Hrana koju jedemo

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Eshek

Post by Eshek »

debela wrote:koje pretjerivanje :-) pomislicu da niko od vas ne pere ruke kad izadje iz hale pa se s razlogom brinete :lol:
kažu da ih nije loše zapišati pije izlaska :D

džes' bebeja 8-)
Eshek

Post by Eshek »

Santos wrote:Meni nije jasno da onaj Maxumic nemoze napravit halu kako treba.Ima para al nece naviko narod na cucavac i prljavstinu.
Ma meni nije jasno kako neko uloži 5 hiljada u luxury kupatilo, a na kraju stavi čučavac :?
debela

Post by debela »

Pegasus317 wrote:Ma meni nije jasno kako neko uloži 5 hiljada u luxury kupatilo, a na kraju stavi čučavac :?
mislis na javno mjesto? pa tako i treba biti. higijenskije je od wc solje.
Eshek

Post by Eshek »

debela wrote:
Pegasus317 wrote:Ma meni nije jasno kako neko uloži 5 hiljada u luxury kupatilo, a na kraju stavi čučavac :?
mislis na javno mjesto? pa tako i treba biti. higijenskije je od wc solje.
U kancelariji. Nije tačno da je higijenski bolje od WC šolje, postoje razni mehanizmi izmjene prekrivača od najlona ili papira...

Joj, sad skontah o čemu pričam i na sta gubim vrijeme...

ADIOS!!! :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Reina wrote:a kako se primjeti :lol:
Zini i pogledaj u ogledalo... Ako je i ona zinula onda je ima¹... :)
debela

Post by debela »

jest, te kutije sa najlonima i papirima redovno zvrlje prazne :roll: to se izgleda stavi samo reda radi.
a sta fali temi? korisnija od metar drugih po forumu gdje se gubi vrijeme :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Reina

Post by Reina »

ztluhcs wrote:
Zini i pogledaj u ogledalo... Ako je i ona zinula onda je imaš... :)

ma kad vidim ovu ljepotu u ogledalu sigurna sam da nemam pa onda nemam potrebe ni da zinem :)
ztluhcs

Post by ztluhcs »

seka wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:
Kukuruz_Barbe-q wrote:A kako se moze otkriti da covjek ima trakavicu?slucajno ili???
Da to i mene interesuje, hajde nek neko objasni kako otkriti da si zarazen necim ovakvim, koji su simptomi i kako se lijeci!???
:? zivota vam jeste li imali biologiju u skoli :? paraziti.
mrsavljenje. jedes - a ne debljas se.
Na isti naèin kao i sterilnost...

Je*e¹ a ne prima se...

b/d

:D :D :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Reina wrote:
ztluhcs wrote:
Zini i pogledaj u ogledalo... Ako je i ona zinula onda je ima¹... :)

ma kad vidim ovu ljepotu u ogledalu sigurna sam da nemam pa onda nemam potrebe ni da zinem :)
Pa mo¾da je i ona napucana i na¹minkana sa finim zubiæima... :P:P:P
Reina

Post by Reina »

ztluhcs wrote:
Reina wrote:
ztluhcs wrote: Zini i pogledaj u ogledalo... Ako je i ona zinula onda je imaš... :)

Pa možda je i ona napucana i našminkana sa finim zubićima... :P:P:P

:lol: ja tebi rekoh :) a vidis sta gore pise mrsas, nema napretka... pa se ti mozes sminkat koliko hoces dzaba ti je.... :P
debela

Post by debela »

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

seka wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:
Kukuruz_Barbe-q wrote:A kako se moze otkriti da covjek ima trakavicu?slucajno ili???
Da to i mene interesuje, hajde nek neko objasni kako otkriti da si zarazen necim ovakvim, koji su simptomi i kako se lijeci!???
jebi ga seko, ja nemam parazite, a opet jedem kao lopatom, a nece da se primi i tacka...
pirmin

Post by pirmin »

DobroJutroKolumbo wrote:Znal ko OBJASNITI , kakvi su simptomi ove bolesti i kako se LIJECI...jebo suplju...
Hipohondar :D ...tebi izgleda bas prahnulo da je dobijes. :D
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Confused zivota vam jeste li imali biologiju u skoli Confused paraziti.
JEsmo al se ne sjecamo ko ti :D

Ta trakavica je dobra stvar jebga.Zamisli:jedes sve moguce a ne prima ti se....
ztluhcs

Post by ztluhcs »

mIRCerka wrote:
seka wrote:
DobroJutroKolumbo wrote: Da to i mene interesuje, hajde nek neko objasni kako otkriti da si zarazen necim ovakvim, koji su simptomi i kako se lijeci!???
jebi ga seko, ja nemam parazite, a opet jedem kao lopatom, a nece da se primi i tacka...
Kako zna¹? :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

seka wrote:
mIRCerka wrote:jebi ga seko, ja nemam parazite, a opet jedem kao lopatom, a nece da se primi i tacka...
daj...znas na sta sam mislila. ako naglo pocnes mrsaviti postoje uzroci. odes kod ljekara.

nekad davno sam gledala reportazu - gdje doktori glupsonima ugradjuju pantljicaru da bi smrsali. :-)

p.s. provjeri stitnu zlijezdu.
provjerila i stitnu i analizirala govance prije dvije godine kad sam se zabrinula oko toga...i rece mi fino doktor da je sve u redu ali AKO HOCES DA TI SE PRIMI MORAS MALO ODMORITI I PRILECI A NE SPAVATI 5-7 SATI DNEVNO A OSTALO SKAKATI SVUDA...
:D plus imam jaku zelucanu kiselinu zbog koje mi se javi gastritis...VARIM KASIKE, CAK I AZIRINE!!!
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

mIRCerka wrote:
seka wrote:
mIRCerka wrote:jebi ga seko, ja nemam parazite, a opet jedem kao lopatom, a nece da se primi i tacka...
daj...znas na sta sam mislila. ako naglo pocnes mrsaviti postoje uzroci. odes kod ljekara.

nekad davno sam gledala reportazu - gdje doktori glupsonima ugradjuju pantljicaru da bi smrsali. :-)

provjerila i stitnu i analizirala govance prije dvije godine kad sam se zabrinula oko toga...i rece mi fino doktor da je sve u redu ali AKO HOCES DA TI SE PRIMI MORAS MALO ODMORITI I PRILECI A NE SPAVATI 5-7 SATI DNEVNO A OSTALO SKAKATI SVUDA...
:D plus imam jaku zelucanu kiselinu zbog koje mi se javi gastritis...VARIM KASIKE, CAK I AZIRINE!!!
možda nemaš parazite ... možda je neka veća životinja u pitanju ImageImage
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

DobroJutroKolumbo wrote:To za crva je u domenu naucne fantastike, bakterije OK ali crv...covjece zeludcana kiselina je toliko jaka da kad bi ga pojeo vise ga nebi ni bilo...
Prema tome ne vjerujem...ali ko zna...sve je moguce... :roll: :-) :(
Pogresno si me shvatio (zapravo, pogresno sam se izrazila :) ). Nije zena pojela "obicnog" crva i naravno da je nemoguce da takav crv moze prezivjeti. Radi se o jednoj bakteriji (ne sjecam se imena, prije par mjeseci gledala dokumentarni) koja je kroz krvni sistem uspjela doci do mozga i tu se "razvijala" i porasla velicine crva, a i izgled je imala kao crv). :-?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

vodolija_33 wrote:
mIRCerka wrote:
seka wrote: daj...znas na sta sam mislila. ako naglo pocnes mrsaviti postoje uzroci. odes kod ljekara.

možda nemaš parazite ... možda je neka veća životinja u pitanju ImageImage
a mozda je od onog ratnog doniranog multivitaminskog napitka...pfuj...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

seka wrote:
mIRCerka wrote:provjerila i stitnu i analizirala govance prije dvije godine kad sam se zabrinula oko toga...i rece mi fino doktor da je sve u redu ali AKO HOCES DA TI SE PRIMI MORAS MALO ODMORITI I PRILECI A NE SPAVATI 5-7 SATI DNEVNO A OSTALO SKAKATI SVUDA...
kreni sa sanostolom :-)
ja uzivam u ovakvom metabolizmu i ne zelim da se mijenjam...

ali mi smeta kad strahujem hocu li mandrknut ako pojedem nesto sto nije izaslo iz moje kuhinje...

onda nema uzivanja...
ztluhcs

Post by ztluhcs »

cHupjahalic@ wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:To za crva je u domenu naucne fantastike, bakterije OK ali crv...covjece zeludcana kiselina je toliko jaka da kad bi ga pojeo vise ga nebi ni bilo...
Prema tome ne vjerujem...ali ko zna...sve je moguce... :roll: :-) :(
Pogresno si me shvatio (zapravo, pogresno sam se izrazila :) ). Nije zena pojela "obicnog" crva i naravno da je nemoguce da takav crv moze prezivjeti. Radi se o jednoj bakteriji (ne sjecam se imena, prije par mjeseci gledala dokumentarni) koja je kroz krvni sistem uspjela doci do mozga i tu se "razvijala" i porasla velicine crva, a i izgled je imala kao crv). :-?
Bakterija izrasla u crva... Ovo postaje sve bolje... :lol: :lol: :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

ma dosta nezgoda se desi zbog licne nehigijene....

bilo je neko istrazivanje i ispostavilo se da vise bakterija i to onih opasnih ima na prosjecnoj tastaturi nego na WC dasci... :(
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

ztluhcs wrote:Bakterija izrasla u crva... Ovo postaje sve bolje... :lol: :lol: :lol:
Jesi ti majke ti cuo za "spiralne" bakterije? :D
Zar ti one ne lice na zmijice/ crvice? :D :lol:
ztluhcs

Post by ztluhcs »

cHupjahalic@ wrote:
ztluhcs wrote:Bakterija izrasla u crva... Ovo postaje sve bolje... :lol: :lol: :lol:
Jesi ti majke ti cuo za "spiralne" bakterije? :D
Zar ti one ne lice na zmijice/ crvice? :D :lol:
Ma jasno je meni to, al' mi velièina ne pa¹e nikako... :P :P :P
Post Reply