Moj direktor je perverznjak....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zensko

Post by zensko »

komi!! uvijek si bio praktican!! 8-)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

moja prijateljica je na diktafon snimila svu zajebanciju od strane predpostavljenog i zaprijetila :oops:
idic

Post by idic »

Jasno mu stavi do znanja da sem poslovnog nikakav drugi odnos ne želiš sa njim i ukoliko pokuša ponovo da ti se približi da ćeš ga prijaviti policiji. Tvoj šef je u klimaksu i vjerovatno pokušava gdje može dok mu se još diže. :-) Pretpostavljam da nije nasilnik i neće te silovati, ali budi uzdržana prema njemu i ne upuštaj se u bilo kakve privatne razgovore. To se vrlo često dešava i kažu da je preko 70% sexualnih avatura na radnom mjestu.
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

idic wrote:Jasno mu stavi do znanja da sem poslovnog nikakav drugi odnos ne ¾eli¹ sa njim i ukoliko poku¹a ponovo da ti se pribli¾i da æe¹ ga prijaviti policiji. Tvoj ¹ef je u klimaksu i vjerovatno poku¹ava gdje mo¾e dok mu se jo¹ di¾e. :-) Pretpostavljam da nije nasilnik i neæe te silovati, ali budi uzdr¾ana prema njemu i ne upu¹taj se u bilo kakve privatne razgovore. To se vrlo èesto de¹ava i ka¾u da je preko 70% sexualnih avatura na radnom mjestu.
Jer ljudi provode 70% budnog vremena tu :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

mostarac wrote:u zemlji kakva je bosna da se ne zanosimo ona bi bila prozvana kurvom (vjerovatno sto je obukla suknju na posao), a on bi bio jadni zavedeni porodicni covjek i za mnoge heroj, a svu krivicu bi podnijela ona, cak mozda i od dijela rodbine i nosila pechat citav zivot. Ovo je Bosna i nemojmo se zavaravati.

P.S. Choopka isto tako mene zlostavlja (psihicki) na radnom mjestu, ali ja njoj dohakam :D
Ako ti zoves psihickim zlostavljanjem to sto ja tebi ne dam ni da mrdnes na radnom mjestu onda stojim iza toga. :D :lol: :lol:
p.s. dohakas... aha... u :oops: snovima. :D

Salu na stranu... Iskreno se nadam da ce se djevojka izvuci iz tog problema bez nekih posljedica.
Pitam se samo koliko ih je jos on seksualno uznemiravao na svom radnom mjestu. :roll: :roll:
idic

Post by idic »

Jel čika osnivač upitanju, čula sam identičnu priču od jedne djevojke koja je radila kod njega. :-)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

cHupjahalic@ wrote:
Ako ti zoves psihickim zlostavljanjem to sto ja tebi ne dam ni da mrdnes na radnom mjestu onda stojim iza toga. :D :lol: :lol:
p.s. dohakas... aha... u :oops: snovima. :D
Znajuæi njega hoæe pa makar "do-hakao" ispod stola... :D:D:D
Pearl

Post by Pearl »

idic wrote:Jasno mu stavi do znanja da sem poslovnog nikakav drugi odnos ne želiš sa njim i ukoliko pokuša ponovo da ti se približi da ćeš ga prijaviti policiji. Tvoj šef je u klimaksu i vjerovatno pokušava gdje može dok mu se još diže. :-) Pretpostavljam da nije nasilnik i neće te silovati, ali budi uzdržana prema njemu i ne upuštaj se u bilo kakve privatne razgovore. To se vrlo često dešava i kažu da je preko 70% sexualnih avatura na radnom mjestu.
:shock: :shock: :shock:
ovo se bas i ne moze svrstati u avanturu... mada on to mozda tako vidi, ako mu je prije prolazilo.. ne daj otkaz, naci ce neku drugu kojoj ce isto da radi.. zadrzi distancu, ako ne upali, snimi na diktafon i zaprijeti objavljivanjem u novinama.. ako su objavili slike onog varanja, objavit ce i ovo :D ili bar nek on misli da hoce :D
king31

Post by king31 »

Kakav bona pedofil, a kakav ti je mozak mozda i nije pogresan pojam.
Covjek te seksualno uznemirava to je sve. U evropskim zemljama to je kaznjivo i na sudu bi ga ti dobila, a ako ima fizickog uznemiravanja to je jos tezi prekrsaj.
Reci babu nek on to vidi. Napravite mu skandal ako nista..
Valjda ima zenu idi pa joj reci .
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

A wrote:Da li si ti ijednom stavila do znanja JASNO da te ne interesuje nikakva avantura sa njim? Tek ukoliko ne uvazi tvoje eksplicitno odbijanje, onda to postaje seksualno uznemiravanje. Do tada je to udvaranje odrasle osobe drugoj odrasloj osobi.
Ne znam A (nisam pravnik), ali ako te neko safata u sred kancelarije, a ti se nedas :roll: , zar to nije sekusalno uznemiravanje. Jos se radi o direktoru :x
Kakva mu je ta stalna sekretarica :-) Mislim, jel mlada, atraktivna, zavodljiva :-)
ragib

Post by ragib »

snimi i prijavi.
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

buntovnica wrote:prvo veomaaaaaaaaa je ugledna osoba u gradu...kada bih rekla ko je vjerovatno bi svi znali..
cHupjahalic@ wrote: Njega prijavi i ja se iskreno nadam da ce on zaplatiti dobruuuu cijenu zato sto se tako ponasa prema svojim radnim kolegama.
Njena riječ protiv njegove. Ishod možete pretpostaviti.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

king31 wrote:Kakav bona pedofil, a kakav ti je mozak mozda i nije pogresan pojam.
Covjek te seksualno uznemirava to je sve. U evropskim zemljama to je kaznjivo i na sudu bi ga ti dobila, a ako ima fizickog uznemiravanja to je jos tezi prekrsaj.
Reci babu nek on to vidi. Napravite mu skandal ako nista..
Valjda ima zenu idi pa joj reci .
Kakvo ti imas pravo da tako nesto govoris djevojci koja ovdje trazi savjet?
Ako ces joj pristajati muci, a nemas nikakvog savjeta onda se nemoj ni javljati...
Michun

Post by Michun »

cHupjahalic@ wrote:Zbog jedne budale kao sto je taj direktor vi savjetujete curu da dadne otkaz?
Pa ako je ikako moguce da nadjes izlaz na drugi nacin ti to uradi i gledaj da on plati cijenu zbog seksualnog uznemiravanja.
Ne daji otkaz, jer ti nisi nista kriva.
Njega prijavi i ja se iskreno nadam da ce on zaplatiti dobruuuu cijenu zato sto se tako ponasa prema svojim radnim kolegama.
Koliko ja skontah ona je tu privremeno na tri sedmice dok se ne vrati sekretarica. Ne radi uopste u toj firmi jer je navela da je placanje za tri sedmice super. Jel' tako mlada? Ako ti nije posao gdje radis nego privremeni anganzman - onda se drzim svog prvog posta. Bjezi odatle i posalji mu tatu da mu se nahebe familije. :x
Ti imas 20 godina - mlada si da se bakces s budalama i da prezivljavas traume te vrste. Da je kakva od 35 sa zivotnim iskustvom i stavom pa da stiklu u celo zabije :D A ne dijete od 20.
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

Recu mi da imas ''sidu" i vidjeces kako ce zbrisat. :D

Salu na stranu.
Sve je do tebe. Budi pametna. Nedozvoli mu ni milimetra da ti se priblizi. Dajmu jasno doznanja da ces mu muda otkinut ako nesto pokusa. I ako te nastavi zajebavat reci svom caci. Onako sve otvoreno, nemoj da te bude stid. Nisi ti kriva ni sekundicu. Nek ga on malo ispegla. Plus obavjesti i njegovu zenu. I zapamti jebes pare.

Sretno.
putnik

Post by putnik »

Kaiser wrote:zašto pedofil?

koliko je to tebi godina? :D
Tako je kad djeci daju internet :D
BHG

Post by BHG »

hos da ga prebijemo? :D
buntovnica

Post by buntovnica »

svasta ste mi napisali,malo me izvrjedjali,al dobro je sve dok me fizicki ne pocnete napadati... nemam zivaca da se sada ja nesto branim,al sve u svemu ima dosta savjeta i hvala onim koji iskrenop zele pomoci...
a ta njegova stalna sekretarica ima mozda 35 godina i nije nimalo atraktivna niti zavodljiva... a preko njegove zene sam i dosla ovdje !!!
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Ahhhhh.. pa to nije pedofilija ˝sine moj˝.. stvarno si pobrkala pojmove.. ti si vec davno odrasla curica 8)
Sta je tu cudno sto dedica hoce mladog mesa :D
ifbbpro

Post by ifbbpro »

A sto se tice uznemiravanja, ti bi fino trebala njemu prvo da kazes TO I TO.. jer ako se kasnije zakomplikuje a ti iz cista mira stanes u svoju odbranu, sve ce to da padne u vodu. Dakle prvo mu u minut-dva sve lijepo objasni, i mozda ce onda da razumije..
ifbbpro

Post by ifbbpro »

A wrote:Buntovnice, jos jedan savjet, ako smijem:
U prici o neprilicnom udvaranju, najmanje je bitno koliko je godina covjeku i kako izgleda. To sto bi mogao biti deda, ili sto ti se gadi - to ne ide tebi na ruku. Zato sto bi ti neko zlonamjeran mogao odgovoriti "znaci, da je mladji i da je zgodniji, direktor bi po vama imao pravo traziti seksualne usluge od uposlenica?".

Bitno je govoriti o sustini - da direktor zloupotrebljava svoj polozaj i da trazi seksualne usluge od sluzbenica.
Da nisi mozda zavrsio pravni fakultet :D
Pametno receno..
Ali lagano, nece se valjda otici i do suda.. tako daleko.. :o :-)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ma zakonski nije pedofil , no moralno jeste.

Ova Chupjahalic mi je najjaca, vidi se da je u dijaspori :D:D Nema ti ba toga u Sarajevu, ako je na polozaju onda ce mala tesko dobiti pravnu zadovoljstinu, haman da ju je i silovao.

Ja sam za onu drugu opciju, neka ga babo ili momak malo posjeti
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Kako ba nidje veze da je pedofil?

Njemu 65, njoj 20 i ona nece sex s njim, a on navaljuje?

Nije zakonski pedofil ali je u nekim ljudskim parametrima ne pedofil nego pedofilcina
Michun

Post by Michun »

horns&drums wrote:Kako ba nidje veze da je pedofil?

Njemu 65, njoj 20 i ona nece sex s njim, a on navaljuje?

Nije zakonski pedofil ali je u nekim ljudskim parametrima ne pedofil nego pedofilcina
Ima veze - fakat. Takav gad je garant i pedofil zaoprave - ako ne vidi nju od 20 kao dijete.
Taj XY hromozom - cccccccc
pirmin

Post by pirmin »

Zamisljam da mi (daleko bilo!) neko sestri na taj nacin pristupi.
Stari i ja bi se prvo skrvili koji da mu pegla facu od plocice.

Moje misljenje:
Mi smo u Bosni te stoga zaboravi bilo kakvo pravno nadmudrivanje.Starog,brata,druga...bilo koga pod ruku pa na "informativni" razgovor.Nije on jedini poslodavac,imat ces ih jos nekolicinu.
Steta je da baksuza imas u podsvijesti citav zivot.
Post Reply