nova navijacka himna BiH- seljacka pjesma
Moderator: _BataZiv_0809
-
la ciliegia
Ocito sam odgovarala u trenutku kad je napisan post iznad
sorry 
-
justika_sa
ajme ljudi ovo je užas... katastrofa... seljakljuk... primitivizam...
-
Odisej
Citat : Sllatki
"Smislite vi bolje!! Jeboga ja vise, pa beskurac i pjesma. Nek je nasa pa makar i "seljacka". Imal jos koji kurac da komentarisite i da vam smeta? SVE SAMI PAMETNJAKOVICI!"
Ja ljuta čovjeka. I ne samo to. Lijepe li komunikacije sa nama...Svaka čast.
Ma no sikiriki sllatki , smanji bolan emocije i počasti nas barem jednom pristojnom riječju...
Živio!
"Smislite vi bolje!! Jeboga ja vise, pa beskurac i pjesma. Nek je nasa pa makar i "seljacka". Imal jos koji kurac da komentarisite i da vam smeta? SVE SAMI PAMETNJAKOVICI!"
Ja ljuta čovjeka. I ne samo to. Lijepe li komunikacije sa nama...Svaka čast.
Ma no sikiriki sllatki , smanji bolan emocije i počasti nas barem jednom pristojnom riječju...
Živio!
-
urbanix
Narodnjak kao navijacka pjesma, pa to stvarno samo kod nas ima.
Koje sranje, ali kad se pogleda ekipa koja je pravila pjesmu (najautor Nazif koji jos uvjek pravi tekstove razine 5-6 razred osnovne) i pjevaci poput Donne Ares onda se nije moglo nista bolje ni ocekivati.
Nadam se da ova glupost nece proci kod naroda (sto je opet tesko ocekivati).
Koje sranje, ali kad se pogleda ekipa koja je pravila pjesmu (najautor Nazif koji jos uvjek pravi tekstove razine 5-6 razred osnovne) i pjevaci poput Donne Ares onda se nije moglo nista bolje ni ocekivati.
Nadam se da ova glupost nece proci kod naroda (sto je opet tesko ocekivati).
- cHupjahalic@
Ako nas ova "himna" ne smiri na stadionu onda ja ne znam sta ce.

-
PITARKA_SA
eto sta se desi kada se neki ljudi petljaju gdje im nije mjesto.
pametnije mu je da se drzi pisanja tekstova za ernu dzebu,halebicku i onog ljakse dzulovica
to i jeste njegov nivo.
strasno,samo nas sramote
pametnije mu je da se drzi pisanja tekstova za ernu dzebu,halebicku i onog ljakse dzulovica
to i jeste njegov nivo.
strasno,samo nas sramote
-
Kukuruz_Barbe-q
Pjesma je dno dna, kopira Brenu, kad sam cuo onaj dio "be ha be ha go go go " od stida sam ugasio plejer.
Inace vidio sam ga danas kad sam se vracao kuci na chwillu valjda je doso u villa park
Inace vidio sam ga danas kad sam se vracao kuci na chwillu valjda je doso u villa park
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sreca pa nas niko ne tjera da to slusamo i pjevamo, a kad bude pustena sa razglasa nek nam je Bog na pomoci....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
bih ja, bi i ti, ali nece zvanicni voditelj koji dobije anredbu da pusti to u eter... na stadionu...daduli_sa wrote:Haj'mo Bosno, Bosno, Bosno
Haj'mo Hercegovino
Haj'mo Bosno, Bosno, Bosno
Haj'mo Hercegovino
Nikad sama nisi ti
Uvijek s tobom tu smo mi
Tvoje Kćeri i Sinovi!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve ostalo samo imitacije!![]()
I zato ih treba ignorisati!!!
-
BECHO
Upravo tako!Sve ostalo samo imitacije!
I zato ih treba ignorisati!!!
http://www.youtube.com/watch?v=AY5ZSLPIZWk
- DaysleepeR
Jednostavno Gljivi je muka sto je raja prihvatila pjesmu jednog Narcisa Vucine i hoce nasilu da progura svoje gluposti.
Ovo je uzas, ako budemo imali srece dozivjece fijasko.
Ovo je uzas, ako budemo imali srece dozivjece fijasko.
-
branimir_s
MULTIETNICKI SASTAV GRUPE PJEVACA OBECAVA DOBAR PRIJEM I KOD OSTALIH KONSTITUTIVNIH NARODA.
HOCE LI NEKO KUPITI CD?
HOCE LI NEKO KUPITI CD?
-
Vozdra_123
mene uspavase sa ovim narodnjakom
odoh ja u k'evet
odoh ja u k'evet
-
BAHadzic
JA slusam i Narodnu i Izvornu i Turbo Folk i pjesma stvarno nevalja i nedopada mi se nimalo.
Ako je nesto Seljacko nemora da znaci da nevalja skoro 50% stanovnista BiH cine Seljaci ako ne i vise
ispane ovako: Seljacko = Nevalja, Gradjansko = Valja...
Ako je nesto Seljacko nemora da znaci da nevalja skoro 50% stanovnista BiH cine Seljaci ako ne i vise
ispane ovako: Seljacko = Nevalja, Gradjansko = Valja...
-
DUREX
Fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko je ovo napravio treba ga spaliti zajedno sa instrumentima na kojima je pomenuta bljuvotina izvedena da se kuga nebi dalje sirila...
Kako ih nije stid da onaj uzas uopste puste u eter...
A za ovog BAHadzica:
Haveru, pa nije ovo "Znanje-imanje" emisija pa da ja moram da vrijednujem selo i "seljacki" nacin ,kako ga ti zoves,i da za isti trazim neke isprike i vucem paralele...Ovo je navijacka pjesma!!!..Eeeeeeeeeeeeee, navijacka pjesma!!!!!...Kakve harmonike,Hanke,Gljive????...Pa ne sluzi tartan staza za kolo!!!!
Ovu pjesmu komotno mogu staviti kao oficijelnu pjesmu koride u Jelahu ili vec gdje se te "manifestacije" odvijaju....
Ima li ista u ovoj jebenoj zemlji da nije srozano do dna??
Ovo govno od pjesme treba izzvizdati iz sveg glasa ako je ,nedo Bog, puste danas na Kosevu
Mada,kad malo covje razmisli, upravo ova pjesma je ogledalo drzave u kojoj zivimo...kic,bljuvotina i prevara
Ko je ovo napravio treba ga spaliti zajedno sa instrumentima na kojima je pomenuta bljuvotina izvedena da se kuga nebi dalje sirila...
Kako ih nije stid da onaj uzas uopste puste u eter...
A za ovog BAHadzica:
Haveru, pa nije ovo "Znanje-imanje" emisija pa da ja moram da vrijednujem selo i "seljacki" nacin ,kako ga ti zoves,i da za isti trazim neke isprike i vucem paralele...Ovo je navijacka pjesma!!!..Eeeeeeeeeeeeee, navijacka pjesma!!!!!...Kakve harmonike,Hanke,Gljive????...Pa ne sluzi tartan staza za kolo!!!!
Ovu pjesmu komotno mogu staviti kao oficijelnu pjesmu koride u Jelahu ili vec gdje se te "manifestacije" odvijaju....
Ima li ista u ovoj jebenoj zemlji da nije srozano do dna??
Ovo govno od pjesme treba izzvizdati iz sveg glasa ako je ,nedo Bog, puste danas na Kosevu
Mada,kad malo covje razmisli, upravo ova pjesma je ogledalo drzave u kojoj zivimo...kic,bljuvotina i prevara