je ovo i vise nego zlonamjerno napisan komentar.. barem sto se "zene" tice..gogili9 wrote:Ja sam iz Beograda, a kako mi je i profesija vezana za pisanje ne mogu da odolim da ne prosetam kroz sto vise foruma...
Uglavnom biram teme koje me interesuju, kao i svi mi i stvarno iskreno i od srca se udubim u problem, nastojeci da kroz licna iskustva, a bez blama, pokusam da pomognem doticnoj ( mu ), nekim od svojih komentara...
I na sta nailazim? Pre ovog sajta sam posecivala jedan, takodje iz BIH i dozivela sam najstrasnije uvrede od jednog clana, na nacionalnoj, verskoj i svim mogucim osnovama kojih se doticni setio ili je imao pomoc u vidu slicnih mu naci-fasista...
Na svu srecu, tu se nasao i neko normalan koji me je uz dobronameran savet poslao na ovaj sajt uz komentar da su ovde uglavnom ok i kulturni ljudi i hvala mu ako se prepozna. Bio je i jeste u pravu, vecina je takvih, ali...
Opet se nasla jedna ZENA, kojoj ocigledno smeta ekavica kojom se sluzim pri pisanju i zdusno se trudi da ispljuje svaki moj komentar, a pri tom, buduci da me nije mrzelo, nema misljenje niti komentarise neku temu, vec izvuce iz konteksta deo teksta i jednom prosirenom recenicom ( za vise ocigledno nije sposobna ), gleda kako ce ispljuvati autora ( u ovom slucaju mene).
Zaista me interesuju vasi komentari na temu da li odobravate, bolje, da li zelite da se i mi iz drugih republika ukljucujemo na vase forume, jer su nam problematike identicne ili...
Ja sam, a imam jako puno istomisljenika, odusevljena kada se neko od vas pojavi na nekom nasem forumu i covek (zena) se stvarno oseti dobrodoslim i ne trpi ismevanje i progon, a da se pri tom svi ostali ne udruzimo da uljeza " opletemo ", jer u svakom zitu ima kukolja...
Yugonostalgicarka
licne uvrede, nicim isprovocirane..
lm, sto se mene tice, a koliko vidim iiz onog sto si pokazala u ovih tvojih par postova na saksu, cini mi se da nije velika steta ni ako skontas da ovo mozda i nije forum za tebe..
- danas
koleginice, jel' vi to pljujete moju malenkost?zena wrote:...ja mislim da bi i moderacija ovo mogla okachiti na "ne propusti"...danas wrote:i to, ni manje ni vise, nego bre sa velika slova udarila naslov...forUMASH wrote: ....e pa, hajde ti nama sad reci za koji si klinac pokrenula ovu temu....da nam ne promakne...
![]()
a i recenica vam je jedva prosto-prosirena
-
mr__bosnjak
Vrijedja te na nacionalnoj osnovidanas wrote:koleginice, jel' vi to pljujete moju malenkost?zena wrote:...ja mislim da bi i moderacija ovo mogla okachiti na "ne propusti"...danas wrote: i to, ni manje ni vise, nego bre sa velika slova udarila naslov...da nam ne promakne...
![]()
a i recenica vam je jedva prosto-prosirena
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mr__bosnjak
Pa ona je "blize izvoru" foruma nego jažena zmaj wrote:E jeste domaćini pravi... Ova djevojka i ako je htjela da se vrti po ovom forumu, sada će se sigurno predomisliti. Pravu ste joj dobrodošlicu pripremili... Nema šta